Connect with us

“Gyere, csináljunk még egy kisbabát” – Kylie Jenner pajzán és cuki felhívással ünnepelte férjét

CELEBRITY

“Gyere, csináljunk még egy kisbabát” – Kylie Jenner pajzán és cuki felhívással ünnepelte férjét

Travis Scott kedden ünnepelte 28. születésnapját, ez bőven elég indok egy kis romantikára és családbővítésre.


A 21 éves Kylie Jenner rapper kedvese április 30-án töltötte be a 28-at, ennek apropóján szerelme imádnivaló képösszeállítást osztott meg közös kis családjukról Instamgram-oldalán. A kollázsnál csak a képleírás volt szerelmetesebb.

“Nagyszerű érzés volt számomra, hogy végignézhettem, ahogyan azzá a partnerré, baráttá, fiúvá és apává váltál, aki ma vagy. Te vagy az én férjecském, és egyben a legjobb barátom is. Nagyon szeretlek, és nagyon büszke vagyok rád. Boldog-boldog születésnapot! Gyere, ugorjunk be az ágyba és csináljunk még egy kisbabát”

– írta Kylie a fotókhoz, melyek között természetesen tündéri gyerkőcük, Stormi is szerepel.

watching you evolve into the partner, friend, son, and father you are today has been so fulfilling ♥️ my real life bestie & hubby all wrapped into one. i love you and I’m so so proud of you. happy happy birthday let’s fuck around and have another baby.

7.6m Likes, 53.5k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “watching you evolve into the partner, friend, son, and father you are today has been so fulfilling…”

Ezek alapján jó kis éjszaka elé nézhettek, de az ünneplés már korábban elkezdődött. Travis egy óriásplakátot és egy szuperhősös, tematikus bulit is kapott a Bosszúállók: Végjáték c. film premierje idején. Így ünnepel egy 30-hoz közeledő, örökgyerek sztár, egy szava sem lehetett!

happy end game everyone

13.4m Likes, 79.5k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “happy end game everyone”

Holott nemrég még az a hír járta, hogy kapcsolatuk hullámvölgyben jár, és az is szóba került, hogy Travis zenei karrierje miatt egyszerűen nincs idő a kistesó-projektre, de úgy látszik, hogy előbbre vették a prioritási listán…

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel