Connect with us

Emilia Clarke most először mutatott fotókat az agyműtétek utáni lábadozásáról

NO/MAKE/UP

Emilia Clarke most először mutatott fotókat az agyműtétek utáni lábadozásáról

A Trónok harca Daeneryse nemrég vallotta be, hogy két komoly műtéten is átesett, amik után végre testileg-lelkileg is erősebb, mint valaha.


Talán nincs is még egy olyan sorozat, amit annyira várna a nagyközönség, mint az április közepén érkező Trónok harca befejező évadát. A széria egyik karizmatikus, erőteljes és gyönyörű főszereplője pedig Emilia Clarke, aki a sárkányok anyját alakítja immár 8 évada és sokáig sejteni sem lehetett, hogy időközben micsoda megpróbáltatásokon ment keresztül.

Amint arról mi is beszámoltunk, március végén a fél világ ledöbbent, amikor a színésznő bevallotta, hogy egy halálközeli élmény túlélője. Sőt, valójában kettőé, hiszen a sorozat első szériájának forgatása után egy edzőtermi látogatás során sztórokot kapott és bevérzett az agya, majd rövid időn belül két életmentő műtétet is végrehajtottak rajta.

“Aneurizmám volt, berepedt az egyik artériám. Később megtudtam, hogy az ilyen betegek harmada egy ilyen után azonnal meghal. Azon betegek, akik pedig túlélik, azonnali kezelésre szorulnak, és magas a kockázata egy második, akkor már végzetes bevérzésnek”

– mesélte a New York Times-nak írt cikkében.

A dolog súlyát pedig tetézte, hogy a fájdalmak mellett az afázia, vagyis az emlékezet és a szómegtalálás zavara is megnehezítette a felépülését. Rettegett attól, hogy beszédkészségének romlása gátat szab majd karrierje folytatásának, hiszen színészként megvolt az esély rá, hogy elveszítse elsőszámú “fegyverét”.

Emilia hihetetlen erejéről tesz tanúbizonyságot a tény, hogy nemcsak felépült, de vissza is tért a forgatásra, eleinte ugyan fájdalomcsillapítók garmadáját vette igénybe, ám idővel teljesen rendbe jött.

A színésznő nemrég a CBS Sunday Morning vendége volt, ahol fotókat is mutatott a lábadozás embert próbáló pillanatairól, ugyanakkor arról is beszélt, hogy most már túllendült a történteken és megerősödött az átélt tapasztalatok hatására.

Amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy miben különbözik sorozatbéli karakterétől, azt válaszolta, hogy a humorérzékében, mivel Daenerys-szel ellentétben neki az bizony van, majd az adás egész további részében megőrizte ezt a kicsattanó élettelteliséget.

Azt is elárulta, hogy legelső színpadi szereplése során, 5 éves korában elfelejtette a teljes szövegét, ám arra rájött, hogy nagyon komfortosan érzi magát a világot jelentő deszkákon, illetve azt is megtudhattuk, hogy mielőtt elindult volna a Trónok harca meghallgatására, gengszter rappel hozta hangulatba magát…

A megrázó fotók:

She is a true inspiration 🙌🏻 🙌🏻❤️ Emilia survived two brain aneurysms and she became even stronger after that. Seeing these pictures of her it made me really really sad. But she never lost her smile and her bravery and here we are 🤗. LOVE YOU SO MUCH EMILIA ❤️ YOU ARE THE QUEEN WE CHOSE @sameyouorg 🔼 🔽 #emiliaclarke #khaleesi #asoiaf #daenerys #daenerystargaryen #lannister #stark #jonsnow #motherofdragons #got #gameofthrones

26.6k Likes, 675 Comments – °Emilia Clarke ♡° (@daenerys.instargaryen) on Instagram: “She is a true inspiration 🙌🏻 🙌🏻❤️ Emilia survived two brain aneurysms and she became even stronger…”

Forrás: Harper’s Bazaar

Még több NO/MAKE/UP

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel