Connect with us

Ezeknél a csillagjegyeknél a legvalószínűbb, hogy behúznak egyet, ha begurulnak

LIFE

Ezeknél a csillagjegyeknél a legvalószínűbb, hogy behúznak egyet, ha begurulnak

Sőt, akár meg is ölhetnek. Íme a veszélyességi lista.


Mindannyian ismerünk embereket, akiket szinte semmi sem képes kihozni a sodrukból, és olyanokat, akik egy pillanat alatt a plafonon vannak, ha feldühíti őket valami. És persze az ezek közötti fokozatokat. Az impulzivitás és az indulatosság személyiségfüggő, ám az asztrológusok szerint ezt a tulajdonságunkat születési jegyünk is meghatározza. Összeraktak hát egy “veszélyességi listát”, vagyis azt, hogy a csillagjegye alapján kinél a legvalószínűbb, hogy ha kijön a sodrából, jól pofán ver valakit, vagy akár – szélsőséges esetben – gyilkossá is válhat. Íme a lista – a legnyugodtabbtól a legtemperamentumosabbig.

#12 Halak

Ha életében meg is ölne bárkit, maximum az éles nyelvével. A Halak jegyű ember szeret vitázni, és mély érzelmei vannak, de nincs az az isten, hogy annyira felhúzza magát, hogy az tettlegességig fajuljon.

#11 Mérleg

Az egész élete az egyensúlyról szól, nem a végletek embere. Bármilyen durva is egy szituáció, ő gondosan “mérlegeli” a pro és kontra érveket, mielőtt bármit is tenne. Nem ugrik rögtön a plafonra semmitől.

#10 Rák

Az egyik legempatikusabb, legszeretőbb, leginkább gondoskodó jegy. Az agresszió egyszerűen nem a természetük. Idegen tőlük minden efféle megnyilvánulás. Talán csak olyasvalakit lennének képesek megtámadni, aki egy szerettüket bántja, de akkor sem esnének neki fizikailag.

via GIPHY

#9 Bika

Na ő már temperamentumos, de még mindig túl hidegfejű ahhoz, hogy átgondolatlanul nekiessen valakinek. Nagyon céltudatos személyiség, minden lépését előre megtervezi, és csak akkor csap le, ha azt tényleg hatékonyan teheti. A bosszú “műfaja” viszont épp ezért nem áll tőle távol.

#8 Bak

Keményfejű, de hatalmas önuralommal rendelkező személyiség. És erre az önuralomra büszke is. Szereti a kezében tartani a kontrollt, ebbe nem nagyon fér bele, hogy elveszítse a fejét, és megüssön, neadjisten megöljön valakit. Ha meg is tenné, utána valószínűleg őt is megölné a bűntudat.

#7 Szűz

Nagyon alapos, pontos, sőt analitikus jegy. Mivel mindennek “elvágólag”, tökéletes rendben kell lenni az életében, nem gondolnánk róla, hogy könnyen elveszíti a fejét, és ütni-vágni kezd. Pedig tulajdonképpen így van. A nyugodt felszín alatt mély érzelmek kavarognak benne, és ezek bizony könnyen előtörhetnek.

#6 Oroszlán

Uralkodni akaró, dicsőségre és hatalomra vágyó személyiség, akitől nem áll távol az erőszak. Egy oroszlán bizony könnyen odacsap, ha bántják, vagy megsértik a hiúságát. Ha viszont gyilkosságra vetemednek, akkor inkább a “sorozatgyilkos-mentalitás” áll hozzájuk közelebb. Imádják ugyanis a feltűnést és a figyelmet.

via GIPHY

#5 Vízöntő

Kívülről rendkívül összeszedett, nyugodt embernek tűnnek, de ez tényleg csak a felszín. A Vízöntőkben szabályosan két én lakozik, és a sötét oldaluk kiismerhetetlen, mély és ijesztő. Ha egy ilyen jegyű embert egy rossz napján “találsz be”, az életed legrosszabb döntése lehet.

#4 Nyilas

Az asztrológusok szerint ha meg kellene nevezni egy jegyet, amely (elméletileg) gondolkodás nélkül ölne, vagy legalábbis jó alaposan elagyabugyálna valakit indulatból, akkor az a Nyilas lenne. Elképesztően impulzív jegy, azonnal cselekszik (természetesen jót is, de most a rosszra fókuszálunk), és aztán viszonylag könnyen fel is dolgozza, és tovább lép.

#3 Kos

Szintén nagyon veszélyes tud lenni. Fejjel megy a falnak, ugye. Könnyen kijön a sodrából, és olyankor üt-vág, nincs is teljesen magánál.

via GIPHY

#2 Skorpió

Egyébként is szúrós jegy, szeret csipkelődni, belemarni másokba, és nem igazán kér bocsánatot. Van egy nagyon veszélyes, sötét oldala, épp ezért egy Skorpió ellenségének lenni nem a legjobb ötlet. Ha egy ilyen jegyű ember eljut a gyilkosságig, nem valószínű, hogy megbánást mutat, vagy vállalja a felelősséget. Általában a körülményeket vagy az áldozat viselkedését okolja tettéért.

#1 Ikrek

Már a nevében is benne van, hogy kettős jegy. Mintha két emberrel lennél együtt egyszerre, de az a legrosszabb, hogy soha nem tudod, melyik énje jön elő. Ha szorult helyzetbe kerül, vagy feldühítik, a bosszúja szó szerint gyilkos lehet. Mindez kiszámíthatatlansággal párosul, tehát a lehető legveszélyesebb kombináció.

ThePowerofSilence (Címkép: Pexels)

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel