Connect with us

“Gazdag emberek problémái” – Chrissy Teigen szemöldök-beültetése sokaknál kiverte a biztosítékot

Kép: @chrissyteigen/Instagram

CELEBRITY

“Gazdag emberek problémái” – Chrissy Teigen szemöldök-beültetése sokaknál kiverte a biztosítékot

John Legend felesége az Instagramon mutatta meg új szemöldökét, a kommentelők nem kímélték.


Chrissy Teigen igen megosztó személyiségnek számít a celebvilágban. Modellként vált ismertté, majd John Legend felesegként még híresebbé, mostanában viszont már inkább közösségi médiás botrányai miatt írnak róla a bulvárlapok.

Most éppen azzal verte ki a biztosítékot sok netezőnél, hogy szemöldök-beültetést (igen, beültetést, nem tetoválást) csináltatott. Erről az Instagram-oldalán számolt be, ahol több Insta-sztoriban is megmutatta a végeredményt.

“Sosincs rajtam smink, ha nem muszáj, ezért nagyon izgatott voltam a szemöldök-beültetés miatt. Ehhez a fejed hátsó részéről vesznek hajat” – írta.

Azt is hozzátette, hogy ugyan a képen kicsit sötétnek tűnik még a szemöldökceruzától a szemöldöke, de nagyon örül, hogy végre újra van szemöldöke.

“Tinik, ne szedjétek ki az összeset, mint ahogy én tettem korábban!” – fűzte hozzá.

De úgy tűnik, egyedül Chrissy tartja ezt akkora szenzációnak, a Twitteren ugyanis eléggé kiakadtak azon, hogy a sztáranyuka úgy harangozta be a szemöldök-beültetését, mintha valami hatalmas dolog történt volna vele.

Íme néhány komment:

“A világ a pokolra fog jutni, de hál’ Istennek, hogy Chrissy Teigen meg tudta csinálni a szemöldök-beültetését!”

“Annyira hálás vagyok, hogy Chrissy Teigennek sikerült a szemöldök-beültetés. Micsoda tragikus rémálom az, amin keresztül kellett mennie!

“Ki nem sz.rja le?! Az emberek szenvednek, próbálják fizetni a számláikat. Nekik valós problémáik vannak. Nekem nincs szemöldököm a pajzsmirigy betegségem miatt, de nem is érdekel, pedig ez egy valós probléma. Chrissy Teigennek el kell tűnnie végre.”

“Annyira nem vagy képben a valósággal, hogy az már konkrétan undorító. Azok a dolgok, amikről posztolsz, egyáltalán nem relevánsak. Mindig azt mondom a 11 éves gyerekemnek, hogy ne nézzen fel olyan típusú emberekre, mint te.”

Chrissyhez is eljutott a Daily Mail cikke, amelyben a kritizáló kommentelőkről írtak, Insta-sztoriban reagált a felháborodásra:

“Miért ilyen rohadt feldúltak az emberek bármilyen apróság miatt, amit csinálok? A végén még szívrohamot okoztok saját magatoknak!” – üzente a bírálóinak.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel