Connect with us

Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét

LIFE

Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét

A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.


A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

“Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

“Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Danielle-ék odautaznak majd. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozniuk.

Daily Mail

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel