Connect with us

“Hét egyéjszakás kalandom volt egy hét alatt – ezt tapasztaltam”

LOVE

“Hét egyéjszakás kalandom volt egy hét alatt – ezt tapasztaltam”

A szép ausztrál lány, Nadia egy hét éves házasság után vetette bele magát a kalandokba. Megírta, milyen volt.


Nadia Bokody valóságos rémálomnak élte meg hét éves házassága utolsó időszakát. A blogger kendőzetlen őszinteséggel írta le, mit tett ezután.

“A házasságom vége már teljesen szexmentes volt. Hónapokon át egymáshoz sem értünk, csak este kaját rendeltünk, és üres tekintettel bámultuk a Netlfixet. Amikor végre elváltam, teljesen össze voltam zavarodva, azt se tudtam, ki vagyok. Főleg a szexben. Nagyon vágytam a testi intimitásra, de nem tudtam, hogyan hozzam vissza az életembe anélkül, hogy az amúgy is meggyötört lelkem tovább sérülne.

Egy kolléganőm állt elő a javaslattal: miért nem próbálsz ki egy egyéjszakás kalandot? Mit veszíthetsz? Ekkor írtam rá Ryanre, akivel pár héttel korábban egyszer randiztam. Elég egyértelmű üzenet volt, már aznap este meg is jelent a lakásomon. Egy óra alatt túl voltunk az egészen.

Fura érzés volt. Kicsordultak a könnyeim, de ezek örömkönnyek voltak. Felszabadultnak éreztem magam. Megint kellettem valakinek. Kellett a testem, az érintésem. És én is szabadjára engedhettem a vágyaimat, amelyekről azt hittem, már rég elvesztek. Ekkor döntöttem. Hét nap alatt hét, egyéjszakás kalandot fogok bevállalni, egymás után. Ez lesz az én személyes, válás utáni terápiám.

Nem volt nehéz partnereket találni, a neten bonyolítottam mindent. Következett Matt, egy tengeri búvár, majd egy meglepő húzással egy lány, Lisa az irodaházból, ahol dolgoztam. Nem vagyok leszbikus, de ezt is ki akartam próbálni. Elképesztően erotikus élmény volt, olyan határokat léptem át vele, finomságban, nőiességben, empátiában, amely egy férfival nem hiszem, hogy sikerült volna.

Másnap jött ismét egy Matt. Ő asztalos volt, erős srác, és mint kiderült, a szexuális “lelki társam.” Reggelig együtt voltunk, hihetetlen élmény volt, intenzív, az eksztázisig gyönyörű és vad. És egy kicsit mocskos is. Mintha minden addigi, titkos szexuális fantáziám valóra vált volna.

Ezután már kicsit fáradt voltam, de úgy döntöttem, végigcsinálom. Következett Charlie, majd másnap Steve, egy aranyos katona srác, aki pár nap múlva már ment is vissza a seregbe. Olyan volt a teste, mint egy görög istené, soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha kihagyom. Végül egy visszafogott, angol fiúval, Bennel zártam a kísérletet, akivel már sokkal lazább volt az egész. Előtte egy koktélbárban találkoztunk, sokat dumáltunk. Nem is voltam biztos benne, hogy le szeretnék vele feküdni, végül mégis a lakásán kötöttünk ki.

Hogy hogy is érzem magam? Megint csak azt tudom mondani: felszabadultan. Ez a hét a szexről szólt, és a szexualitásomnak olyan árnyalatait fedeztem fel magamban, amelyekről eddig álmodozni sem mertem. Igen, ez a fajta tudatosság is a női önbizalom része, amelyet a házasságomban elveszítettem. Úgy érzem, most már sokkal jobban ismerem magam. Tudom, ki vagyok nőként, emberként. Nem csak valaki felesége, barátnője, utánfutója vagyok többé, hanem önálló lény, saját vágyakkal és érzékekkel. Nem bántam meg ennek a hétnek egyetlen percét sem.”

The Sun

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel