CULT

  Zsinórban négyszer ByeAlex mentoráltjai nyertek az X-Faktorban, nagyon büszke rá

  A követői majd' kiugranak a bőrükből, és biztatják, hogy jövőre is maradjon mentor a műsorban.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Véget ért néhány napja a 2022-es X-Faktor.

  Az idei verseny győztese ByeAlex mentoráltja, Solyom Berni lett.

  Az döntőben már nem a biztos továbbjutást jelentő székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél.

  A három döntős - Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin - három produkcióval készült, ám akadt, aki nem adta elő az összes dalt. A nézők már a produkciók közben szavazhattak, kiket szeretnének látni a finálé második felében.

  Amikor a versenyzők előadták első produkciójukat, véget ért a szavazás, ekkor dőlt el, hogy Mihályfi Luca lett az X-Faktor 2022 harmadik helyezettje.

  Ezután a TOP2-re új szavazás indult. A versenyben maradt két versenyző Solyom Berni és Kiss Kevin pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján Solyom Berni lett az X-Faktor 2022-es évad győztese.

  ByeAlex annyira örült, és olyan büszke Berni győzelmére, hogy közzétett egy videót.

  Ebből kiderült, hogy egymás után négyszer az ő mentoráltjai nyerték meg a versenyt: az USNK, Ruszó Tibi, Alee és most Solyom Berni.

  A poszt alatt sokan kommenteltek, és a hozzászólók egy része azt reméli, ByeAlex nem hagyja ott a műsort, hanem jövőre is a mentorok között lesz.


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CULT
  Így ünnepelt Vanda, a Dzsungel királynője, miután Nyári Dia kiesett a „Celeb vagyok, ments ki innen” című műsorból
  „Remélem, sokáig maradok, mert innentől kezdve ez egy durva kanbuli lesz.”
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A Dzsungel királynője címet a tábor utolsó női tagja, Vanda érdemelte ki Nyári Dia kiesése után a "Celeb vagyok, ments ki innen" című műsorban.

  A dzsungellakók levelet is kaptak a szerkesztőktől.

  A levélben az állt, hogy Vandának most külön lakosztály jár, hátradőlhet, és lazíthat.

  Vanda a fiúknak azt mondta este, amikor koccintottak:

  "Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön az a nap, hogy csak egy csaj marad a táborban. Remélem, sokáig maradok, mert innentől kezdve ez egy durva kanbuli lesz."

  Megköszönte a többieknek az eltelt napokat, és elmondta: örül, hogy ott lehet.

  "Nehéz ahhoz hozzászokni, hogy nincs az a nyüzsgés, kevesebben vagyunk, ezért többet tudunk egymással beszélni, lehet, hogy az eltelt idő alatt sokkal erősebb kapcsok alakulhatnak ki köztünk"

  - mondta erről Frohner Fecó.

  Az ünneplést és az azt követő beszélgetést itt láthatjátok:


  Megosztom
  Link másolása

  CULT
  Csobot Adél bordatörést szenvedett, kis híján kimaradt a Dancing with the Stars idei műsorából
  Heteken át szenvedett miatta, táncolni is csak fájdalomcsillapítóval tudott.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 25.


  Megosztom
  Link másolása

  November 26-án, szombaton lesz a TV2 táncos műsorának döntője.

  A fináléban Pap Dorci, Somhegyi Krisztián és Csobot Adél is szerepelni fog.

  Mivel sokan azt mondják, hogy bezzeg az énekesnőnek könnyű dolga van, mert táncos múlttal rendelkezik, elhatározta, hogy reagál ezekre a véleményekre.

  Csobot Adél és Hegyes Berci párosa esélyes a győzelemre a Dancing with the Stars idei évadában.

  Az énekesnő az első szezon nyertes táncosával vágott bele a műsorba, és el is jutottak fináléig. Ám a felkészülésüket és a műsorukat majdnem veszélybe sodorta egy sérülés.

  Csobot Adél ugyanis az egyik emelés során bordatörést szenvedett.

  "Az hosszú heteken keresztül fájt, hétvégén is fájdalomcsillapítóval tudtam csak táncolni"

  – árulta el egyik követőjének kérdésére Adél a Bors szerint. Az énekesnő és táncpartnere emellett reagált arra is, hogy neki "milyen könnyű dolga van".

  "Most szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba, mert sokszor látunk olyan kommenteket, hogy Adélnak könnyű, mert táncos múltja van... De Adélnak nincsen versenytáncos múltja!"

  – árulta el Berci.

  "Néptáncoltam még Nagykárolyban, ahol felnőttem. Ott is van egy kultúrház és ott is van ilyen modern tánc néven futó foglalkozás. Arra jártam, de én soha nem tanultam rumba lépéseket"

  – tette hozzá Adél.


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Egyenesen a kukába hajította Mardoll ételét Sárközi Ákos a Konyhafőnök VIP adásában, meg sem kóstolta
  „Pontosan tudod, és hányszor szóltunk, hogy milyen típusú ételeket várunk a versenyzőtől, milyen tálalási metódusban. Nekem ez egy vicc volt” – mondta a séf, aki kicsit sem viccelt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Már akkor forrni kezdtek az indulatok A Konyhafőnök VIP körül, amikor még el sem kezdődött a műsor.

  Gondoljunk csak Rácz Jenő és Járai Máté szóváltására.

  Az az érzelmi hullámvasút pedig, amibe a versenyzők kerültek, csak tovább folytatódik, és erről a zsűri is gondoskodik. Például Fördős Zé szerint iszonyatosan sokan örülnének, ha Nagy Zsolt orrba vágná őt.

  Legutóbb Sárközi Ákosnak sikerült megríkatnia Mardollt, aki szereti provokatív kijelentésekkel borzolni a kedélyeket.

  A kóstolásnál ugyanis az énekesnő által készített fogás csúnyán leszerepelt.

  Sárközi Ákos meg sem kóstolta az ételt, hanem egyenesen a kukába hajította.

  Mi történt? Először Rácz Jenőhöz került a tányér a csirkecombbal. Amikor a séf felvágta a húst, látszott, hogy az belül még nyers, ezt Rácz Jenő meg is jegyezte, és azt is mondta Mardollnak, hogy a lányon kifogott az étel.

  Amikor Sárközi Ákoshoz került a tányér, az étel a szemetesben landolt. A séf a következőket mondta Mardollnak:

  "Nem szoktam ilyet csinálni, de gondolom, annyira megismertél már minket, hogy pontosan tudod, és hányszor szóltunk, hogy milyen típusú ételeket várunk a versenyzőtől, milyen tálalási metódusban. Nekem ez egy vicc volt. Vicc kategória"

  Ezután Sárközi Ákos így folytatta:

  "Én most már valamilyen szinten szeretnék olyan csapatot összeállítani, amiben látok erőt és fantáziát. De benned nincsen most, sajnos. De ugyanakkor képzeld el, hogy van egy ilyen hülye szokásom, hogy van már 3 olyan versenyzőm, aki 3 különböző személyiség, és azt gondolom, megfelelő értékrenddel. És neked csak annyi kell, hogy befogadjon egy olyan közösség, aki tud téged egy kicsit építeni. Neked most ez a legfontosabb. És ha ők tudnak egy kicsit segíteni neked, azáltal tudok én is egy picit segíteni neked. Szóval kapsz egy kötényt."

  Ennél a pontnál Mardoll elsírta magát.

  Íme, a videó az jelenetről:


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Na most már tényleg megvan az új James Bond? Alaposan meglepődtünk az utolsó körös befutón
  Bár kétségtelenül legyűgöző választásnak tűnik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 28.


  Megosztom
  Link másolása

  Daniel Craig könnyes szemekkel búcsúzott az ikonikus titkosügynök szerepétől a Nincs idő meghalni című, legutóbbi James Bond filmben. Azóta is mentek a találgatások, ki a legesélyesebb arra, hogy a Daniel Craig által igen magasra állított lécet megugorja, és méltó utódként vegye át a 007-es szerepét.

  Rengeteg név került szóba, a film-franchise producere, Barbara Broccoli korábban már elárulta, hogy az egyik legesélyesebb a 49 éves Idris Elba. A londoni születésű színész, producer és zenész neve egyre hangsúlyosabbá vált a Bond-versenyben, de közben szárnyra kaptak olyan pletykák is, hogy a következő 007-filmben nem a címszerepet, hanem épp a szuperügynök ellenlábasát, a főgonoszt alakítja majd.

  A The Sun legfrissebb információi szerint azonban a producerek egy meglehetősen sokkoló csavarral most egy olyan színészt szemeltek ki a legendás titkosügynök szerepére, akire eddig szinte senki sem gondolt.

  Az angliai Pinewood stúdióban lezajlott screen-test (válogatás, ahol már egy potenciális nézőkből álló "csapaton" is átfuttatják a vásznon látható Bond-jelöltet, hogy hogy tetszik nekik) alapján a mindössze 32 éves, brit színész, Aaron Taylor-Johnson a befutó.

  Az égkék szemű, hullámos, sötétbarna hajú színész rengeteget dolgozott már színpadon és tévéfilmekben, de nagyköltségvetésű mozifilmekben még csak a szárnyait próbálgatta. Játszott a Bosszúállók: Ultron korában és a 2014-es Godzillában. Érdekesség, hogy a 32 éves férfi felesége egy nála jóval idősebb, 55 éves rendezőnő, SamanthaTaylor-Johnson.

  A végső döntés még mindig várat magára, de a tesztelés folyamatosan zajlik, közel vagyunk az új 007-eshez.


  Megosztom
  Link másolása