CULT

  Hány tonna popcorn fogy hetente? Ezeket biztosan nem tudtad a moziról!

  A népszerű youtuber, Lina 10 elképesztő érdekességet derített ki a moziról. Te hányat tudtál közülük?
  Sassy - sassy.hu
  2021. november 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Valószínűleg mindenki emlékszik még a legelső mozis élményére. A popcorn csalogató illatára, az izgatott várakozásra az előzetesek alatt és a pillanatra mikor elindul a várva várt film. Én először 6 évesen voltam moziban, éppenséggel pont a győri Cinema Cityben. Nem túlzok azzal, hogy szerelem volt első látásra.

  Ahogyan azt már korábban mi is megírtuk nektek, november 11-től a hét végéig Filmünnep részesei lehettek az ország összes Cinema Cityjében. A négynapos akció alatt ugyanis a 2D-s filmekre mindössze 900 forintba kerül a jegy, a 3D-s vetítésre pedig 1100 forint plusz szemüveg áron ülhetsz be a terembe. Olyan mozifilmeket nézhetünk meg, mint Diana új életrajzi filmje, a Spencer, a nagy sikerű Dűne vagy a 007 Nincs idő meghalni.

  A Filmünnep alkalmából az egyik legnépszerűbb magyar youtuber és influenszer, Lina, készített videót a moziról. Olyan 10 érdekességet gyűjtött össze, amik valószínűleg a ti fantáziátokat és régóta megmozgatják.

  Vajon hány tonna popcornt fogyasztunk el a filmek alatt? Mitől függ, hogy meddig játszanak egy filmet?

  Ezekre Lina mind elhozta nekünk a válaszokat. Lássuk a legizgalmasabb tényeket!

  Többször is bosszankodva tapasztaltam, hogy egy-egy filmet az istenért se vetítenek feliratosan, csak szinkronosan. Ilyenkor teljesen felesleges a mozi dolgozóit bombázni problémánkkal. A szinkronról és a feliratról ugyanis a forgalmazó dönt, a mozihálózatnak semmiféle beleszólása sincsen.

  Emlékeztek még, meddig játszották a 2008-as musicalt, a Mamma Mia!-t?
  Majdnem fél évig! Az Abba dalokat feldolgozó nyári limonádé ugyanis akkora sikert aratott, hogy a nézettség nem csökkent, ezért tovább vetítették. A filmek sorsáról egyébként általában 2 hét alatt döntenek, a szombati nézettségi számok alapján. A kevésbé látogatott filmeket akár ezután már le is vehetik a műsorról.

  via GIPHY

  Rengetegen csak a popcorn miatt is képesek beülni egy vetítésre. Teljesen összefonódott már a film élménye és az ottani büfé kajái. Így nem lehet véletlen, hogy hetente országosan 7,5 tonna popcornt fogyasztunk el.
  Ennek az ellenállhatatlan ízét a kókuszolaj mellé adott titkos fűszer adja. Ettől sárgásabb a színe, és a plusz sósságát is így nyeri el. Természetesen a mozi nem árulta el mi ez a rejtélyes összetevő, úgyhogy ha jó popcornt akarunk enni, továbbra is a Cinema Citybe kell látogatnunk.

  Még három napig rendkívül jó áron mozizhatunk, úgyhogy érdemes megfűzni a barátnőket, pasikat egy szuper esti programra!

  Ha a többi érdekességre is kíváncsiak vagytok, itt megnézhetitek Lina videóját:

  Forrás: Youtube/Lina


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CULT
  Dua Lipa videókat posztolt a a fellépésről a Szigeten - őrjöngött a számaira a hatalmas tömeg
  Együtt énekelték vele a refrént.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Nem túlzás: brutális tömeg várta Dua Lipa koncertjét a Sziget Fesztiválon.

  A jelek szerint ez volt az egyik legjobban várt fellépés; többen is beszámoltak róla, hogy Dua Lipa koncertje alatt a Nagyszínpad előtt és körül annyian voltak, hogy egy négyzetcentiméternyi hely sem maradt.

  A tömeg eksztázisban (azok kedvéért, akik a korábbi írásformát kedvelik: extázisban) őrjöngött a tömeg, és együtt énekelték a szöveget a kedvencükkel.

  Dua Lipa több videót és fotót is posztolt Instagramon a koncertről, ezeken is látszik, mennyien voltak rá kíváncsiak.

  Ha nem indul el a videó, kattints a képre:


  Megosztom
  Link másolása

  CULT
  14 műtéten esett át Michael Jackson magyar hasonmása, már az óvodában is a pop királyára szeretett volna hasonlítani
  Darvai Károlyt a szülei is támogatták a döntésében.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Kevesen tudják, de Magyarországon él egy férfi, aki a megszólalásig hasonlít a 2009-ben elhunyt poplegendára.

  Darvai Károly már az óvodában sem cowboy vagy indián szeretett volna lenni, hanem Michael Jackson, mivel gyerekkorában, a Thriller című album megjelenésekor kezdődött a rajongása Michael Jackson iránt.

  Először csak utánozta a kedvence táncát, majd úgy döntött, műtétet is vállal azért, hogy hasonlítson rá.

  2008-ban esett át az első műtéten. A családja mellette állt, támogatta, és a feleségét is úgy ismerte meg, hogy már túl volt az első beavatkozáson.

  Többek között a fülét, az orrát, a száját, a szemöldökét, a lábát és az állát is megműttette már.

  Annak idején egy interjúban elmondta, hogy 2002-ben egy szállodában találkozott is a poplegendával.

  "Nagyon kedves és aranyos ember, közvetlenül viselkedett velem, hétköznapi dolgokról beszélgettünk és még a gyerekeit is bemutatta. Az a Michael Jackson, akit a médiában láthattak az emberek, egy teljesen más Jacko!"

  - mondta Darvai Károly.

  "Egyáltalán nem viselkedett furcsán vagy gyerekesen, ahogy azt terjesztették róla. Ő egy teljesen normális, felnőtt férfi, aki a birtokain és a vállalkozásaival teremtett egy olyan, apró világot, amiben élni szeretett volna."

  A "magyar Michael Jackson" számos nagyvárosban fellépett már, például New Yorkban, Las Vegasban, Los Angelesben, Londonban. Nemsokára nagyobb turnéra indul Michael Jackson hasonmásként, ennek apropóján volt a TV2 vendége.


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  A Mestercukrászból kizárt Jelly igazságtalanságnak tartja, hogy el kellett hagynia a konyhát
  „A csapattársaim addig idegesítettek, addig nem fogadtak szót, és addig nem akartak együttműködni, amíg elpattant az agyam, és nem tudtam máshoz nyúlni, mint az erőm.”
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Megszólalt Jelly - valódi nevén Grkovic Jelena - a Mestercukrász című műsorból kizárt versenyző.

  Mint arról korábban beszámoltunk, sokkolta a Mestercukrász Katáját a társa viselkedése, az, hogy Jelly kiabált vele. Kata állítása szerint még soha senki nem készítette ki annyira, mint Jelly. Arra azonban Kata nem is számított, hogy Jelly-t ki fogják zárni a versenyből. Azt hitte, legfeljebb egy kicsit kiküldik, hogy lehiggadjon.

  A versenyből kizárt Jelly az RTL Klubnak adott interjút.

  Őszintén elmondta, hogy dühös, amiért az emberek erről az oldaláról ismerhették őt meg, és azt állítja, a való életben teljesen más a személyisége, mint amit a tévé képernyőjén lehetett látni.

  Utólag úgy gondolja, ha megőrzi a hidegvérét, akkor nem kellett volna ilyen korán távoznia a Mestercukrász mezőnyéből.

  "Az történt, hogy a csapattársaim addig idegesítettek, addig nem fogadtak szót, és addig nem akartak együttműködni, amíg elpattant az agyam, és nem tudtam máshoz nyúlni, mint az erőm"

  - mondta Jelly az RTL Klubnak.

  "A kommenteket olvasgatva azt érzem, hogy a nézőknek teljesen más képük van rólam. Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok. Egész héten mindenki engem hátráltatott, utána pedig olyan emberekkel kerültem egy csapatba, akikről előre éreztem, hogy nem fog működni a közös munka. Sajnálom, hogy Katával és Szabival kellett együtt dolgoznom, mert nagyon vártam már a csoportos feladatokat."

  Jelly azt mondta, a mai napig igazságtalanságnak tartja, hogy eltávolították a műsorból.

  "Igazságtalanságnak tartottam, hogy el kellett hagynom a konyhát. Most sem gondolom másképpen. Lelkileg felkészültem arra, hogy nekem fognak jönni, de azt nem, hogy ennyire. Azt meg végképp nem gondoltam, hogy én leszek az, akit kiküldenek, ráadásul a saját konyhámból. Utólag átgondolva, biztosan máshogy alakul minden, ha nyugodtabb maradok, de én a való életben sem vagyok egy birkatürelmű ember."

  Jelly nyilatkozata:


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Thor: Szerelem és mennydörgés - Ezzel a trükkel érték el, hogy az aprócska Natalie Portman nagyobbnak tűnjön
  Hiába gyúrta ki magát a szerep kedvéért, a magasságán nem tud változtatni...
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Már a mozikban az új, várva várt szuperhősös film, a Thor: Szerelem és mennydörgés. Ez a mozi a 2017-ben bemutatott Thor: Ragnarök című film folytatása. Rengeteg lap ír róla, és oszt meg kulisszatitkokat a színészekről.

  A film egyik szereplője, Natalie Portman Jane Fosterként tér vissza, sőt, Mighty (Hatalmas) Thor válik belőle, hogy segítsen a Chris Hemsworth által játszott Thornak a Gorr elleni harcban.

  A színésznő szinte átlényegült, ki is gyúrta magát, amiért sok pozitív reakciót kapott a követőitől.

  A 160 cm-es magasságán azonban nem tud változtatni, így a 190 cm magas Chris Hemsworth mellett aprócskának tűnik.. Vagyis tűnt volna, ah aa filmben nem használtak volna egy trükköt.

  A film alapsztorija szerint Jane Foster kb. 180 cm magas, ezért a következőt találták ki a stáb tagjai:

  "Miután elpróbáltuk a jelenetet, és látták, nagyjából hol fogok közlekedni, építettek egy körülbelül 30 cm-es magasított utat, és nekem azon kellett járnom"

  - mondta Natalie Portman.

  Ezzel kapcsolatban a film másik színésznőjének, Tessa Thompsonnak volt egy sztorija. Mint azt az IGN Hungary írja, az építményt "deck"-nek hívták, ami (főleg ausztrál, illetve új-zélandi akcentussal ejtve) nagyon hasonló a "dick" (azaz f*sz) szóhoz. Ez sok derűs percet okozott a munka során. "Mindannyian gyerekek vagyunk" - mondta Tessa Thompson.

  A film magyar nyelvű előzetese

  Forrás: IGN hUngary


  Megosztom
  Link másolása