CULT

  Mutasd a kedvenc romantikus vígjátékod, megmondjuk, ki vagy!

  Imádod a látványos romantikát vagy inkább az egyszerű, kedves gesztusok vesznek le a lábadról? Valószínűleg nem véletlen, hogy épp az a kedvenc filmed, ami.
  Sassy - sassy.hu
  2019. október 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Hogy mi jellemzi leginkább az embert? Az, hogy hogyan viselkedik azokkal, akikhez nem fűzik érdekek, hogy milyen barátokkal veszi körül magát, és... hogy milyen filmeket néz legszívesebben! Bizony, a kedvenc romkomod többet elárul rólad, mint gondolnád, az EliteDaily segítségével most segítünk feltérképezni, hogyan kapcsolódsz életed filmjéhez!

  Ha a te kedvenced...

  A bazi nagy görög lagzi

  A film egyik legfontosabb jelenete, amikor Toula Portokaulos úgy dönt, kilép a komfortzónájából, új munkát és barátokat keres, és végül megismerkedik élete szerelmével. Ha te és a legjobb barátod is ezért a filmért rajongtok, valószínűleg titeket is egy váratlan pillanat hozott össze, amiért örökre hálásak lesztek.

  Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

  Ha szereted ezt a filmet, valószínűleg te is azon emberek közé tartozol, akik irtóznak a nyálas kliséktől. Nem szereted, ha a párod rád telepszik, és fontosnak érzed, hogy mindkettőtök megtartsa a magánéletét a párkapcsolat mellett. Persze emellett kedveled a romantikát, de leginkább akkor, ha spontán helyzetekből és apróságokból születik.

  A fiúknak, akiket valaha szerettem

  Volt már olyan, hogy valakivel nagyon jó barátságot ápoltál, ám pár év elteltével váratlanul fellángolt a szerelem köztetek? Ha igen, nem csoda, hogy rajongsz ezért a filmért, hiszen Lara Jean történetének is az a tanulsága, hogy sokszor azokból válik a legfontosabb személy az életünkben, akikről sosem gondoltuk volna.

  Szerelmünk lapjai

  Ha ez a film a kedvenced, te valószínűleg a nagykönyvben megírt, klasszikus, romantikus alkat vagy. A gyertyafényes vacsora és a rózsaszirommal teleszórt folyosó pillanatok alatt levesz a lábadról, hiszen tudod, hogy megtaláltad a lelkitársad, aki egész életében a tenyerén hordoz majd.

  Rögtönzött szerelem

  Előfordult már veled, hogy olyannal hozott össze a sors, akivel egészen eltérő kulturális hagyományokat hoztatok magatokkal, és ez a kapcsolat bizonyos pontjain nehézséget okozott? Ha erre a kérdésre igennel válaszoltál, valószínűleg nem is kell tovább magyaráznunk a dolgot, már biztosan tudod te is, hogy a szerelem minden nyelvi és kulturális különbséget áthidalhat.

  Időről időre

  Bár sok romantikus vígjáték elsőre 'limonádéfilmnek' tűnik, ha mélyebben elmerülünk a jelentőségükben, megtalálhatjuk a mögöttes mondanivalót és üzenetet. Ha az Időről időre a kedvenced, valószínűleg a szerelmi életedben is nagyra értékeled az apró gesztusokat és mindennapi örömöket: egy ágyba hozott kávéval, egy elcsípett mosollyal az egész napod fel tudja dobni a párod. Számodra ezek sokkal többet érnek, mint egy hatalmas rózsaeső.


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CULT
  A felismerhetetlenségig ijesztően néz ki Christian Bale az új Thor filmben – Kijött a legfrissebb trailer
  Ő a főgonosz, azaz Gorr, az istenölő.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  A Thor-saga negyedik filmje, a Thor: Love and Thunder (Thor: Szerelem és mennydörgés) júliusban kerül a mozikba, és az egyik legütősebb képregényhős (sző szerint ütős, már csak mágikus kalapácsa, a Mjölnir miatt is) ezúttal egy hozzá méltó küzdőtársat is kap, volt szerelme, Jane Foster személyében.

  Thort természetesen ismét Chris Hemsworth alakítja, Jane pedig Natalie Portman lesz, aki tíz éve nem jelent meg ebben a szerepben. Az új Jane egyébként igencsak feltuningolva szerepel a történetben: igazi szuperhőssé válik ő is, ő lesz Mighty Thor, aki immár a mágikus kalapácsot is kezeli.

  A film második, legújabb trailerében már Jane-ből is többet látunk, de ami külön érdekesség: az előzetesben borzongató képsorokban mutatkozik be az istenölő Gorrt alakító Christian Bale is. A mozitörténelem főgonosz-ábrázolásai közül kétségkívül rengetegen várják az övét. A külseje mindenesetre igen látványosra sikerült.

   

  Variety

  GameStar Hungary/Youtube


  Megosztom
  Link másolása

  CULT
  A fal adja a másikat a látványtól – Kijött az Avatar 2 első trailere
  James Cameron megint nagyot dobott, a film nekünk már rajta van a "muszáj-listán."
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 11.


  Megosztom
  Link másolása

  A 2009-es Avatar nemcsak kultfilm, de mérföldkő is lett. A 3D technológiát gyakorlatilag újraértelmezte a nagyvásznon, olyan elképesztő moziélményt nyújtva a nézőknek, amitől világszerte felrobbantak a filmszínházak kasszái. A film 240 millió dolláros költségvetésből készült, és azóta globálisan 2,8 milliárd dolláros bevételt hozott.

  Nem csoda, hogy a 20th Century Studios újabb, borsos büdzsével vágott bele a film második részének elkészítésébe, természetesen ismét James Cameron vezényletével.

  Az Avatar: A víz útja első előzetesét a Las Vegas-i CinemaConon, a moziüzemeltetők számára rendezett bemutatón láthatta néhány szakmabeli. A filmben visszatérünk Pandorára, a na'vik bolygójára, több mint tíz évvel az első rész eseményei után.

  Jake Sully (Sam Worthington) és házastársa, Neytiri (Zoë Saldaña) boldog családi életet élnek az óceán mellett, ahol béke és idill uralkodik. Ám ez csak a látszat, hiszen az emberek készülnek egy újabb gyarmatosításra, illetve belső ellentétek is felütik fejüket a na'vik között.

  Az Avatar: A víz útja 2022. december 15-én kerül a magyar mozikba. A filmet, mint említettük, James Cameron írta és rendezte, Worthington és Saldaña mellett pedig többek között Stepehen Lang, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Michelle Yeoh és Vin Diesel is játszanak benne.


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Üzent a mai fiataloknak Herceg Erika, az X-faktor új mentora
  Tíz éve ő is jelentkezett az akkori versenyre, de nem mert elmenni, annyira félt a kritikáktól.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 06.


  Megosztom
  Link másolása

  Jelentős változás történt az X-Faktor zsűrijében: új mentort kapott a műsor.

  Herceg Erika a Fókusz riporterével osztotta meg a gondolatait versenyről és az előadói karrierről.

  Az új mentor Kárpátalján született, 1988-ban, énekesnőként és modellként lett ismert. 2013-tól 2020-ig az ukrán Nu Virgos lánycsapat tagja volt, azóta szólóművészként lép fel.

  Elmesélte, hogy tíz éve versenyzőként akarta magát megmérettetni a magyar X-Faktorban, de végül nem mert Budapestre utazni. Herceg Erika arról is beszélt, hogy hogyan került be abba a népszerű formációba, amelynek tagjait egy nagyszabású tehetségkutató műsor keretében választották ki, és hogy mit mondott neki édesapja a kórházi ágyon.

  "Az X-Faktor mentorának lenni hatalmas felelősség, mivel emberi sorsokról döntesz. Embereknek segítesz abban, hogy hogyan fog folytatódni a további életük. Ez jó start lehet egy jó előadó életében"

  - mondta az új munkájáról.

  "Pont 10 éve, a harmadik magyarországi X-Faktorba én jelentkeztem. Fel is hívtak, meg is beszéltük, hogy jövök és megpróbálom. Addig ugyanis ilyen nagy színpadon még nem léptem fel soha. Azonban nem jöttem, a barátaimnak azt mondtam, hogy nem volt rá lehetőségem és elég pénzem. De ez nem volt igaz. Nem voltam magabiztos. Nem bíztam abban, hogy sikerülhet. Nagyon féltem a kritikáktól"

  - árulta el a Fókusznak.

  "Visszagondolva arra az időszakra azt tudom tanácsolni a mai fiataloknak, hogy nem kell félni attól, hogy mit mondanak mások, vagy hogy mi lesz. Ha te teljes szívből és lélekből szeretnél csinálni valamit, akkor annak menni kell. Csinálni kell, menni kell, mert csak egyszer élsz, és nem lehet visszahozni azt a pillanatot."

  "Én nem vagyok énekes. Én előadó, közszereplő vagyok" - mondta magáról Herceg Erika.

  Azt is elmondta egy másik adásban, hogy ő maximalista, és mentorként szigorú lesz a versenyzőkkel.

  A teljes beszélgetést itt láthatjátok:


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Kiderült, idén kik lesznek idén az Ázsia Expressz szereplői
  A műsorvezető Ördög Nóra marad. Mutatjuk a névsort!
  Sassy - sassy.hu
  2022. április 28.


  Megosztom
  Link másolása

  Újra műsorra tűzi az Ázsia Expresszt a TV2.

  A kaland reality harmadik évada májusban forog majd Ördög Nóra műsorvezetésével.

  A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban veszi fel az új részeket. A nem mindennapi kalandra ismét nyolc ismert páros vállalkozott, azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba.

  A fődíj 10 millió forint.

  Nézzük, kik szerepelnek az Ázsia Expressz 3. évadában! Útnak indul Gelencsér Tímea volt szépségkirálynő, és legjobb barátnője, Balogh Szimi. Nekivág a kihívásnak Gáspár Győző és Gáspár Bea, valamint Király Linda és Király Viktoris.

  ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán is szerepelni fog a versenyzők között, de részt vesz a kalandtúrán az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András is.

  Mérai Kata és Gyebnár Csekka a következő páros, Nemazalany–Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand is belevág a kalandba, valamint részt vesz a versenyben Kiss Ernő Zsolt színész, és felesége, Nyári Darinka.

  Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, néhány nap múlva mindenki elszántan indul útnak.


  Megosztom
  Link másolása