Connect with us

Egy 33 éves szűz nő anti-Tindert indított: itt az app azoknak, akik nem akarnak szexelni

LOVE

Egy 33 éves szűz nő anti-Tindert indított: itt az app azoknak, akik nem akarnak szexelni

Shakia Seabrook állítása szerint Isten szólt hozzá, és kérte meg, hogy készítse el az alkalmazást.


A 33 éves, floridai Shakia Seabrook 13 éves korában döntötte el, hogy szexuálisan teljesen absztinens életet fog élni. Az utóbbi években pedig azt vette észre, hogy a hozzá hasonlóan gondolkodók elnyomottak és alulreprezentáltak a társadalomban – ezért döntött úgy, hogy készít egy appot, amivel megkönnyíti az életüket. (Emellett persze az isteni felhívás is motiválta.)

Így jött létre a The Sexless Tribe nevezetű applikáció, ami Shakia elmondása szerint több, mint puszta társkereső. Szerinte ez inkább egy platform, ahol az absztinens emberek összejöhetnek és kapcsolódhatnak egymással. Maga a platform ezt írja magáról:

„[A The Sexless Tribe] segít az absztinenseknek rátalálni az absztinenciáról szóló forrásokra, lehetséges partnerekre és barátokra, de általa romantikus kapcsolatokat is kialakíthatnak.”

Az alkalmazásnak jelenleg 8000 feliratkozója van, akikkel Shakia rendszeresen kommunikál: bátorító üzeneteket küld nekik, de éjjelente is bejelentkezik, és olykor emlékezteti őket, hogy ha esetleg vágyat éreznének magukban, akkor mindig ott van számunkra az app, amelyen dalokat vagy podcastokat hallgathatnak, esetleg megnézhetnek pár videót.

A Daily Mail-nek nyilatkozva a nő elmondta, hogy az absztinenciáról szóló döntése nem a vallásában gyökerezik, bár hithű keresztényként éli a mindennapjait.

 „Emlékszem, hogy egészen fiatalon, 13 éves koromban hoztam meg ezt a döntést. Nem tudom, miért döntöttem így, de ahogyan idősebb lettem, és láttam, hogy hogyan kezelik az alkalmi szexet körülöttem, rájöttem, hogy ez nem olyasvalami, amire nekem szükségem van. Nekem ez nem tűnt különlegesnek vagy jó szórakozásnak. A megfelelő ember, aki előttem áll, nem más, mint Isten”

– vallja. Emellett azt is hozzátette, hogy az appon bárkit szívesen látnak: érkezzen a világ bármelyik részéről, legyen bármilyen vallású, szűz vagy nem szűz, itt megtalálja a helyét, ha szexmentes életet szeretne élni.

Fotó: Shakia Seabrook/YouTube

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel