CULT

  Dua Lipa videókat posztolt a a fellépésről a Szigeten - őrjöngött a számaira a hatalmas tömeg

  Együtt énekelték vele a refrént.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Nem túlzás: brutális tömeg várta Dua Lipa koncertjét a Sziget Fesztiválon.

  A jelek szerint ez volt az egyik legjobban várt fellépés; többen is beszámoltak róla, hogy Dua Lipa koncertje alatt a Nagyszínpad előtt és körül annyian voltak, hogy egy négyzetcentiméternyi hely sem maradt.

  A tömeg eksztázisban (azok kedvéért, akik a korábbi írásformát kedvelik: extázisban) őrjöngött a tömeg, és együtt énekelték a szöveget a kedvencükkel.

  Dua Lipa több videót és fotót is posztolt Instagramon a koncertről, ezeken is látszik, mennyien voltak rá kíváncsiak.

  Ha nem indul el a videó, kattints a képre:


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CULT
  „Piton professzor elnémított” – Alan Rickman most előkerült naplójából kiderül, miért folytatta rákosan a Potter-filmeket
  A lassan hét éve halott színész arról is írt, mit gondol J. K. Rowlingról, és ki vidította fel a forgatásokon.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 26.


  Megosztom
  Link másolása

  A nottinghami bíró (Robin Hood, a tolvajok fejedelme), Hans Gruber (Die Hard), Brandon ezredes (Értelem és érzelem), Harry (Igazából szerelem), és persze Piton professzor (Harry Potter-filmek). Életének 70 éve alatt a brit színészlegenda, Alan Rickman filmimádók millióinak lopta be magát a szívébe, bármilyen műfajról is legyen szó.

  Rickman 2016-ban veszítette el több éves küzdelmét a prosztatarákkal szemben. A Harry Potter-filmeket azonban még végigforgatta, pedig nem volt jól. A Daily Mail beszámolója szerint most került nyilvánosságra (és könyv formájában is megjelenik) a színész privát naplója, amelyben őszintén vall arról az időszakról. 2006-ban, amikor az ötödik Potter-film, a Harry Potter és a Főnix Rendje előtt eltávolították a prosztatáját, ezt írta:

  "Igen, elvállaltam az 5. részt. Igazából egyetlen okom volt rá. Úgy éreztem: Piton a te sztorid. Csináld végig."

  Rickman szerint a csendes, vészjósló varázsló figurájába a forgatások alatt úgy beleélte magát, hogy ő maga is elcsendesedett, befordult. "Piton szó szerint elnémított. Soha életemben nem beszéltem olyan keveset a kollégáimmal, mint azon a forgatáson. Szerencsére Dan (Daniel Radcliffe) oldotta a helyzetet, a lazaságával, a kedvességével és a fiatalságával."

  Rickman arról is ír, hogy a végletekig meghatotta Piton háttértörténete, amely nagyon sokáig rejtve marad, és persze hősies halála, amely a film egyik legmeghatóbb jelenete. Arról is mesél, hogy J.K. Rowlinggal 2000 októberében beszélt először személyesen, és már akkor meglepte az írónő szenvedélye a műve iránt:

  "Ő nem elmesélte a sztorijait, hanem szó szerint élte. Az egész világa a Potter-világ volt, csak úgy áradt ki belőle a történet, mintha nem is ő teremtette volna, hanem csak közvetítő lett volna a sztori és az olvasók között."


  Megosztom
  Link másolása

  CULT
  Férjhez ment Bánfalvi Reni, akinek a Séfek séfe forgatásán kérték meg a kezét
  Gyönyörű menyasszony volt!
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Megtartotta az esküvőjét Bánfalvi Reni, akit a párja a forgatáson kér meg.

  A Séfek séfe egyik versenye előtt Wolf András egyik csapattagjának párja megérkezett a forgatásra egy gyűrűvel, majd letérdelt a szerelme elé, és megkérte a kezét.

  Bánfalvi Reni nemrég a Borsnak mesélt a lánykérésről.

  "Hát az biztos, hogy nem számítottam rá. Nem ország világ előtti lánykérésről álmodtam, de abban a pillanatban annyira meglepődtem és boldog voltam, hogy ha akárki meztelenül ugrált volna fél lábon se tűnt volna fel. Ráadásul fél perccel korábban még csak a verseny heve volt bennem."

  Azt is mondta:

  "Arra készültem, hogy széttépik a konyhát, erre megkérik a kezem. Teljesen sokkot kaptam, még sírni sem tudtam, annyira lesokkolt."

  Azóta már az esküvőt is megtartották, ami Reni beszámolója szerint, remekül sikerült, és már a megszervezését élvezték.

  A Séfek Séfe versenyzőjének a menyasszonyi ruháját a Bors cikkére kattintva lehet megnézni.

  A lánykérés:


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Szakítása után coming outolt az X-Faktor versenyzője: „Férfi és női partnerekkel is voltam”
  Mardoll szerint a szexualitás egy spektrumban van, és ő nem ragaszt címkéket magára.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 30.


  Megosztom
  Link másolása

  Mardoll és Hadas Alfréd a nyár közepén vetettek véget a kapcsolatuknak. Bár a zenében nagyon hamar megtalálták a közös hangot, az életben már több nehézséggel kellett megküzdeniük.

  A lány azt is elmondta, nagyobb támogatásra vágyott, mert úgy érezte, az 5 évvel fiatalabb rapper nem mindig örül úgy a sikereinek.

  Mardoll a szakítás után árulta el, hogy szereti a rappert és sok sikert kíván neki, de az útjuk nem egy irányba vezetett, ráadásul némi féltékenységet is érzett párján az alakuló karrierje miatt.

  Hadas Alfréd pedig azt mondta akkor: "Megviselni megviselt, mert minden szakítás megviseli az embert, de inkább azt mondanám, hogy felszabadultam. Nem úgy éltem meg, hogy befordultam, hanem úgy, hogy felhívtam a Marcit és mondtam, hogy menjünk le a klubba.”

  "Mardoll rengeteg randimeghívást kapott, amióta szétmentek az egykori párjával, de szinte mindig nemet mondott a felkérésre. Ám most lehet, hogy újra rátalált a szerelem, ráadásul a TV2 riporterével, Budavári Fülöppel jöhetett össze" - írja a Blikk.

  A lap azt is írja, hogy Mardoll a 24 óráig elérhető Instagram-történetében rendkívül sejtelmesen válaszolt arra, együtt vannak-e, ugyanis egy, a fiúval közös képet osztott meg, amelyen épp összesimulnak. Egy másik követőjétől azt a kérdést kapta, hogy ő is az LMBTQ-tagok közé tartozik-e, mire a rapper gyakorlatilag coming outolt.

  "Tapasztalataim szerint a szexualitás egy spektrumban van. Én személy szerint nem ragasztok címkéket magamra. Férfi és női partnerekkel is voltam, mert azt szereted, akit szeretsz. Az érdekel, aki vagy, és nem a nemiszervek"

  – vallotta be őszintén Mardoll.


  Megosztom
  Link másolása


  CULT
  Túlromantizált sorozatgyilkos – Kiborultak a Twitterezők a Jeffrey Dahmer Netflix-sorozaton
  Nagy felháborodást keltett, hogy a jóképű Evan Peters szimpatikussá tett egy sorozatgyilkost.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Néhány napja debütált a Netflixen a Jeffrey Dahmerről szóló sorozat (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story), amely már most elképesztően népszerű lett. A produkció nemcsak arra vállalkozik, hogy meséljen a brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságokról, de egyúttal megpróbálja megmagyarázni, hogyan tette lehetővé a bűnüldözés romlott rendszere, hogy Dahmer olyan sokáig gyilkolhasson - írja a Marie Claire.

  Az Evan Peters főszereplésével készült sorozat máris világszerte a Netflix nézettségi listáinak élén áll. Sokan azonban kifejezetten kártékonynak tartják a Ryan Murphy által jegyzett szériát.

  A Twitter-felhasználók egyenesen felháborodtak, hogy a sokak által közkedvelt és vonzónak tartott színész szimpatikussá tesz egy sorozatgyilkost.

  „A Dahmer-sorozat kijött. Ne romantizáljuk Jeffrey Dahmert csak azért, mert Evan Peters játssza. Emlékezzünk az áldozatokra. Egy összeállítás minden áldozatról és arról, hogy kik voltak”

  - írja a Twitterező.

  A sorozatgyilkosok romantizálása már az egykori, Zac Efron főszereplésével készült, Ted Bundy-filmmel is elkezdődött.

  Mások azt gondolják, hogy nem kellene szenzációhajhász módon feleleveníteni a történteket, hiszen ez megint inkább Dahmer alakjáról és az ő bizarr népszerűségéről szól, nem pedig az áldozatok emlékéről. Különös módon egyébként maga a sorozat is tematizálja ezt a problémát: a széria középpontjában nem a brutális tettek bemutatása áll, hanem inkább az igazságszolgáltatás kudarcának leleplezése.

  Evan Peters egy interjúban elmondta, kifejezetten ügyeltek rá, hogy ne kínáljanak fel azonosulási pontokat Dahmerrel, valahol mégis magával ragadóra sikerült ez a furcsa, ördögi figura.

  Dahmer 1978-ban követte el első gyilkosságát: június 18-án felvett egy Steven Hicks nevű stoppost, akit aztán megfojtott, és a kertjében ásott el. Később Jeffrey Dahmer azt mondta, a férfi „el akarta hagyni”, ő pedig ezt nem szerette volna. Addigra már súlyos alkoholproblémákkal küzdött, amiért szülei válását okolta. Összesen 17 fiúval és férfival végzett, áldozatai között fehér, fekete és hispán személyek is voltak.

  A sorozatgyilkost aztán 1992 februárjában életfogytiglanra ítélték, azonban ezután két évvel a börtönben egyik rabtársa végzett vele.


  Megosztom
  Link másolása