Connect with us

Éljen a tökéletlenség: Chloe from the Woods 5 napos anti-Instagram kihívásba vágta a fejszéjét

NO/MAKE/UP

Éljen a tökéletlenség: Chloe from the Woods 5 napos anti-Instagram kihívásba vágta a fejszéjét

Sok híresség szánta már rá magát, de vajon miként zajlik ez egy vloggerlánynál, akinek az Instagram az egyik fő platformja?


Chloe from the Woods a smink és stílustippek nagymestere, de mostanában a mélyebb tartalmak felé is el szokott kalandozni.

Így mesélt már arról követőinek, hogy miként győzte le a pánikbetegséget, illetve az internetes zaklatókkal kapcsolatos személyes élményeiről is őszintén vallott.

A vlogger legutóbb az Instagram-lufi jelenség és annak káros mellékhatásainak nyomába eredt, illetve ő maga is úgy döntött, hogy 5 napig a tökéletesre polírozott posztok mellett a tökéletlen, ám sokkal őszintébb – és sokszor bájosabb – valóságot is megmutatja.

Az egyik nap végeredménye például:

Igyekszem egészségesen élni, de azért néha én is bűnözök. Igyekszem rendszeren sportolni, időnként mégis egy fagyival a kezemben sétálok ki az edzőteremből. Nem dohányzok, de ha úgy van, szívesen iszom egy fröccsöt a barátaimmal. Nem hiszek az önsanyargatásban, de hiszek az egyensúlyban és mértéktartásban. Nem hiszek az Instagram képeken látható ,,tökéletes” testekben, de abban viszont igen, hogy a tartáson sok múlik. Elfogadtam magamat úgy ahogy vagyok, de mindig törekszem kihozni magamból a maximumot. Szeretem magamat, a tökéletlenségeimmel és a hibáimmal együtt! És Te? Te szereted magad? #antiinstagram kihívás 5. nap

19k Likes, 53 Comments – (@chloeknows) on Instagram: “Igyekszem egészségesen élni, de azért néha én is bűnözök. Igyekszem rendszeren sportolni, időnként…”

Még több NO/MAKE/UP

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel