CULT

Lélegzetelállító lesz Baz Luhrmann ELVIS-filmje! Kijött az új trailer

A Moulin Rouge rendezője és Elvis? Mit mondhatnánk rá? Király.
Sassy - sassy.hu
2022. június 09.


Megosztom
Link másolása

Június 23-án érkezik a mozikba az év egyik legjobban várt filmje, a Cannes-i Filmfesztiválon már óriási sikert aratott ELVIS. Elvis Presley, a "Király", akinek mindössze 42 év adatott meg, véglegesen átformálta a 20. század sztárkultuszát. Még kottát sem tudott olvasni, hangjától, színpadi jelenlététől, titokzatos szexepiljétől szó szerint megőrült a világ, miközben a szupersztár mögött rejtőző, igen ellentmondásos emberről szinte alig tudunk valamit. Ahogy az lenni szokott.

Nem csoda, hogy a kényes témához egy szintén szupersztár rendező nyúlt hozzá: Baz Luhrmann, a Moulin Rouge és A nagy Gatsby alkotója, akinek különösen jó érzéke van ahhoz, hogy ötvözze a döbbenetesen újszerű, lenyűgöző látványvilágot, a zenét és a legdrámaibb, legintimebb pillanatokat a vásznon.

A főszerepet a 30 éves, gyerekszínészből "kinőtt" Austin Butler játssza, aki számos filmben, köztük a Volt egyszer egy Hollywoodban már bizonyított, ám ez a szerep egyértelműen áttörés lehet számára. Tom Parker "ezredest", Elvis barátját és menedzserét, akihez szintén elég bonyolult kapcsolat fűzte, Tom Hanks formálja meg, Elvis feleségét, Priscillát pedig Olivia DeJonge.

A film második trailere nemrég jött ki. Semmit sem érdemes hozzáfűzni, önmagáért beszél.

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


CULT
Így ünnepelt Vanda, a Dzsungel királynője, miután Nyári Dia kiesett a „Celeb vagyok, ments ki innen” című műsorból
„Remélem, sokáig maradok, mert innentől kezdve ez egy durva kanbuli lesz.”
Sassy - sassy.hu
2022. november 04.


Megosztom
Link másolása

A Dzsungel királynője címet a tábor utolsó női tagja, Vanda érdemelte ki Nyári Dia kiesése után a "Celeb vagyok, ments ki innen" című műsorban.

A dzsungellakók levelet is kaptak a szerkesztőktől.

A levélben az állt, hogy Vandának most külön lakosztály jár, hátradőlhet, és lazíthat.

Vanda a fiúknak azt mondta este, amikor koccintottak:

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön az a nap, hogy csak egy csaj marad a táborban. Remélem, sokáig maradok, mert innentől kezdve ez egy durva kanbuli lesz."

Megköszönte a többieknek az eltelt napokat, és elmondta: örül, hogy ott lehet.

"Nehéz ahhoz hozzászokni, hogy nincs az a nyüzsgés, kevesebben vagyunk, ezért többet tudunk egymással beszélni, lehet, hogy az eltelt idő alatt sokkal erősebb kapcsok alakulhatnak ki köztünk"

- mondta erről Frohner Fecó.

Az ünneplést és az azt követő beszélgetést itt láthatjátok:


Megosztom
Link másolása

CULT
Svédország nyerte az Eurovíziós dalfesztivált, de sokan máris bundát emlegetnek
A több mint négy órás műsorban 26 ország versengett az első helyért és a jövő évi Eurovízió házigazdájának címéért.

Megosztom
Link másolása

Svédország 583 ponttal nyert Liverpoolban a döntőben, miközben a brit Mae Muller az utolsó előtti helyen végzett mindössze 24 ponttal (tegyük hozzá, hogy az egész jó hard rockkal induló Németország pedig az utolsó lett). Az eredmény ellenére a rajongók azt mondták, hogy az angol lány büszke lehet a teljesítményére - de az eredményt bundának tartják.

Az egyikük így fogalmazott:

„Neeee, ez tuti bunda. Finnország sokkal jobb volt.”

Egy másik pedig így írt:

„Az Eurovízió meg lett bundázva, nem kellene megengedni, hogy olyan versenyzők, akik már nyertek korábban, újra induljanak, igazságtalan a többiekkel szemben, akiknek még nincs ekkora rajongói táboruk.”

Míg egy harmadik megjegyezte:

„Micsoda durva bunda! Mae büszke lehet.”

Az Eurovíziós Dalverseny végső szavazása során a nézők szavazatai mellett az egyes országok szakmai zsűrijének pontjait is figyelembe veszik az összesítés során.

Nos, ha ez utóbbi nem lenne, egyértelműen a finn versenyző vitte volna el a showt

aki fülbemászó, vicces dalával a legtöbb nézői pontot kapta.

Csakhogy a szakmai zsűri, ahogy évről évre, most is teljesen értelmezhetetlen szempontok alapján adta a pontjait.

Olyan dalok, melyeket már most rongyosra játszanak a rádiók (például a lengyel versenyző hatalmas nyári slágere, a Solo)

szinte alig kapott pontot, míg mások, egyértelműen unalmas és jellegtelen zenéjükre a szakmai zsűri két kézzel szórta azokat.

A svéd Loreen egyébként történelmet írt, ő az első nő, aki kétszer is megnyerte az Eurovíziót. Elsőként 2012-ben diadalmaskodott. A összesen 583 pontot szerzett, és ezzel megelőzte a finn Kaarija-t, aki az összesítésben 526 pontot kapott.

A győzelemmel Svédország Írországgal együtt a legtöbb győzelmet arató nemzetek közé került, egyenként hét első hellyel.

Lapozz, és meghallgathatod a győztes dalt!Megosztom
Link másolása


CULT
Tarol a TikTokon videó, amely előtte-utána fotókon mutatja meg, hogy néznek ki a Sárkányok háza szereplői a valóságban
Hát...nem keveset dolgoztak a sminkmesterek és a fodrászok.
Sassy - sassy.hu
2022. október 28.


Megosztom
Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Sárkányok háza indulásakor rögtön az HBO történetének legnézettebb új sorozata lett, egyszersmind az HBO Max legsikeresebb sorozatpremierje az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és Európában is.

Az Egyesült Államokban részenként átlagosan 29 millió nézője volt, és az egyes epizódok össznézőszáma több mint háromszorosa a streamelés éjszakáján elért átlagos nézőszámnak, azaz a sorozatot a későbbi időpontokban is órási tömegek nézik.

A Sárkányok háza Európán kívül is lekörözte a Trónok harca nyolcadik évadát, és a legnézettebbé vált az HBO streaming platformjain Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában, Hongkongban és Tajvanon. A sorozatnak sikerült elérnie azt, hogy az epizódok heti premierjei után napokig erről cikkeztek az újságok és online platformok. Annyira figyelik a rajongók, hogy nemrég egy vicces bakit is kiszúrtak benne, pedig csak egy snitt erejéig látszott.

A szereplőgárda minden egyes tagja szupersztárrá katapultált, pedig a fantasztikus sminkeknek, maszkoknak, frizuráknak köszönhetően némelyikükre rá sem lehet ismerni a való életben. Mindenesetre a TikTokot letarolta a videó, amely gyors egymásutánban mutatja meg a színészeket, először úgy, ahogy a képernyőn látszanak, utána pedig a való életben.

Nagyon szórakoztató látvány.

@proxcinemente El elenco de "HOUSE OF THE DRAGON" en la vida real. 🔥🐲 @Próxcinemente #houseofthedragon #houseofthedragons #hotd #houseofthedragonedit #casadeldragon #millyalcock #oliviacooke #mattsmith #paddyconsidine #emmadarcy #lacasadeldragón #lacasadeldragon #rhaenyratargaryen #rhaenyra #rhaenystargaryen #daemontargaryen #daemon #viserystargaryen #gameofthrones #gameofthronesedit #gameofthronesedits #gameoftrones #juegodetronos #cristoncole #alicenthightower #ottohightower #aemondtargaryen #aegontargaryen #thenvsnow #thenandnow #antesedepois #antesydespues #antesvsahora #beforeandafter #beforeafter #fyp #foryou #parati ♬ Game of Thrones (Main Title) - Game of Thrones Orchestra


Megosztom
Link másolása


CULT
A Disney bemutatta első plus-size hősnőjét egy rövidfilmben
A Reflect egy balett-táncosnő történetét meséli el.
Sassy - sassy.hu
2022. október 27.


Megosztom
Link másolása

Glamour.

A Disney+-on már megjelent a Reflect, amely Bianca, egy balerina testdiszmorfiás zavaráról szól.

A táncosnak saját tükörképével kell megküzdeni, természetesen a Disney elbűvölő stílusában. Félelmeit csak belső erejével, kecsességével és hatalmával győzheti le.

A film a Disney Short Circuit kísérleti filmsorozatának része lesz, amely a testképre, a saját önbecsülés kialakításának és védelmének fontosságára fókuszál. A rövidfilmet Hillary Bradfield rendezte, aki 2017 óta a Disney Animation story művésze, munkái között pedig olyan filmek szerepelnek, mint a Frozen 2 és az Encanto.

@retrocosygamer It’s available on Disney + and shows how she battles body dysmorphia #plussizedisney #disneyprincess #plussizerepresentation ♬ After LIKE - Short Ver. - IVE

A filmből kiragadott klipben Bianca a tükör előtt balettozik, miközben a tükörképe széttöredezik, ez azt jelképezi, ahogyan hibásan látja magát belülről. Ez egy olyan üzenet, amellyel túl sokan tudunk azonosulni: felnőttként a testünkkel szembeni mérgező elvárásokat sajátítjuk el.

A TikTok-közösség ünnepelte a Disney-t, hogy egy ilyen fontos témát dolgoznak fel, mint a testképzavar.

„Pontosan úgy néz ki, mint én, amikor ennyi idős voltam! Én is ugyanebben a helyzetben voltam a táncórákon”

- írta egy kommentelő.


Megosztom
Link másolása