Connect with us

Ez a 4 csillagjegy szarkazmusból ötöst érdemel

LIFE

Ez a 4 csillagjegy szarkazmusból ötöst érdemel

Ez persze nem jelenti azt, hogy rosszindulatúak, egyszerűen csak az őszinteség és a humor motiválja őket.


Két típusú ember létezik: az egyik, aki minden embertársához szeretettel és naivitással fordul, és a másik, aki anyanyelveként beszéli a szarkazmust, és olykor észre sem veszi, ha gúnyolódni kezd. Ha te is a második csoportba tartozol, jóllehet, hogy az alábbi 4 csillagjegy valamelyike alatt születtél. Az EliteDaily segítségével most eláruljuk, kik ők.

Bika

Ami a szívén, az a száján! A Bika nem kertel, nem keresi a kibúvót és a szépítést, ha véleménye van valamiről. Ebben az esetben a legjobb tulajdonságuk egyben a legrosszabb is: biztos, hogy az arcodba vágják az igazságot minden helyzetben, és nem törődnek azzal, hogy mit vált az ki belőled.

Ikrek

Az Ikrek három legfőbb jellemzője a kíváncsiság, az őrültség és az őszinteség. A Bikákhoz hasonlóan ők sem kerülgetik a forró kását, bátran kimondják a véleményüket minden helyzetben. Ennek ellenére (vagy épp ezért?) a barátaik nagy része mindig kitart mellettük, hiszen lenyűgöző személyiségük és kajla jellemük könnyen ébreszt szimpátiát.

Skorpió

A Skorpió az a vízjegy, akinek minden szituációra lesz egy csípős, ám igencsak találó megjegyzése, amivel könnyen zavarba hozhatja a megszólalót. Természetesen neki sem esik nehezére az őszinteség, és minden helyzetet megragad, hogy egy kicsit odaszúrjon még a legközelebbi szeretteinek is. Félreértés ne essék: ez nem rosszindulatból fakad.

Vízöntő

A Vízöntő gyakorlatilag sportot űz abból, hogy kifürkéssze társai legfőbb gyengeségeit, majd egy váratlan pillanatban, egy váratlan szófordulattal lecsapjon rájuk. Nem véletlenül mondják, hogy ők az ördög ügyvédei: nehéz eldönteni, hogy a szeszélyes jellem mögött barát vagy ellenség lapul.

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel