Connect with us

„Gusztustalan üzenet” – kiakadtak Madonna új fotóján, amin kést tartanak a nyakához

Fotó: @madonna/Instagram

CELEBRITY

„Gusztustalan üzenet” – kiakadtak Madonna új fotóján, amin kést tartanak a nyakához

Az énekesnő egy “művészi” projektről posztolt, sokak szerint viszont ez inkább felháborító. Nem csak a késes kép miatt.


Madonna egy fotózásról számolt be egy Instagram-posztban, amelyben arról áradozott, milyen büszke a Steven Klein fotóssal közös munkára, és arra, hogy többen ingyen dolgoztak azért hosszú órákon át, hogy “művészet” szülessen a projektből.

Sokan már ezen felháborodtak, ugyanis nem értik, hogy az énekesnő miért nem fizette meg a dolgozókat, ha ennyire fontos neki ez az egész, hiszen simán megtehetné, hogy honorálja a munkájukat.

“A kizsákmányolás definícója = emberek, akik ingyen dolgoznak neked a ‘művészet’ nevében” – írta egy kommentelő.

Még többen viszont azon akadtak ki, hogy a poszthoz csatolt képek egyikén a fotós egy kést tart a popdíva nyakához, akinek csukva van a szeme. Ugyan a fotót nyilván viccesnek szánták, de egészen hátborzongató. Rajongói is megdöbbentek azon, hogy Madonna asszisztált egy ilyen képhez, amely a nők elleni erőszakot is szimbolizálhatja.

“Kapcsold be az agyadat! Annyi nőt bántalmaznak és ölnek meg a világban, te meg posztolsz egy olyan képet, amin kést tartanak a torkodhoz. Gusztustalan üzenet” – jegyezte meg egy hozzászóló.

Egy másik követő szerint ez a fotó egy aggasztó jel is lehet az énekesnő egészségi állapotára nézve.

“Remélem, Madonna rendben van. Mostanában nem olyan, mint szokott lenni. Én egyáltalán nem látom a művészetet a torokhoz tartott késben” – írta.

A szóban forgó fotóhoz lapozz egyet a posztban!

Forrás: Metro

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel