Connect with us

Hibát követek el, ha már az első randin lefekszem a sráccal?

LOVE

Hibát követek el, ha már az első randin lefekszem a sráccal?

Ezúttal egy szakértő véleményét kértük ki a témában.


Mikor jön el az a pont, amikor végre ágyba bújhatsz a kiszemelteddel? Ebben a kérdésben rengeteg eltérő véleményt hallhatunk: egyesek szerint a harmadik randi a megfelelő időpont, mások a két hónapot is kivárnák. Van, aki az első szerelmi vallomáshoz köti, és olyan is bőven akad, aki már eleve szexszel indítja az ismerkedést. A kérdés csupán az, hogy hogyan befolyásolja a kapcsolatunkat az első együttlét időpontja, sőt, egyáltalán mi változik azután, hogy elértünk ehhez a mérföldkőhöz.

A szexológusok véleménye szerint valójában nem létezik “ideális időpont”. Mivel minden pár története egyedi, és mindenkivel más tempóban, más szinten fejlődnek ki az érzelmeink, nem lehet általános igazságot nyilvánítani a témában.

“Egyes párok között hónapokig tart, míg kialakul a bizalom és a kötődés, míg mások már az első randin elérkezettnek érzik az időt a szexhez. A kémia elengedhetetlen tartozéka a szerelmi viszonyoknak, így egyáltalán nem probléma, ha már a kapcsolat kezdetekor kiderül, működik-e. Az a lényeg, hogy mindkét fél komfortosan érezze magát a helyzetben, és egyikőjük számára se legyen túl gyors, vagy erőltetett az első együttlét” – árulta el a szakember.

Egy szó mint száz, itt az idő, hogy kukába hajítsuk mindazt, amit korábban hallottunk a témáról, és csakis a saját és a társunk megérzéseire hagyatkozzunk. Az, ami két ember között kibontakozik, független attól, amit a barátnők mondanak vagy amit a női magazinok írnak. Nincs olyan, hogy túl korán és túl későn, és amennyiben mindkettőtökben egyszerre érett meg a vágy, garantált, hogy nem lendíti negatív irányba a viszony alakulását, ha “idő előtt” bekövetkezik az első együttlét.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel