Connect with us

Elképesztően dögös Johnny Depp lánya: Lily-Rose-t szexi ruhákban fotózták

CELEBRITY

Elképesztően dögös Johnny Depp lánya: Lily-Rose-t szexi ruhákban fotózták

A 22 éves modell-színésznő elég sokat mutató ruhadarabokba bújt, és mindegyik szettben bomba jól néz ki.


Lily-Rose Deppet már rég nem csak híres szülei, Johnny Depp és Vanessa Paradis révén ismerhetjük, hiszen színésznőként és modellként is egyre sikeresebb. A sztárcsemete 15 évesen kapta első filmszerepét az Agyar című filmben, amelyben édesapja is játszott, de azóta számos más filmben is bizonyított. Csak hogy két idei alkotást mondjuk, a Wolf című drámában és a Voyagers című sci-fiben is főszerepet játszott. Korábban azt nyilatkozta, hogy nem előnyt, inkább hátrányt jelent a karrierjében az, hogy híres szülők gyermeke.

“Sokan azt gondolják, hogy csak úgy a küszöbömön landolnak a jobbnál jobb filmszerepek a nevem miatt, azonban ezt a nézőpontot mindig is elutasítottam. (…) Úgy érzem, nem az vagy, ami a neved. Ha nem vagy alkalmas egy szerepre, nem fognak csak azért felvenni rá, mert a neved jól néz ki a stáblistán.”

A színészkedés mellett a modellkarrierje is szépen ível felfelé: régóta dolgozik például a Chanellel, de több magazinban is szerepelt már, például az angol Voge címlaplánya is volt.

Most a Wonderland magazinnak állt modellt, ráadásul igencsak szexi ruhákban.

Az egyik fotón például egy apró bralettet és nem sokat takaró miniszoknyát(?) visel, míg a másikon egy lyukakkal teli, testre simuló dresszben és combcsizmában pózol.

Több kép is nyilvánosságra került, a 22 éves Lily-Rose pedig mindegyiken bomba jól néz ki.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel