GYEREK

Népharag zúdult a tiktoker anyukára, aki tetováltatni akarja ikerbabáit, hogy megkülönböztesse őket

A legtöbben azzal vádolták, hogy rossz anya, amiért nem tudja megkülönböztetni a bébiket.
Sassy - sassy.hu
2023. január 09.


Megosztom
Link másolása

Több, mint félmillióan látták, és több ezren osztották-kommentelték annak az amerikai anyukának a TikTok videóját, aki tetoválttatni akarja kisbaba ikerfiait.

Daily Mail beszámolója szerint Jennifer nevű anyuka - egyébként van már egy nagyobb gyereke is - a videójában elmeséli, hogy a két picit elvitte egy tetoválószalonba, de ott közöték vele: addig nem tetoválják a gyerekeket, amíg be nem töltötték a 18. életévüket.

A tanácstalan anya ezután úgy döntött: ideiglenes tetókkal, azaz lehúzható matricákkal jelöli meg a két babát. A kézfejükre ragasztotta a matricákat, az egyikükére egy kis Jupitert, mert a gyerek csillajegye a Halak, a másikéra pedig egy "KO"-t, amit a "knock out" (kiütés, kiütni valakit) jelképe, mert a pici gyakran hadonászik, és behúz neki egyet.

Jennifer valószínűleg maga sem sejtette, mekkora népharagot zúdít a saját fejére. A kommentek csak úgy ömlöttek, és a többség bizony nem volt elragadtatva az ötlettől. A tetoválás miatt is rengeteg kritikát kapott, de azért talán még többet, hogy miféle anya az, aki nem tudja megkülönböztetni az ikreit. Íme néhány hozzászólás:

"Te tényleg elvitted azt a két kisbabát egy tetoválószalonba? Milyen szülő vagy te?"

"A tetoválás, még az ideiglenes is, nagyon veszélyes kemikáliákat juttat a babáid bőrébe, elment az eszed?"

"Hát jó sokat foglalkozhatsz velük, ha meg se tudod különböztetni őket!"

"Talán öltöztesd őket különböző ruhákba, vagy tegyél rájuk más-más karkötőt, ha már ennyire nehezedre esik rájönni, hogy melyik-melyik."

Jennifer egyébként később azt mondta, hogy az egészet csak egy vicces ötletnek szánta, nem gondolta, hogy ilyen gyűlöletet kap, azt meg pláne nem, hogy rossz anyának kiáltják ki.

@kaitlin_p123 Replying to @jenniferheadintheclouds how do they look? #identicaltwins #twinsoftiktok #identicaltwin #twinsoftok #identicaltriplets #moditwinmom #identicaltwinboys #diditwins #momotwins #fraternaltwins #momsoftiktok ♬ original sound - Kaitlin P


Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


GYEREK
Friss: Kulcsár Edina tüneményes fotót posztolt a kisbabájával a karjában
Egyszerűen mesés ez a kép!
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

Megható és kedves fotót posztolt nemrég Kulcsár Edina.

A képen a kisbabáját tartja a karjaiban.

"Habár minden egyes nap érzem őt, és látom ahogy növekszik a pocakban, de ettől függetlenül egy kicsit még mindig hihetetlen, hogy hamarosan ismét egy ilyen pici angyalkára vigyázhatok, ölelhetem és puszilgathatom!"

- írta a nemrég közzétett fotóhoz Kulcsár Edina.

"Alig várom, hogy őt is a karjaimban tarthassam. Mostanában szinte minden nap próbálok visszamenni az időbe és fotókat, videókat nézegetek a gyerekekről. Szeretem felidézni milyen is volt velük az a korszak, amihez hamarosan ismét szerencsém lesz"

- áll a posztban.

"A képen a kislányom van. Egy fotózáson voltam, amit Szabó Doris könyvéhez készítettünk, és ha már velem volt az akkor pár hetes Nina is, készítettünk egy ilyen képet is."

A FOTÓT ERRE LINKRE KATTINTVA LÁTHATJÁTOK.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
GYEREK
Kemény beszólást kapott Rácz-Gyuricza Dóra Instagramon, így reagált rá
Rácz Jenő feleségének nem először szóltak már be, most is őszintén válaszolt a kérdezőnek.

Megosztom
Link másolása

Rácz Jenő felesége a minap Insta-sztoriban kérdezz-feleleket tartott, mely során érkezett egy keményebb hangvételű hozzászólás is:

„Miért hiszed azt magadról, hogy mekkora tapasztalatod van a gyereknevelés terén?”

„Én úgy hiszem, hogy 11 hónapnyi rutin alapján maximum saját tapasztalatot tudok megosztani, de minden baba és minden mama más, így szerintem, ha papíros szakértő lennék is, kötekednének az emberek, hiszen ami sokaknak beválik, soknak viszont nem” - válaszolta Rácz-Gyuricza Dóra.

„Én csak arra buzdítom az anyukákat, hogy higgyenek magukban”

- zárta le a kérdést.

Rácz Jenőék kislánya egyébként hamarosan eléri a bűvös egyéves kort. Dóra most az egyik közös sétájukat örökítette meg egy Instagramon megosztott fotón, amin jól látszik már, hogy megnőtt Kamilla.

„Annyira jó, hogy végre süt a nap! Csodálatos figyelni, ahogy Kamillának a világa napról napra nyílik ki”

- írta bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

GYEREK
Katalin hercegné új fotót tett közzé mindhárom gyermekükről anyák napja alkalmából
Már ekkorák a brit királyi család leghíresebb unokái!
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

A királyi család - II. Erzsébet királynő halála óta első ízben - szívmelengető bejegyzésekkel ünnepelte az anyák napját. (Az Egyesült Királyságban a húsvéthoz igazítva, mozgóünnepkánt tartják meg az anyák napját, idén március 19-re, vasárnapra esett - a Szerk.)

A walesi hercegi pár eddig még nem publikált fotókat osztott meg Katalinról, Vilmosról, György hercegről, Charlotte hercegnőről és a kis Louis hercegről.

Az első portrén a walesi hercegnő és három gyermeke egy fán ül. A másodikon Louis herceggel a karjában látható, a harmadikon pedig Vilmossal együtt szerepel a család.

A Walesi hercegi pár óriási népszerűségnek örvend a királyságban. Bármilyen eseményen jelennek meg, a rajongóik imádják őket, a sajtó pedig méltatja eleganciájukat, ízlésüket.

A Facebookon közzétett fotó:

Az Instagramon közzétett fotómontázs:


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

GYEREK
Emily Ratajkowski tündéri fotókon mutatta meg, hogyan ünnepelték a kisfia második születésnapját
Íme, Emrata cuki, szőke kishercege!
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

Kedves posztban mutatta meg Emily Ratajkowki, a világ egyik leghíresebb modellje, hogyan ünnepelték meg a kisfia születésnapját.

A kicsi már két éves.

Emily Ratajkowski 2018-ban kötött házasságot Sebastian Bear-McClard színész-producerrel, és 2020-ban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. A baba 2021. március 8-án született.

A pár azonban 2022-ben szétköltözött, szeptemberben pedig elindították a válókeresetet.

Íme, a születésnapi poszt:


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk