Connect with us

Gisele Bündchen megbánta a mellimplantátumát, már a természetes szépségre esküszik

CELEBRITY

Gisele Bündchen megbánta a mellimplantátumát, már a természetes szépségre esküszik

A műtét után egy évig depressziós volt. Azt mondja, csak másoknak akart megfelelni.


Az utóbbi időben egyre több nő mond nemet a plasztikai sebészetre, és egyre többen vállalják fel külsejüket úgy, ahogy azt az anyatermészet megalkotta – tökéletlenül, mégis tökéletesen, striákkal, cellulitisszel, ráncokkal együtt.

Gisele Bündchen szimpatizál az új felfogással, ám szülése után őt is elragadta a 2000-es évek őrülete, és kés alá feküdt a formásabb cicik érdekében. Azonban mint kiderült, ébredés után egyből megbánta a döntését.

Gisele sosem panaszkodhatott az idomaira – Alexander McQueen “A Testként” emlegette őt, miután topless vonult fel a kifutón, és számtalan fotó bizonyítja, hogy még a Victoria’s Secret angyalai közül is kiemelkedett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New @vogueparis by @mariotestino

Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés,

Azonban 2015-ben minden megváltozott, miután mindkét gyermekét 18 hónapig szoptatta, mellei pedig jócskán összementek.

“Mindig is a testem miatt dicsértek, és úgy éreztem, olyan elvárásokat támasztanak felém, amiket már nem tudok teljesíteni. Sebezhetőnek éreztem magam, hiszen edzhettem, ehettem egészséges ételeket, de nem tudtam mit tenni a ténnyel, hogy a gyermekeim szívesebben szoptak a bal mellemből, mint a jobból. Azt akartam, hogy változzanak vissza, az emberek pedig ne tegyenek megjegyzéseket rám” – fejtette ki a modell.

Ám a műtét cseppet sem állította helyre Bündchen önértékelését. Ébredése után idegennek érezte saját testét, ezért egy évig csak bő ruhákat hordott.

Mérges voltam és depressziós. Tettem magamért valamint, amivel valójában másoknak akartam megfelelni.”

A modell kifejtette, hogy utólag már fontos leckeként gondol erre az időszakra: ami nem öl meg, az erősebbé tesz, és máskor már előbb gondolkozik majd, minthogy cselekedne.

Forrás: Hello Giggles

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel