Connect with us

Ekkora a bébipocakja Jennifer Lawrence-nek – és milyen jól mutat mellette Leo!

CELEBRITY

Ekkora a bébipocakja Jennifer Lawrence-nek – és milyen jól mutat mellette Leo!

DiCaprio természetesen nem az apa, ő Jennifer partnere új filmjükben, a Don’t Look Up-ban. Vajon Jen hányadik hónapban lehet?


Egy káprázatos, színarany Dior nagyestélyiben, lenyűgöző babapocakkal, és Leonardo DiCaprióval a karján jelent meg a 31 éves Jennifer Lawrence új Netflix-filmjük, a Don’t Look Up New York-i premierjén.

A terhesség elképesztően jól áll az Éhezők viadala sztárjának, rajongói szerint csak úgy ragyog. Férjével, a galériatulajdonos Cooke Maroney-val három éve vannak együtt, és 2019-ben mondták ki a boldogító igent.

Jen egy interjúban azt mondta: soha nem volt kétséges számára, hogy gyerekeket szeretne, így nem csoda, hogy párjával nem vártak sokat a családalapítással.

Hogy pontosan mikor érkezik a kicsi, nem tudni, de a pocak mérete alapján már nem soká: a színésznő körülbelül a hetedik hónapban járhat.
A Don’t Look Up egyébként sci-fi, afféle végítéletfilm, amelyben Jen és Leo két asztronautát játszanak. December 8-án mutatják be a Netflixen, és a világ számos mozijában.

Daily Mail

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel