Connect with us

Ebben az 5 esetben jobb, ha nemet mondasz a szexre

LOVE

Ebben az 5 esetben jobb, ha nemet mondasz a szexre

Soha, de soha ne erőltesd magadra az együttlétet, ha nem kívánod!


Legyünk őszinték. Olykor mindenkivel megesik, hogy egyszerűen nem kívánja a szexet. A fejfájás, egy fárasztó nap a munkahelyen, vagy egy váratlan rossz hír könnyedén elveheti az ember kedvét, és ilyenkor teljesen normális, ha elutasítod a párod közeledését. Tracey Cox most összegyűjtötte azt az 5 esetet, amikor jobb, ha nemet mondasz az együttlétre:

1. Ha fáradt vagy
Nincs olyan ember a bolygón, akinek mindig, minden pillanatban jól esik a közeledés. Egy fárasztó nap után valószínűleg csak be akarsz dőlni az ágyba, és a hátad közepére sem kínász egy órákig elnyúló légyottot. Hogy ez probléma-e? Dehogy! Bátran vállald fel, ha inkább az alvást választanád.

2. Ha mérges vagy, vagy összevesztél valakivel
A szex jó feszültséglevezető módszer, azonban nem biztos, hogy az adott pillanatban éppen erre vágysz. Ha frusztrált vagy, esetleg szorongsz valami miatt, nehezebben engeded el magad. Azt már mondanunk sem kell, hogy az erőltetett együttlét sokkal rosszabb döntés, mint szimplán másnapra halasztani az összebújást.

3. Ha már unod a szexet
Ez elsősorban akkor fordulhat elő, ha mindig ugyanúgy csináljátok. Érdemes olykor variálni a pózokon, az intenzitáson vagy akár a helyszínen is, hiszen egy új szituáció újra begyújthatja a kialudni látszó lángot. Ha pedig nincs kedved kísérletezni, azzal sincs semmi baj. Pár nap, akár hét szünet olykor csodákra képes.

4. Ha feszültség van köztetek a pároddal
Ahogy a második pontban is írtuk, néhány helyzetben akár segíthet is a feszültség oldásában az együttlét, azonban ha a probléma mélyebben gyökerezik, nem csoda, ha nem kívánod a szexet. Az ellazuláshoz és egymásra hangolódáshoz először lelki egyensúly kell – jobb, ha ezt a szerelmed is megérti.

5. Ha fájdalmat okoz az együttlét
Ha bármilyen kellemetlenséggel vagy fájdalommal jár a szex, egy pillanatig sem kell magyarázkodnod. Az együttlét lényege elvileg az lenne, hogy mindkettőtök egyformán élvezze, de csak a másik kedvéért nem erőltethetsz magadra valamit, ami nem esik jól. Pro tipp: fordítsatok több időt az előjátékra.

Forrás: Daily Mail

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel