Connect with us

Halle Berry férjhez ment – ő a szerencsés

CELEBRITY

Halle Berry férjhez ment – ő a szerencsés

És az anyakönyvvezető sem volt akárki.


A világ (méltán) egyik legszexisebb nőjének tartott, Oscar-díjas színésznő igen színes magánéletet él. Eddig hivatalosan három férje volt, de egy negyediket is ide számíthatunk, Gabriel Aubry modellt, akitől 2008-ban a kislánya született. Van egy fia is, a most 8 éves Maceo, akinek apja Olivier Martinez színész (tőle Berry hivatalosan 2016-ban vált el).

Az 55 éves, még mindig káprázatosan gyönyörű színésznő egy éve Van Hunt jazzénekessel jár, és rajongói már régóta várták, hogy összeházasodjanak.

Az Entertainment Tonight-nak adott, közös interjújában viszont a szerelmespár kifecsegte, hogy bizony az esküvői ceremónián már túl vannak. Igaz, nem hagyományos módon. Az egészet Berry 8 éves kisfia “könyörögte ki” tőlük, és állítólag a gyerek volt a főszereplő az otthon tartott, bensőséges ceremónián, sőt maga a – nem hivatalos – anyakönyvvezető is.

Bár Berry határozottan kijelentette: “Ez most más hivatalos”, a rajongók természetesen nincsenek megggyőzve. Bár a kisfiú gesztusát és az otthoni ceremóniát aranyosnak tartják, továbbra is várják a tényleges esküvőt.

InStyle

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel