Connect with us

Ezt a 8 inspiráló nőt kövesd Instagramon, ha a francia stílus szerelmese vagy

TRENDY

Ezt a 8 inspiráló nőt kövesd Instagramon, ha a francia stílus szerelmese vagy

Misztikus és letisztult francia sikk!


Sophie Marceau, Sophia Loren, Marion Cotillard, Eva Green, Audrey Tautou, Julie Delpy, Léa Seydoux – csak egy pár  azok közül a francia művésznők közül, akiknek klasszikus és különleges kisugárzását bármikor magunkénak tudnánk.

Mellettük azonban néhány “emberközelibb” francia amazon oldalán is bőségesen megmerítkezhetünk az ihletben.

#1 Jeanne Damas ― @jeannedamas

Ha mindeddig nem ugrottál fejest az Instagram-fiókok ezen műfajába, Jeanne Damas oldala jó kiindulópont. Jeanne egy vérbeli It girl és a Rouje márka alapítója, nem csoda hát, hogy a fiókja roskadozik az inspiráló összeállításoktól – mint képvilágát, mint ruháit tekintve. Akárcsak a legtöbb cool francia nő, ő is a részletek és az egyszerűség apró különlegességekkel való elegyítésének szerelmese.

🌞✨ #lesfillesenrouje

31.6k Likes, 179 Comments – Jeanne (@jeannedamas) on Instagram: “🌞✨ #lesfillesenrouje”

#2 Gaëlle Prudencio ― @gaelleprudencio

Gaëlle Prudencio a beszédes nevű French Curves Fashion Challenge alapítója, testpozitív szószóló és tervező. Azzal is hírnevet szerzett magának, hogy bátran szembement a “sovány francia lány” sztereotípiával. Hogyha szereted a kicsattanóan vidám divatstílusokat, jól fogod érezni magad a body-positive ikon képei görgetése közben.

Bons baisers de #Paris 💋 #Gaelleprudencio #Ibilola #Babeofibilola #FrenchCurvesXtropiCool * * * * #Bodypositive #Frenchcurves #womensupportingwomen #Waxprints #AfricanPrints #PSFashion #PlusSizeFashion #ModeGrandeTaille #celebratemysize #plusmodelmag #effyourbeautystandards #Bodypositive #Summerready #babesofibilola

738 Likes, 20 Comments – Gaëlle PRUDENCIO (@gaelleprudencio) on Instagram: “Bons baisers de #Paris 💋 #Gaelleprudencio #Ibilola #Babeofibilola #FrenchCurvesXtropiCool * * * *…”

#3 Clara Cornet ― @claracornet

Clara Cornet a párizsi Galeries Lafayette kreatív és értékesítési igazgatója és valódi divat bennfentes. A fiókján rengeteg stílusinspirációra lelhetsz, ráadásul gyakran elsőkézből annak gyümölcseként, hogy az olyan grandiózus eseményeken, mint a párizsi divathét, általában az első sorból szemlélődik. Képeit már csak azért is jó nézegetni, mivel sok wannabe stílusikon mellett ő nem csak beállított, ruhás fotókat posztol, hanem izgalmas élete pillanatait és inspirációit is gyakran megosztja a követőivel.

Thank god it’s Monday 😂😅📸🖤 @bastienlattanzio 🦋🦋 @maryam_nassir_zadeh

790 Likes, 26 Comments – Clara Cornet (@claracornet) on Instagram: “Thank god it’s Monday 😂😅📸🖤 @bastienlattanzio 🦋🦋 @maryam_nassir_zadeh”

#4 Anne-Victoire Lefèvre ― @vikilefevre

Anne-Victoire Lefèvre-t a Vogue “alábecsült párizsi divatbennfentesnek” nevezte. Szuper könnyű és levegős ízlésfonalat gombolyít, amitől te is azt kívánod, hogy bárcsak tavasz és nyár lenne egész évben. Az oldala művészi és kicsit avantgárd, ez megkülönbözteti a többiektől. Ezért pedig nagyon szeretjük.

@gang_of_earlybirds

525 Likes, 11 Comments – Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre) on Instagram: “@gang_of_earlybirds”

#5 Leia Sfez ― @leiasfez

Leia blogger és “kreatív elme”, a tökéletesés francia nő mintapéldánya hosszú barna hajával, sugárző bőrével és klasszikus, letisztult ruhatárával. Ha ezután a stílus után epekedsz, kötelező bekövetned.

Sunday mood 🐇 @uniqlo #uniqlo #lifewear #comfortsmartwear #ad

10k Likes, 61 Comments – Leia (@leiasfez) on Instagram: “Sunday mood 🐇 @uniqlo #uniqlo #lifewear #comfortsmartwear #ad”

#6 Caroline de Maigret ― @carolinedemaigret

Caroline de Maigret egy másik klasszikus francia szépség. De amit az ő oldalán a inspiráló divatmomentumoknál is jobban lehet szeretni, az a humorérzéke. Imádja a mémeket. Egyébként pedig írt egy könyvet “Hogyan legyél párizsi, bárhol is vagy” címmel, ami igazán menő. Ráadásul gyakran jár koncertekre.

New story in @Vogue.polska 🇵🇱 by @bobrowiec Photos and interview in Warsaw, back to my ancestors roots ✌️#stanislawponiatowski Thank you @niedenthal_vogue_polska @poniewierskaanna @eczaja @franczeskoitaliano @magdalenawinska

11k Likes, 81 Comments – Caroline de Maigret 🇫🇷 (@carolinedemaigret) on Instagram: “New story in @Vogue.polska 🇵🇱 by @bobrowiec Photos and interview in Warsaw, back to my ancestors…”

#7 Annabelle Ferrera ― @annabfrr

Amikor felnövünk, Annabelle Ferrera-k szeretnénk lenni – mondhatnánk, de mégsem tehetjük, hiszen ő még csak egy tinédszer. Az ifjú It girl a Gucci Gang csajcsapat tagja. A fiókját követni pedig egyszerűen csak szórakoztató.

Crystal’s birthday by @aliamazouz

1,848 Likes, 8 Comments – Annabelle Ferrera (@annabfrr) on Instagram: “Crystal’s birthday by @aliamazouz”

#8 Thaïs Klapisch – @thaisklapisch

Igéző francia színásznő, aki szintén az előbb említett Gucci Gang oszlopos tagja, illetve az általuk életre hívott Safe Place nevezetű feminista platform alkotója.

@avacazanova

1,625 Likes, 4 Comments – GG / Safeplace (@thaisklapisch) on Instagram: “@avacazanova”

+1

A párizsiak világát idézi meg a @lesparisiennesdumonde oldala is.

Forrás: HuffPost Címkép: Jeremy Brooks/Flickr

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel