Connect with us

Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb párját kitagadták a szülei

CELEBRITY

Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb párját kitagadták a szülei

Fanni 16 évesen látta először a zenészt, majd levelezni kezdett vele.


Delhusa Gjon nyolc éve jött össze a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, tavaly el is jegyezte. A Storynak meséltek most párkapcsolatukról.

A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt nekik, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt.

„Az utolsó pillanatig titokban tartottam a szüleim előtt, ők ugyanis nagyon szigorú emberek. Tudtam, nem vennék jó néven, hogy a kislányuk egy nála negyvennégy évvel idősebb emberrel, zenésszel, elvált, többgyerekes férfival van együtt”

– vallotta a 26 éves nő.

Csak akkor árulta el nekik, amikor 18 évesen összepakolta a ruháit, a könyveit, és az ajtóban búcsúzkodott tőlük.

A szülei szóhoz sem jutottak, közölték, ha nem szakít meg azonnal minden kapcsolatot Delhusával, őket többé nem látja, többet ne is menjen haza. Az édesanyja egy évig tartotta magát ehhez, de az édesapja kemény, konok ember, csak nemrégiben enyhült meg.

Fanni 16 éves volt, amikor látta Delhusát a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Utánanézett, ki ő, majd levelet írt neki, amire az énekes válaszolt. Két évig csak levélben érintkeztek, akkor találkoztak csak személyesen, amikor Gjoni Győrben koncertezett, ahol a lány a szüleivel élt. A fellépés után sokáig beszélgettek, majd minden maradt a régiben, tovább leveleztek.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel