Connect with us

Ed Sheeran másfél éves pihenőt tart – legközelebb talán már egy trónörökössel vág neki a koncertezésnek

CULT

Ed Sheeran másfél éves pihenőt tart – legközelebb talán már egy trónörökössel vág neki a koncertezésnek

Az énekes hétfőn, rekorddöntő turnéja végén közölte a nagy hírt.


Szerencsés az, aki például részt vehetett az énekes teltházas Szigetes koncertjén, hiszen kiderült, hogy Ed Sheeran egy időre – egészen pontosan 18 hónapra visszavonulót fúj.

A ‘Shape Of You’ és ‘Perfect’ c. slágerek sztárja azt is elárulta, hogy mondhatni szakításként éli meg a turné végét, hiszen több mint 9 millió ember előtt énekelhetett – ugyanakkor szerencsére nem örökre szól a búcsú.

A népszerű előadó Divide című turnéja még 2017 májusában startolt és hivatalosan is minden idők legnagyobb, legtöbb bevételt és nézettséget hozó turnéja volt.

Ed Sheeran ezzel megdöntötte a U2 10 évvel ezelőtti rekodját – ők ugyanis 760 napos körútjuk alatt 100 koncertet adtak, míg a 28 éves énekes 893 nap alatt 255 felejthetetlen estét rittyentett grandiózus rajongóbázisának.

A fellépéssorozat hétfőn, az angliai Ipswich-ben ért véget, ahol az énekes bejelentette, hogy mivel jó ideje megállás nélkül a színpadon állt és utazott, itt az ideje egy kis másfajta feltöltődésnek.

“Kicsit keserédes ez a helyzet, de nagyon örülök, hogy itt, Ipswichben, veletek fejezzük be a turnét. Valószínűleg az az utolsó koncertem a következő 18 hónapban”

– mondta az este végén.

Amint arról korábban beszámoltunk, a sztár decemberben vette feleségül gyermekkori szerelmét és múzsáját, Cherry Seabornt – micsoda álomba illő sztori!

Nem csoda hát, hogy szükségük van egy kis nyugalomra és családi fészek építésére. Ez már csak azért is érthető, hiszen Sheeran korábban nyíltan beszélt gyermekvállalási terveiről… A rajongók ezt biztosan megértik.

Forrás: NME

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel