Connect with us

Férfi-olvasztó bókok – a szakértő szerint ezt a három mondatot mondd, hogy a pasi tuti beléd essen

LOVE

Férfi-olvasztó bókok – a szakértő szerint ezt a három mondatot mondd, hogy a pasi tuti beléd essen

Hát egyik sem az, amire kapásból gondoltunk volna.


Matthew Hussey, a 34 éves, brit származású, Kaliforniában élő párkapcsolati szakértő talán az egyik legnépszerűbb “randiguru” a világon. Matt egészen fiatalon, huszonéves korában alapította meg párkapcsolati tanácsadó cégét (miután a Stanford Egyetem üzletfejlesztési szakán végzett), és mára egész birodalma van, valamint 2,3 millió követője a YouTube-on.

Az biztos, hogy Matt tud valamit, és tanácsai egyáltalán nem köznapiak, vagy közhelyesek.

Néha brutálisan őszinte, máskor olyan tanácsokat ad, amelyek egyszerűek és nagyszerűek, mégis, valahogy nem ez jutna először az eszünkbe.

Íme három bók-tanács Matthew-tól, amelyet nőként is nyugodtan mondhatsz, és garantáltan betalálsz a férfiegóba, meg a férfiszívbe. És akkor már nyert ügyed is van.

#1

Dicsérd a stílusát. Vagy annak egy kis részletét, a cipőjét, a dzsekijét, a bőr karkötőjét, vagy óráját, ha van rajta. Azt már megszoktuk, hogy ha egy pasinak bókolni akarunk, általában sejtetően, “utalósan” tesszük, mert cikinek érezzük szemtől szemben azt mondani: “De szép a hajad!”, vagy “Gyönyörű szemed van!” Ez, lássuk be, egy nőtől nyomulósnak tűnhet, ez a pasik terepe.

De ha olyasvalamit dicsérsz meg rajta, ami nem adottság, tehát Ő VÁLASZTOTTA, azzal az ízlését, a szépérzékét, a stílusát ismered el. Ez pedig nagyon kell a férfiegónak, rögtön felfigyel rád.

via GIPHY

#2

Ha egy srác valamiben jó (mondjuk nagyon klasszul gitározik), értelemszerűen adódik, hogy azt dicséred meg. Ne tedd. Szinte biztos, hogy nap, mint nap hall ilyenféle bókokat, ha te is mondod, nem válsz különlegessé a szemében, ugyanolyan leszel, mint a többi. Ha meg akarod fogni a lelkét, válassz ki egy egészen más tulajdonságot, ami viszont OKOZÓJA a tehetségének.

Például: “Elképesztő akaraterő kell ahhoz, hogy valaki ennyit gyakoroljon minden nap, és ilyen gitárossá vájon. Ez az igazi önfegyelem.”

Az üres bók máris megtelik értelemmel, mögöttes tartalommal, és olyan emberi melegséggel, amely tényleg nagyon jól fog esni a kiszemeltednek. Ha mást nem is, azt biztosan eléred vele, hogy megjegyez téged. És ez már fél siker.

#3

Az, hogy egy férfinak a férfiasságát kell dicsérni, ezeréves közhely. De nagyon nem mindegy, hogyan csináljuk. Ha egyfolytában azt hajtogatod: “Olyan férfias vagy!”, vagy valószínűséggel ki fog röhögni. De íme a mágikus mondat: “Nem tudom, de olyan biztonságban érzem magam, ha a közelemben vagy.” Ezzel fejezed ki a legkedvesebben, mégis a legméltóbban, hogy igazi férfinak tartod őt, akire nyugodtan rábízhatja magát egy nő. Márpedig ők olyan nőkkel szeretnek lenni, akik mellett tényleg férfinak érzik magukat. Ez mindennél jobban vonzza őket.

Három, látszólag hétköznapi, egyszerű bók. Mégis csodákat tesz. Próbáld ki!

via GIPHY

Matthew Hussey

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel