Connect with us

Elképzelhető, hogy Adele-t soha többé nem láthatjuk a színpadon

CELEBRITY

Elképzelhető, hogy Adele-t soha többé nem láthatjuk a színpadon

123 állomásos koncertkörútja végeztével az énekesnő bejelentette, hogy talán örökre végzett a turnézással, most pedig megszüntette turnészervező cégét is.


2017 júniusában a Someone Like You c. dallal világhírnévre tört, “slágergyáros” énekesnő londoni koncertjén jelezte rajongóinak, hogy szünetet fog tartani, mivel egy darabig elsősorban főállású anyuka szeretne lenni. Elmondása szerint a dalírás örök szerelme, ezért soha nem fog felhagyni vele, viszont a 15 hónapig tartó turné során rájött, hogy a folyamatos utazás és az ezzel az életformával járó stressz nem neki való.

“Tudom, hogy most nagyon hírnév-ellenesnek és minden-ellenesnek tűnök, de ez vagyok én. Minden alkalommal meg akarlak lepni titeket. Minden alkalommal, mikor újra a nyilvánosság elé állok, meglepetést akarok okozni, de nagyon nehéz mindig megújulni. Szünetre megyek, egy darabig csak anyuka leszek, és már nagyon várom, de mindig fogok dalokat írni, mindig odateszem magam, és remélem, eljut hozzátok. Talán soha többé nem láttok majd élőben, de ezekre az alkalmakra életem végéig emlékezni fogok” – mondta akkor az aranytorkú énekesnő.

“15 hónapja vagyok úton. A turnézás egy különleges dolog, és nem igazán illik hozzám. Egy igazi otthonülő vagyok, és az apró dolgokban lelek örömet. Plusz drámaian viselkedem, és eddig rossz tapasztalataim vannak a turnézással. 123 koncertet adtam, nehéz volt, viszont bámulatos és izgalmas. Az egészet miattatok csináltam, és remélem, tudtam hatni rátok, ahogy rám is hatással voltak az én kedvenc művészeim. Azért szerveztem az utolsó koncerteket Londonba, mert nem tudom, fogok-e még valaha turnézni, azt szerettem volna, hogy az utolsó az otthonomban záródjon.” – írta a koncert folyamán kivetített, kézzel írt levélben.

Adele a napokban megszüntette 2015-ben indított, Remedy Touring nevű turnészervező cégét – ezzel úgy tűnik, hogy pontot tesz a turnézásával kapcsolatos találgatások végére.

Forrás: DailyMail

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel