Connect with us

Gossip girl inspirálta outfitek – ing, nyakkendő, miniszoknya, csizma, és kész is

TRENDY

Gossip girl inspirálta outfitek – ing, nyakkendő, miniszoknya, csizma, és kész is

A youtuber, Lina öt napot vlogolt végig ilyen szettekben.


Az új pletykafészek (Gossip Girl) egy tiniknek szóló amerikai drámasorozat, amely Cecily von Ziegesar Bad Girl című könyvsorozata alapján készült. Volt egy korábbi verzió is a kétezres évek elején, most, amiről szó van, az ennek az újragondolása.

A 6 évadnyi sorozat az előkészítőbe járó, kiváltságos manhattani tinik életébe egy jól értesült blogger, Pletykacica blogján keresztül pillanthatunk be, akinek célja, hogy felfedjen minden lehetséges botrányt népszerű szöveges üzenetein keresztül.

A sztori röviden:

Az Upper East Side-i magániskolába járó tizenévesek új generációja csöppen bele a nonstop közösségi megfigyelés kíméletlen és átalakító valóságába. A popkultúra klasszikusának számító sorozat új évadjában újra bepillanthatunk a manhattani elit botrányos, mégis szórakoztató életébe, és képet kaphatunk arról, hogy a közösségi média – és maga a New York-i miliő – mennyit változott azóta, hogy utoljára találkoztunk a régi szereplőkkel. És bár az idők változnak, a drámai eseményekben és intrikákban most sem lesz hiány.

Lássuk a rucikat:

Az első napon Audrey karakterét vette elő Lina. A sulis szettjét utánozta le egy loafer cipővel, egy fekete harisnyával, egy buggyos ujjú fehér inggel, valamint egy kötött mellénnyel. A nyaka köré pedig egy fekete masnit kötött, ami lehet nyakkendő is, aki stílusosabban szeretné viselni.

A második nap Zoya érkezett. Egy kényelmes bő “játszós” pulcsit vett fel egy miniszoknyával, persze a hideg miatt nem árt egy harisnya és egy sportcipő egészítette ki még a szerelést.

A harmadik nap Monet adott inspirációt. Egy fehér top, egy fekete miniszoknya, harisnya, valami blézer, vagy blézerszerű kabát és egy loafer, de akár lehet csizma is.

A negyedik nap Juliené volt, ami talán a legextravagánsabb, és tényleg bevállalósoknak ajánlott. Egy nagy fehér ing a szett alapja. Ez alá fel lehet venni fekete miniszoknyát, vagy shortot és itt is jön a nyakkendő, és persze kihagyhatatlan a fehér tűsarkú csizma.

A hetet pedig Luna zárja. Jöhet a fekete miniszoknya, valamilyen fehér felső és egy fekete csizma.

Az új Gossip Girl egyébként július 8-án debütált az HBO Maxon Amerikában, és a Netflix-modelltől eltérően nem egyszerre, hanem heti jelleggel került levetítésre az első 6 rész belőle. A szezon második fele november 2-án jött az online videótárra, mely ismét 6 epizódból áll, így az első etap összesen 12 részes.

Címkép: HBO

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel