Connect with us

Divattörténelmi pillanat: transznemű modellt alkalmaz a Victoria’s Secret

CULT

Divattörténelmi pillanat: transznemű modellt alkalmaz a Victoria’s Secret

Tavaly még elzárkóztak ettől, idén már ők is a sokszínűséget hirdetik.


Bár az utóbbi években egyre inkluzívabb a divatipar, a Victoria’s Secret egészen eddig konzervatívabb vonalat képviselt. A fehérnemű márka modelljei még mindig nagy részben fehér bőrű, vékony lányok, és már az nagy dobásnak számított, mikor a pigmenthiányos szépséget, Winnie Harlow-t is felvonultatták a kifutójukon.

Azonban úgy tűnik, a luxusmárka egyre nyitottabb: legutóbbi fotózásukon egy transznemű modell, a brazil származású Valentina Sampaio állt kamera elé, és Instagramján is megosztott pár pillanatot a sminkszobából.

☀️🌊🌴☀️🌊🌴☀️🌊🌴☀️ #sunflower #spring #sun #sunshine #italy #primavera

6,983 Likes, 79 Comments – Valentina Sampaio (@valentts) on Instagram: “☀️🌊🌴☀️🌊🌴☀️🌊🌴☀️ #sunflower #spring #sun #sunshine #italy #primavera”

A cég részben azért is kérte fel Valentinát, mert az utóbbi időben több támadás érte őket, amiért elzárkóztak a transznemű modellek alkalmazásától, és azt állították, hogy “nem célcsoportjuk az egész világ.” Úgy tűnik, lassan, de biztosan a VS is jobb belátásra tér.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Never stop dreaming genteee 💋💋💋 #staytuned #bastidores #new #vspink #campaign #representatividade #diversity #beauty #selfie #life #fashion #usa #vstorm #valentinasampaio 🌈✌🏼

Valentina Sampaio (@valentts) által megosztott bejegyzés,

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel