Connect with us

Ezeket a csillagjegyeket a legnehezebb szeretni – Te köztük vagy?

LIFE

Ezeket a csillagjegyeket a legnehezebb szeretni – Te köztük vagy?

Nagy akadályokat gördíthetnek eléd egy kapcsolat elején, vagy akár közben is.


Minden csillagjegynek szülötteinek megvannak a maguk jellegzetes tulajdonságai, amelyek különlegessé teszik őket. Vannak, akiket a csillagok állása érzékennyé, pesszimistává, határozottá, jó kedélyűvé, bonyolulttá vagy éppen nehezen szerethetővé tett.

Az persze, hogy valakit nehezebb szeretni, nem jelenti azt, hogy nem is érdemli meg, hogy így érezzenek iránta és nincs is szüksége erre. Épp ellenkezőleg! Gyakran éppen ők azok, akik leginkább szomjaznak mások figyelmére, gondoskodására és persze szeretetére. Nézzük, hogy melyek ezek a csillagjegyek!

Szűz

Kétségtelen, hogy a Szűz a legönállóbb csillagjegy, aki ráadásul minden kapcsolatát logikus, analitikus úton közelíti meg. Emiatt a legtöbbjük – általában mindenféle szándékosság nélkül – mindenkit tisztes távolságban tart magától mindaddig, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy bízhat bennük. Így ahhoz, hogy valakit megszeressenek, először le kell bontaniuk a maguk köré épített falakat, ami nem egyszerű számukra. Viszont amint ezt meglépik, csodálatos partnerek lesznek – csak győzd kivárni!

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei mindig pontosan tudják azt, hogy mit akarnak, igen szélsőségesek és kiszámíthatatlanok. Ezzel pedig igencsak feladják a leckét azoknak, akik szeretnék megfejteni őket és közelebb kerülni hozzájuk. Egy Skorpió ráadásul hajlamos arra is, hogy kiszipolyozza a partnerét, ami miatt gyakran találja magát egyedül. Erre pedig egy megoldás van: meg kell érnie érzelmileg. Amíg ez nem történik meg, egyszerűen nem alkalmas arra, hogy komoly kapcsolata legyen.

Nyilas

Nincs csillagjegy, ami szeszélyesebb, felelőtlenebb, szétszórtabb és impulzívabb lenne, mint a Nyilas. Ez az, ami miatt sokak számára egy nagyon izgalmas partnernek tűnik, aki mellett soha nem lehet unatkozni. És ez így is van! De jön az árnyoldal: nem egyszerű őket lekötni. A Nyilasoknak ugyanis mindig a következő tennivalón, a következő kalandon jár az eszük, folyton hajszolják az adrenalint. Ez pedig nem igazán teszi őket alkalmassá arra, hogy belenyugodjanak egy komoly, csendes, nyugodt kapcsolatba. Csak olyasvalaki mellett fognak tudni megállapodni, aki képes tartani velük a lépést.

Thoughtcatalog

Fotók: Pexels

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel