CULT

  Fokozódott a hiszti A Konyhafőnök VIP elődöntőjében: ordibálás, kukába hajított ételek, feszkó és fintorgás is volt

  „Ez életem 5 legundorítóbb dolga között van” – jelentette ki Osváth Zsolti, amikor meglátta, hogyan választja szét a csapattársa a tojásokat.
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 02.


  Megosztom
  Link másolása

  ácz Jenő és Járai Máté szóváltására.

  A feszültség fokozódásáról a zsűri is gondoskodik, emiatt Fördős Zé korábban kijelentette, hogy szerinte iszonyatosan sokan örülnének, ha Nagy Zsolt orrba vágná őt.

  Legutóbb Sárközi Ákosnak sikerült megríkatnia Mardollt, amikor a szemétbe hajította az ételét és jól kiosztotta.

  Nos, az elődöntő során tovább folytatódott a hiszti és a kiabálás, időnként tovább fokozódott a káosz.

  A műsorban a kék versenyzők két fős csapatokban próbáltak megbirkózni a kihívásokkal, ami megnehezítette a dolgukat, mivel nem minden páros tudott jól együttműködni.

  A főzés előtt, amikor Ákos közölte, ki kivel fog főzni, már tapintani lehetett a feszültséget a versenyzők között. Osváth Zsolti előre kijelentette: "Én abban a pillanatban kimegyek, ha Hagymával kell lennem!"

  Amikor Hajmásy Péterék sütő híján Viktorék sütőjébe tették be az ételüket, Péter és Viktor össze is szólalkozott.

  Osváth Zsolti is beszólt Péternek, amikor az a csupasz tenyerét használta a tojássárgája és fehérje szétválasztásához: "Ez életem 5 legundorítóbb dolga között van".

  Ripli Zsuzsi és Nagy Viktor is kiabált és vitatkozott a sütőbe kerülő tésztán.

  Közben Kollányi Zsuzsi és Geszler Dorottya kissé elbaltázta a linzer tésztáját, ezért Sárközi Ákos "életem legcsúnyább tésztája" felkiáltással a szemétbe hajította, majd amikor a lányok a maradék tésztából kiszúrt linzereket kissé odaégették, ezt is a kukába dobta.

  A végén a legjobb és a legerősebb párosnak egy párbajon kellett bizonyítania, hogy kiderüljön, ki jut tovább és ki távozik. Miután Kármán Odett és Pirner Alma teljesítettek a legjobban a csapatos feladatokban, a zsűri közülük választotta ki a továbbjutót, Odettet lett. Hajmásy Péternek viszont távoznia kellett a konyhából.

  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk


  CULT
  „A G.w.M kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide” – páros lábbal rúgott bele a rapperbe Szabyest
  A fiatal zenész azt is mondta: „Már nem a tartalom számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép.”
  Sassy - sassy.hu
  2023. január 19.


  Megosztom
  Link másolása

  Kifejezetten durva szavakkal illette Varga Márk G.w.M-et a kétszeres aranylemezes énekes, Szabó Szabolcs Achilles, művésznevén Szabyest.

  A fiatal énekes egyébként néhány éve lett ismert miután látványos és vitákat generáló videókat osztott meg: például méregdrága iPhone-t és iPad-t tett tönkre konyhatechnikai módszerekkel.

  Szabyest most a Zenebutik "Kedvenceink Kedvencei" című műsorában mondta el a véleményét a hazai popszakmáról. A vasárnapi adás beharangozójában G.w.M-et hozta szóba, és nem kímélte a kritikával.

  "Nagy kérdés, hogy mi a szakma?"

  - kérdezte Szabyest a műsor előzetesében. "Mondjuk beszélgessünk a mai könnyűzenei élet előadóiról" - javasolta a riporter. Erre a fiatal zenész rávágta:

  "Most ki? A G.w.M? Kéthetente ilyen rohadvány zenéket hoz ide?"

  - kérdezte a riportertől.

  "Már nem a tartalom számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép. Szerintem a Molnár Tomi, mint szerző, ő a szakma. A G.w.M nem lesz szakma. Ő, ahogy a TikTok hívja, egy ... (kisípolt szó) rapper "

  – mondta elég nyers szavakkal a fiatal zenész, majd így folytatta:

  "És szerintem ez egy nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a [email protected] van igény. Minél jobban arcon köpnek, ők annál jobban letörlik, és lenyalják a kezükről az emberek. nekik ez kell."

  Az előzetes itt látható:

  Azért persze G.W.M-et sem kell félteni, ha a zenészkollégákról kell kritikát mondani. Mint azt megírtuk, tavaly júliusban G.w.M. csúnyán nekiment egy beszélgetős műsorban Azahriah-nak egy korábbi vitájuk miatt

  A rapper Ábrahám Róbert Talk44 című netes műsorában beszélt először a kollégája és közte dúló ellentétről. G.w.M. még 2022 elején orrolt meg Baukó Attilára, azaz Azahriah-ra, és a régi sérelmeket azóta sem beszélték meg. G.w.M és Kulcsár Edina éppen akkor talált egymásra viharos körülmények között, és többen is a lányt kárhoztatták azért, hogy a rapper otthagyta a családját. Attila akkor a Paul Street néven futó Youtube-csatornáján nyilatkozott keresetlen szavakkal Kulcsár Edináról.

  "Azahriah... Zeneileg nagyon ügyes, tehetséges a srác, borzalmasan jó. De egy kis kompjúterkukac görcs emberileg."

  Megosztom
  Link másolása

  CULT
  Mint két tojás! Saját unokaöccse játssza Michael Jacksont a popkirályról készülő hollywoodi filmben
  Jaafar Jackson a Twitteren jelentette be a hírt, egy ütős képpel, amelyen máris átlényegült legendás nagybátyjává.
  Sassy - sassy.hu
  2023. január 31.


  Megosztom
  Link másolása

  Freddie Mercury, Elton John és Elvis Presley után a 2009-ben, mindössze ötven évesen elhunyt popkirály, Michael Jackson életéről is hollywoodi szuperprodukció készül.

  A Deadline hozta le a nagy hírt, hogy a Lionsgate stúdió megvásárolta a filmjogot, amelybe Michael Jackson családja és hagyatékának kezelői is beleegyeztek, így elhárult minden akadály a forgatás elől.

  A film forgatókönyvírója a többszörös Oscar-jelölt John Logan, a rendező a Védelmező filmek (Denzel Washington nagy sikerű akcióthrillerei) direktora, Antoine Fuqua lesz.

  És most az is kiderült, hogy a vélhetően eszméletlenül látványos biopic főszereplőjét, azaz magát Michael Jacksont ki alakítja majd: a legendás sztár 26 éves unokaöccse, Jaafar Jackson.

  A fiú Michael Jackson fivérének, a most 68 éves Jermaine Jacksonnak a fia. Jermaine szintén tagja volt a Jackson 5 zenekarnak, amelyben gyerekként Michael is énekelt. A fiatal Jaafar 12 éves kora óta énekel és táncol, több produkcióban is szerepelt már, de természetesen ez a film lehet majd a nagy kiugrása.

  A nagy hírt maga Jaafar jelentette be a Twitteren, hozzátéve, mekkora megtiszteltetés számára, hogy nagybátjya életét felelevenítheti a vásznon. A képen Jaafar egyébként már teljes Michael Jackson öltözékben és táncpózban látható, elképesztő az átlényegülés.

  A filmbemutató időpontjáról egyelőre nincs hír.


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Fotók szivárogtak ki a nőnek öltözött Shia LaBeoufról a Megalopolis forgatásán
  Igazán csinos kisminkelve, aranykoszorúval a fején.
  Sassy - sassy.hu
  2023. január 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Az Apokalipszis most után újabb hatalmas, nagy ívű projektbe kezdett Francis Ford Coppola. A Keresztapa legendás filmrendezője éveket áldozott a Megalopolis című film tervére, amely New Yorkban játszódik és egy építészről szól.

  A rendező legutóbbi filmjeit maga finanszírozta, ám ezek kisebb költségvetésű, független alkotások voltak. Viszont a Megalopolis olyan gigaprojekt, amely egy eddig nem látott, új technológiával készül. Ennek lényege, hogy a stúdió teljes egészét mozgatható LED-panelek borítják, így a hagyományos világítási- és kameratechnikák ötvözhetők a digitális filmkészítéssel. Ez nem olcsó: a büdzsé nemrég 120 millió dollár körül tartott, de valószínűleg már ezt is jócskán átlépte.

  "A Megalopolison az alkotó már az 1980-as években elkezdett dolgozni, még Russell Crowe-t, Robert De Nirót, Nicolas Cage-et és Leonardo DiCapriót is bevonta a munkába, sőt Paul Newmannel is tartott olvasópróbát, de valami miatt – többek között a 2001-es terrortámadások okán – mindig meghiúsult a New York Cityben játszódó, a katasztrófával sújtott város architektúráját és újjáépítését is érintő sci-fi és szerelmi történet" - írja az IGN Hungary.

  A forgatás a tervek szerint idén tavasszal ér véget.

  A film szerepeit olyan sztárok alakítják, mint Adam Driver, Audrey Plaza, Shia LaBeouf, Dustin Hoffman, Talia Shire (Coppola testvére, aki Connie Corleonét játszotta a Keresztapában), Jason Schwartzman (Talia férje) Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Laurence Fishburne, Forest Whitaker, Grace VanderWaal, James Remar és D.B. Sweeney.

  Már az első fotók is kiszivárogtak a forgatásról, amelyeken Shia LaBeouf látható női ruhában, kisminkelve, aranykoszorúval a fején.

  A fotók erre a linkre kattintva láthatók.

  Forrás: IGN Hungary

  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Így él a milliárdos magyar férfi, aki a következő Nagy Ő lesz Árpa Attila után
  Márvánnyal és kígyóbőrrel díszített luxusotthona az egyik legértékesebb lakás az egész országban.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Kígyóbőrrel és márványból készült, egyedileg gyártott bútorok, jacuzzi a teraszon - ilyen egy egymilliárd forintot érő, 200 négyzetméteres luxuslakás, Jákob Zoltán otthona.

  A kozmetikai iparban tevékenykedő üzletember, építészmérnök eredetileg építésvezetőként, majd építésügyi szakértőként dolgozott, később építőipari beruházó, ingatlanfejlesztő lett. Közben ezzel párhuzamosan szépségipari vállalkozást is indított: amerikai nyersanyagokból és európai oktatók tesztjei alapján kezdte meg a cége Crystal Nails márkanévvel a műköröm-alapanyagok gyártását és forgalmazását. 10 évvel később világmárkává nőtte ki magát; először Olaszországban, majd 4 kontinens további 30 országban épült ki viszonteladói partnerhálózata.

  Elvált, 3 gyermek édesapja. És most párt keres magának.

  Nemrég derült ki, hogy Árpa Attilát követően A Nagy Ő következő, sármos agglegénye Jákob Zoltán lesz.

  Ennek apropóján mutatta meg luxuslakását a Tények Plusz stábjának.

  A pesti, belvárosi lakásból ámulatba ejtő panoráma nyílik Budapestre. Az erkélyen álló jacuzziból még a Szabadság-szobor és a Vár is látható.

  Mint azt Jákob Zoltán elmondta, a belső terek berendezésén fél éven át dolgoztak a szakemberek, önmagában a lépcső - ami tulajdonosa szerint nemcsak a két emeletet köti össze, hanem műalkotás is egyben - két hónapig készült. Az üzletember belsőépítész és lakberendező segítségével maga tervezte meg a szobákat, minden bútor egyedi gyártmány.

  Jákob Zoltán luxuslakása

  A lakásban fitneszsarok is található, és a berendezéshez az inspirációt részben azokból a szállodákból merítette, amelyekben egykor megszállt.

  Íme a teljes riport és a lakás:


  Megosztom
  Link másolása