Connect with us

Félsz a hűtlenségtől? Akkor csak óvatosan ezzel az 5 csillagjeggyel

LOVE

Félsz a hűtlenségtől? Akkor csak óvatosan ezzel az 5 csillagjeggyel

Ez az öt horoszkóp könnyen kísértésbe esik.


Legyünk őszinték: mihelyst megismerkedünk egy sráccal, többségünk azonnal lecsekkolja az illető horoszkópját, hiszen számos személyiségjegyre következtethetünk a csillagok állásából. Amellett, hogy mennyire romantikus és ragaszkodó a kiszemeltünk, az is kiderülhet, szereti-e a rendet, vagy éppen mennyire lesz hűséges szíve választottjához. Nos, az utóbbi nem elhanyagolható részlet, ha hosszútávra keresel párt magad mellé.

A PopSugar nemrégiben megvizsgálta egy társkereső oldal, az Ashley Madison statisztikáit, és kiderítette, mely csillagjegyek szülöttei lépnek félre leggyakrabban. Mint kiderült, a bakok – azaz a december 21 és január 19 között születettek – könnyen kísértésbe esnek, és gyakran keresik a boldogságot harmadik fél karjaiban. Ezzel szemben arra is fény derült, hogy nagyon ragaszkodnak partnerükhöz, így még a félrelépések ellenére sem hagynák el a társukat. (Az persze már más kérdés, ő hogy vélekedik erről.)

A felmérés azt is kimutatta, hogy a második leghűtlenebb horoszkóp a vízöntő, amit a halak, a bika, majd a rák követnek. 

Persze mint mindig, most is azt javasoljuk, hogy kezeld szkeptikusan ezt az információt. Attól, hogy a párod ezen 5 csillagjegy egyikébe tartozik, még nem kell rögtön kitenned a sátorfáját. Jobb, ha először a saját tapasztalataidra és megérzéseidre hagyatkozol, és maximum alkalmanként csekkolod a csillagok intelmeit.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel