Connect with us

Félelmetesen izgalmasnak ígérkezik a Pretty Little Liars spin-off sorozata

CULT

Félelmetesen izgalmasnak ígérkezik a Pretty Little Liars spin-off sorozata

Alison és Mona is főszerepet kapott a The Perfectionists-ben, aminek már az előzetese is sokat sejtető. Már alig várjuk!


Már két éve, hogy véget ért sokunk egyik kedvenc sorozata, a Pretty Little Liars, ami hét évadon keresztül tartotta lázban a rajongókat, míg végül kiderült, ki a rettegett A.

Azt azonban már régóta tudni lehetett, hogy készül egy másik spin-off sorozat is a Ravenswood után, amiben a PLL két főszereplője, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) és Mona Wanderwall (Janel Parrish) is szerepelni fog. A sztori az eredeti sorozat alapjául szolgáló könyv írójának másik regényére, a The Perfectionists-en alapul, a forgatókönyvíró pedig ugyanúgy I. Marlene King lesz, ami igencsak biztató, hiszen a PLL fordulatos története is neki köszönhető.

A Pretty Little Liars: The Perfectionists 2019. március 20-án indul Amerikában, tehát már nem kell sokat várnunk. Már meg is érkezett egy igencsak sokatmondó előzetes, ami alapján egy PLL stílusú, hasonlóan izgalmas és rejtélyes sorozatra készülhetünk. Már alig várjuk!

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel