Connect with us

Döbbenet: egy modell videóban fedte fel, hogyan csinálnak plus-size fotókat a divatiparban

NO/MAKE/UP

Döbbenet: egy modell videóban fedte fel, hogyan csinálnak plus-size fotókat a divatiparban

Hát már semmiben sem hihet az ember?!


Egy plus-size modell, Karoline Bjørnelykke – aki olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint Louis Vuitton és az Armani – egy TikTok videóban fedte fel a plus-size-márkák titkát. Ez pedig igen bátor lépést volt! Gondoljunk csak bele: a modellvilágban biztosan nem örülnek annak, hogy neki köszönhetően mostanra több százezren megtudták, valójában hogyan készülnek ezek a fotók.

Ma felfedek egy titkot a modelliparból. Én magam is plus-size vagyok, ami azt jelenti, hogy gyakran dolgozom olyan márkákkal, amelyeknél XL-től 5XL-ig vannak méretek. De ha megnéztek, láthatjátok, hogy én nem vagyok akkora. Akkor hogyan is oldjuk ezt meg?

– kezdi a videót Karoline. Majd meg is válaszolja: ilyen esetekben úgynevezett „kövér-jelmezt” kell viselnie, ami gyakorlatilag kis párnácskákból, tömésekből áll össze.

Mindezt azért csinálják, mert azt szeretnék, ha az arc szép, éles vonásokkal rendelkezne, de a test kövérebbnek látszana. Még maga a modell is elmondja, hogy ez egy nagyon rossz gyakorlat, hiszen teljesen irreális képet mutat a közönségnek.

Az én javaslatom, hogy használjatok igazi plus-size modelleket. Olyan sok csodálatos van!

– visz be egy végső ütést a szakmának.

@coolquinnBased on questions for my video “from skinny to plus size” with 3M views, link in comments ➡️♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Insider

Még több NO/MAKE/UP

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel