Connect with us

Dallos Bogi váltja Radics Gigit az X-Faktor mentori székében

CELEBRITY

Dallos Bogi váltja Radics Gigit az X-Faktor mentori székében

Az RTL Klub szerdán jelentette be a nagy hírt.


Radics Gigi két évadnyi mentorálás után elhagyja a tehetségkutató fedélzetét, döntését pedig azzal magyarázta, hogy saját karrierjére szeretne fókuszálni.

A bejelentés után természetesen heves találgatás vette kezdetét arról, hogy akkor vajon ki lesz a negyedik zsűritag ByeAlexPuskás Peti és Gáspár Laci mellett az idei évadban. Szóba került számtalan korábbi mentor és tapasztalt, illetve friss hazai énekesnő neve is.

A műsor szerkesztői úgy döntöttek, hogy nem feszítik tovább a közvélemény kíváncsiságát és elárulták, hogy megvan az új csapattag.

A szerdai sajtótájékoztatón elmondták, hogy Dallos Bogi veszi át Radics Gigi helyét a műsorban.

A 22 éves énekesnő többek között onnan lehet ismerős, hogy többször is megfordult már A Dal című eurovíziós dalválogató műsorban, 2014-ben We All című szerzeményével egészen a döntőig jutott. Illetve láthattuk már műsorvezetőként az M2 Petőfi TV-n, a Dal 2019-ben és az idei Fonogram-gálán is. A 7kornálam c. YouTube-talkshow háziasszonya.

Bogi saját elmondása szerint mentortársai közül Gáspár Lacitól “félt” a legjobban, hiszen vele mindeddig nem sodorta össze az élet. Arról pedig, hogy milyen mentor szeretne lenni, annyit árult el, hogy szigorú nem lesz, de kedves és őszinte igen.

“Gáspár Laci azt mondta én vagyok a női ByeAlex, remélem bebizonyíthatom, hogy nem így lesz”

– tette hozzá.

Külön érdekesség, hogy Kiss Ramónával – aki idén is betölti a műsorvezető szerepét – együtt háziasszonykodtak az idei Fonogram-díjátadón és igazán jó barátnők lettek, úgyhogy Bogi meglehetősen családiasan érezheti magát az új környezetben is.

Sziasztok, van egy szuper hírünk! Csütörtök este, április 4-én mi leszünk @ramona_kiss -el a Fonogram Díjátadó Gála műsorvezetői. ( @fonogramhu ) Az eseményt Ti is követhetitek live stream-en, úgyhogy kattintsatok aznap a: fonogram.hu oldalra! Mi már nagyon várjuk, kiderül kik lesznek az év legelismertebb zenészei/dalai, és különleges produkciók is színesítik az estét! Reméljük velünk lesztek!❤️🤗🎼 #fonogram2019 #fonogramibogi #műsorvezetés #nézzétek

1,986 Likes, 9 Comments – DALLOS BOGI (@dallosbogi) on Instagram: “Sziasztok, van egy szuper hírünk! Csütörtök este, április 4-én mi leszünk @ramona_kiss -el a…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel