Connect with us

Lenyűgözően jóképű színész játssza Diana élete szerelmét A korona 5. évadában

CULT

Lenyűgözően jóképű színész játssza Diana élete szerelmét A korona 5. évadában

Diana már elvált Károlytól, amikor találkoztak. Állítólag élete végéig őt szerette.


Humayun Saeed, az 50 éves, feltűnően jóképű, pakisztáni színész játssza majd a Netflix sikerszériájának, A koronának az 5. évadában Dr. Hasnat Khan szerepét – derült ki a férfi egyik kolléganőjének örvendező Twitter-bejegyzéséből.

A várva várt évad Károly herceg és Diana válását, valamint a hercegné tragikus halálát is bemutatja. Dianát Elizabeth Debicki alakítja, élete utolsó, és állítólag legnagyobb szerelmét pedig Humayun Saeed. A színész bújik annak a pakisztáni-brit szívsebésznek a bőrébe, akivel Diana 1995-ben ismerkedett meg, és egészen 1997 nyaráig, tehát szinte a haláláig együtt volt.

A hercegné a hírek szerint annyira szeremes volt Hasnat Khanba, hogy még a férfi családjához is ellátogatott, amikor Pakisztánban járt, és fontolgatta, hogy áttér az iszlám vallásra. Feleségül akart menni az orvoshoz, ám a férfi két év után véget vetett a kapcsolatuknak. Nem bírta volna elviselni a globális nyilvánosságot, amely a házassággal együtt járt volna, úgy érezte, ő és a hercegné két külön világ.

Diana állítólag felejteni ment el azon a nyáron Dodi Fayed luxusjachtjára, ahonnan együtt utaztak Párizsba, mindkettejük tragikus halálának helyszínére.

A szívsebészt alakító színész Pakisztánban és Indiában is nagyon közkedvelt, az Instagramon több, mint 5 millió követője van. Ismerve A korona alkotóinak eddigi merészségét, valószínűleg ezt a szerelmet is kendőzetlen nyíltsággal mutatják majd be az 5. évadban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Humayun Saeed (@saeedhumayun) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Metronome (@officialmetronome) által megosztott bejegyzés

Daily Mail

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel