Connect with us

Hogyan csetelj a pasival? A 4 legütősebb válasz-üzenet, amitől garantáltan rád startol

LOVE

Hogyan csetelj a pasival? A 4 legütősebb válasz-üzenet, amitől garantáltan rád startol

Még akkor is, ha eddig csak B-terv voltál. Előzd be nála a többi csajt, íme a trükkök.


Ugye ismerős az érzés, amikor kapsz egy semmitmondó, vagy kicsit flörtölős, vagy “mittudoménmiez” típusú csetüzenetet egy pasitól, és tanácstalanul meredsz a telefonod kijelzőjére: most mit válaszoljak? Igen, a pasi tetszik, de eddig ez elég langyos, nem érzed, hogy megdobogtattad a szívét. Mit válaszolj, hogy mégis lángra lobbantsd? Vagy legalábbis pattints egy szikrát, vegyen végre komolyan, tekintsen kihívásnak, és igen, startoljon rád.

Matthew Hussey, Los Angelesben élő párkapcsolati tanácsadó lányok és nők tízmillióinak ad nap, mint nap tanácsokat arról, hogyan is igazodjanak el a férfi-agy útvesztőiben. Matt ezúttal 4 tipikus pasi-üzenetet osztott meg Youtube-on a követőivel, és azt is megmondta, mit válaszoljon rájuk egy nő, ha azt akarja, hogy a pasi rástartoljon. Íme.

#1

Az első a “hízelegj nekem” üzenet. A pasi, aki eddig nem sok energiát fektetett abba, hogy kommunikáljon veled, most hirtelen odadob egy ilyet: “Hiányzol.” A nők többsége elájul, oh, hát mégiscsak gondolt rám, hiányzom neki, örülünk, elolvadunk, körbemutogatjuk az üzit a barátnőinknek. Pedig az egész nem szól másról, csak arról, hogy a pasi egy kis megerősítésre, hízelgésre vágyik, arra, hogy visszaírd: ő is hiányzik. Vagyis tudni akarja, hogy ott vagy még neki, ha épp úri kedve úgy tartja,

Ne add meg neki ezt a örömet, mert akkor megint hanyagolni fog. Nincs “Te is hiányzol”,meg “Oh, de jó, mi újság veled?” válaszolgatás. Írj csak ennyit: “Ó, ez nagyon édes, köszi. :)” A mosoly emoji a végén nagyon fontos. Vagyis kedvesen, aranyosan fogadd el a tőle érkező gesztust, élvezd ki, de még csak véletlenül se adj neki belőle vissza semmit. Ha tényleg fontos vagy neki, talán invesztáljon egy kicsit többet.

via GIPHY

#2

A második az “eltűntem, de úgy döntöttem, egy kicsit előkerülök” üzenet. A pasi hetek óta feléd se néz, te már rég lemondtál róla, amikor egyszer csak jön tőle egy ilyen: “Helló, sokat gondolok rád.” Aha, látjuk. Hogy miért tartott ezzel hetekig előállni, azt persze nem tudod meg, talán egy másik csajra hajtott, de az nem jött be, így rád fanyalodott. Na, ettől pláne nem szabad elájulni, sőt. A válasz legyen ennyi: “Hát persze.” Agyaljon csak ő, hogy ez most mit jelent. Nem fogja annyiban hagyni, ez tuti.

#3

A harmadik az “unatkozom, szórakoztass” üzenet. Ez nem szokott hosszú lenni: “Hali.” Nyilván tőled várja, hogy elkezdj visszaírogatni, cseverészni, feldobni az esetleg nyomott hangulatát. Nem, nem, nem. Üzenj ennyit: “Hali!” Fontos a felkiáltójel, mert ez enyhe lelkesedést sugall, tehát nem sértő rá nézve, mégis egyértelműen jelzi, hogy te ugyan nem fogsz itt neki esti meséket írogatni. Dobja be magát egy kicsit jobban, ha akar tőled valamit.

via GIPHY

#4

A negyedik a “hányaveti” üzenet. Mondjuk megbeszélitek a sráccal, hogy másnap este csináltok valami közös programot. Egész nap várod, hogy jelezzen, de semmi. Erre este 11-kor, amikor már nyilvánvalóan nem tudtok randizni, rád ír: “Hali, mit csinálsz?” Persze lehetsz jókislány, megírhatod, hogy már pizsamában vagy, és annyira vártad, hogy ma láthasd őt. De a lényegen ez akkor sem változtat: ígért valamit, nem tartotta be, megbízhatatlan volt, de azért dobott egy üzit, hogy lássa, ezt is eltűröd.
Ne sértődj be, de könnyeden írd meg: “Azt hittem, egy normálisabb időpontban beszélünk, de mivel nem jelentkeztél, gondoltam, épp a megbízhatatlan éned jött elő… ;)”

A kacsintós szmájli a végén elveszi a dolog élét, de azért nem fog neki jól esni. Egy férfi sem szereti, ha megbízhatatlannak tartják, akkor sem, ha tényleg az volt. Legközelebb talán jobban odateszi magát, és tényleg felhív napközben.

A fenti válasz-üzenetek mindegyikének az a lényege, hogy kedvesen, flörtölősen, de mégis egyértelműen a pasi tudtára add: nem vagy könnyű préda, meg B terv, meg kényelmi megoldás. Nem fogja megkapni tőled a napi, vagy heti egó-löketét, mert nem ez a feladatod. Ha ismerkedni akar veled, te nyitott vagy, de ahhoz bizony erőfeszítéseket kell tennie. Mert érsz annyit, hogy teperjen érted.

Matthew Hussey Fotó: Pixabay

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel