Connect with us

Ez a 3 csillagjegy házasodik meg legnehezebben

LOVE

Ez a 3 csillagjegy házasodik meg legnehezebben

Számukra a legnehezebb az elköteleződés.


Legyünk őszinték: a házasság nem való mindenkinek. Míg néhányan egész életükben az esküvőjükről álmodoznak, mások már a gondolatától is rosszul vannak, és a hátuk közepére sem kívánják a felhajtást. A PopSugar szakértője most elárulta, melyek azok a csillagjegyek, akik a legnehezebben állnak oltár elé.

1. Vízöntő 
Elköteleződés? Jajj, csak azt ne! Míg a vízöntők nagyon mély és tartós barátságokat tudnak kötni, a a függetlenség elvesztése igencsak megijeszti őket. Hatalmas kihívást jelent számukra, hogy csak egy emberre koncentrálják minden energiájukat, ám ha megtalálják azt a bizonyos Nagy Ő-t, akkor képesek rá.

2. Nyilas
A legtöbb nyilas igazi álmodozó, aki nehezen alkalmazkodik a mindennapi rutinokhoz és a megszokott formákhoz. Folyamatos változásra vágynak, és legszívesebben az egész életüket utazással töltenék. Ami a párkapcsolatokat illeti, sajnos megeshet, hogy pár hónap alatt megunják a biztonságot.

3. Szűz
Mivel a szűz mindig a tökéleteset keresi, fennáll a veszély, hogy sosem talál “elég jót”. Pontosan tudja, milyen társra vágyik, ám az elvárásai  irreálisak, és sokszor már a legapróbb eltérésnél kihátrál a kapcsolatból.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel