Connect with us

Ez a 3 csillagjegy rendkívül nehezen szakad el az exétől

LOVE

Ez a 3 csillagjegy rendkívül nehezen szakad el az exétől

Nem csoda, ha a szakítás után még évekig írogatnak nekik.


Egy nagy szerelmünktől eltávolodni cseppet sem egyszerű feladat – sokan még hónapokkal a szakítás után is a közös fotókat nézegetik, és egy pohár bor után legszívesebben üzenetekkel bombáznák Mr. Nagy Ő-t. Azonban a fájó emlék az idő múlásával fakul, és a magányosan eltöltött esték helyét a vadászat veszi át. Legalábbis a többségnél. Az Elite Daily asztrológusa szerint van 3 olyan csillagjegy, akiknek rendkívül nehezen megy az elválás, és előszeretettel írogatnak exeiknek a szakítás után is. Ha közéjük tartozol, jobb, ha erőt veszel magadon.

1. Kos (március 21.-április 19.)
Ha egy kos igényt érez rá, hogy felkeresse az exét, nincs az az Isten, aki megállítaná őt. Ehhez a csillagjegyhez a Mars bolygó tartozik, ami a szenvedélyt és az agressziót testesíti meg. Ilyen heves érzelmek után nem csoda, hogy a kos nem mérlegeli a prót és a contrát, ha rátör a vágy.

2. Ikrek (május 21.-június 20.)
Az ikrek jóval lazábban veszi ezt a “csetelősdit”, mint a többi csillagjegy, és nem lát semmi kivetnivalót abban, ha a szakítás után is az exével akar beszélgetni. Akármit is éreznek vagy gondolnak, hezitálás nélkül leírják azt – éppen ezért nehéz eldönteni, hogy komolyak a szándékaik, vagy a pillanat heve motiválta csak őket.

3. Rák (június 21.-július 22.)
Mivel a rák az egyik legérzelmesebb jegy, sokukat igencsak megviseli a szakítás. Mivel alapvetően zárkózottak, csak kevés embert engednek be az életükbe, ám ha valaki tényleg közel kerül hozzájuk, a csillagokat is lehoznák a boldogságukért. Ha szenvednek, az elutasítás helyett még jobban kapaszkodnak a szerelmükbe, és csak úgy tudják túltenni magukat a szakításon, ha minden kérdésükre választ kaptak. Így nem csoda, hogy még hónapok elteltével is üzenetekkel bombázzák az exüket.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel