Connect with us

Hódi Pamela elutazott a férjével nyaralni, követői között kommentháború robbant ki az Instán

CELEBRITY

Hódi Pamela elutazott a férjével nyaralni, követői között kommentháború robbant ki az Instán

A közös kép alapján úgy tűnik, hogy a pár kettesben utazott el a Maldív-szigetekre, több követő pedig nem érti, hogy hagyhatták otthon féléves kislányukat.


Hódi Pamela az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező magyar influenszer, azonban az elmúlt évben egy kicsit visszavett a közösségi médiás szereplésből, ugyanis a magánéletében komoly változások történtek: megházasodott, férjhez ment, majd megszülte második kislányát. A kis Evolet Olívia tavaly májusban érkezett a családba, Pamela nagyobbik gyermeke (akinek az édesapja Berki Krisztián), Natasa Zselyke pedig már iskolás. A celebanyuka életét így nagyrészt anyai teendői tették ki mostanában, nem csoda, hogy vágyott egy kis kikapcsolódásra, kiszakadásra a mindennapokból.

Legújabb Insta-posztjából úgy tűnik, most eljött a pihenés ideje. Pamela a férjével, Tóth Bencével együtt jelentkezett be egy repülőről, a hashtagekből pedig kiderül, hogy a Maldív-szigetekre utaznak.

A szelfin csak ők vannak, így valószínűleg kettesben nyaralnak egy kicsit a gyerekek nélkül. Ezt több követője is furcsállja, nem értik, hogy tudják Pameláék otthon hagyni hosszabb időre a féléves kislányukat.

“Nincs azzal gond, hogy kettesben szeretnének lenni, mert kell is, de azert egy féléves gyereket otthonhagyni, akár egy hétre is szerintem merészség és önzőség. Sajnálom, de ezt gondolom, és igen, lehet támadni, de ha kiteszi ezt így, akkor nem csak a nyálas ajnározó kommentek lehetnek jelen az oldalon. Mindennek ellenére én kedvelem Pamelát, de ez szerintem gáz akkor is” – írta egy kommentelő, és más is egyetértett vele.

“Nincs ezzel baj, hogy mennek. Kell, sőt muszáj anyának és apának a külön töltött idő. Én csak azt nem értem, miért ilyenkor, amikor még pici baba a lánya.”

Sokan viszont megvédték az influenszert, mondván, hogy attól nem lesz valaki rossz szülő, hogy egy időre a rokonokra bízza a gyerekét, amíg ő kikapcsolódik a párjával.

“Árulja már el valaki, hogy miért ne lehetne egy házaspárnak, gyerkőcök nélkül IS elutaznia? Szerintetek gyerekek társaságában, hogy lenne meg a férfi-nő kapcsolat? Mert szerintem sehogy! Pedig NAGYON FONTOS, hogy ne csak apa és anya legyen, hanem férfi és nő! Nagyon helyes, amit tesznek, pont úgy ahogy Kasza Tibiék is! Bár mi is megtehetnénk! A gyerekek jó helyen, szeretve vannak! Jár a kettesben töltött idő MINDEN házaspárnak! Sőt, receptre írnám fel, heti rendszerességgel.”

“Azért, mert szülők lettek nem kötelező, hogy folyton ott legyenek a gyerekek. Minden párnak szüksége van arra, hogy kettesben, minőségi időt legyenek együtt, ettől senki sem lesz sem rossz anya, sem rossz apa, és a gyerekek sem utálják meg őket. Szerintem ez jót is tesz a gyerekeknek, szabin vannak ők is, mamahotel a legjobb. Én is anya vagyok, rendszeresen járunk el a férjemmel koncertre, nyaralni stb, mert nem vagyunk halottak! Az én fiam imádja a mamahotel időszakot, mi is és ő is pihenten találkozunk újra, mert a gyereknek is kell a szadadság (hihetetlen, de igaz)!”

“Istenem… aki nem tudná otthon hagyni a gyerekét, az ne hagyja otthon! Semmivel sem lesz jobb szülő, mint aki pár napra otthon hagyja.. Mennyi tökéletes anyuka van!”

Sok követő egyszerűen csak jó pihenést kívánt a párnak, többen pedig irigykednek, amiért Pameláék az itthoni fagyos időből a kellemes nyári melegbe utaznak. Mi is szívesebben lennénk most a tengerparton!

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel