CULT

  10 ikonikus zenei előadás, ami garantáltan libabőrbe öltöztet

  A zene testi és lelki egészségre gyakorolt hatásairól ódákat lehetne zengeni, jöjjön hát egy termetes adaggal!
  Sassy - sassy.hu
  2019. április 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Lassan elérkezünk a fesztiválok idejéhez, de azért a klubszezonban is bőven van miből csemegézni. Nemrég mi is beszámoltunk arról a kutatásról, miszerint "aki rendszeresen bulizik élő koncerteken, átlag 9 évvel tovább él". Szuper hírek a zene szerelmeseinek, ám ha épp nem tudunk elszabadulni a mókuskerékből, egy-egy lenyűgöző felvétel felelevenítése is remekül hathat a közérzetünkre.

  Legyen szó aktuális kedvenceinkről, első koncertélményeinkről, vagy épp a poptörténelembe vésődött, legendás performanszokról, számtalan jól sikerült koncert rögzítésre került, amik közül szemezgethetünk.

  #1

  Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (Csillag születik) - Oscar-gála 2019

  #2

  Queen - Live AID 1985 teljes koncert

  #3

  Adele - Someone like you - Royal Albert Hall 2011

  #4

  Tom Odell - Magnetised - Sziget Fesztivál 2017

  #5

  Lady Gaga - Speechless - VEVO Launch Event 2009

  #6

  David Gilmour - Wish You Were Here - Live at Pompeii 2016

  #7

  P!nk - Walk Me Home, Just Like Fire, Just Give Me A Reason (feat. Dan from Bastille), Try, What About Us - BRIT Awards 2019

  #8

  Beyoncé, Tina Turner - Proud Mary - Kennedy Center Honors 2005

  #9

  Quimby - Magam adom - mtv ánplágd 2008

  #10

  Csík Zenekar - Most múlik pontosan - Szívest Örömest 2009


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CULT
  14 műtéten esett át Michael Jackson magyar hasonmása, már az óvodában is a pop királyára szeretett volna hasonlítani
  Darvai Károlyt a szülei is támogatták a döntésében.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Kevesen tudják, de Magyarországon él egy férfi, aki a megszólalásig hasonlít a 2009-ben elhunyt poplegendára.

  Darvai Károly már az óvodában sem cowboy vagy indián szeretett volna lenni, hanem Michael Jackson, mivel gyerekkorában, a Thriller című album megjelenésekor kezdődött a rajongása Michael Jackson iránt.

  Először csak utánozta a kedvence táncát, majd úgy döntött, műtétet is vállal azért, hogy hasonlítson rá.

  2008-ban esett át az első műtéten. A családja mellette állt, támogatta, és a feleségét is úgy ismerte meg, hogy már túl volt az első beavatkozáson.

  Többek között a fülét, az orrát, a száját, a szemöldökét, a lábát és az állát is megműttette már.

  Annak idején egy interjúban elmondta, hogy 2002-ben egy szállodában találkozott is a poplegendával.

  "Nagyon kedves és aranyos ember, közvetlenül viselkedett velem, hétköznapi dolgokról beszélgettünk és még a gyerekeit is bemutatta. Az a Michael Jackson, akit a médiában láthattak az emberek, egy teljesen más Jacko!"

  - mondta Darvai Károly.

  "Egyáltalán nem viselkedett furcsán vagy gyerekesen, ahogy azt terjesztették róla. Ő egy teljesen normális, felnőtt férfi, aki a birtokain és a vállalkozásaival teremtett egy olyan, apró világot, amiben élni szeretett volna."

  A "magyar Michael Jackson" számos nagyvárosban fellépett már, például New Yorkban, Las Vegasban, Los Angelesben, Londonban. Nemsokára nagyobb turnéra indul Michael Jackson hasonmásként, ennek apropóján volt a TV2 vendége.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CULT
  Sokkolta a Mestercukrász Katáját a társa botrányos viselkedése - elmondta, miért ordított vele Jelly
  „Engem életemben ember még nem készített ki annyira, mint Jelly” - árulta el Kata.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Botrányosan zajlott a Mestercukrász című műsor 3. hete, nőtt a feszültség két versenyző, Kata és Jelly között. Kata ugyanis ebben a fordulóban főcukrász volt, ám a mellé beosztott Jelly nem követte az utasításait. Kata annyira kiborult, el is sírta magát.

  Amikor pedig Jelly szerezte meg a főcukrászi pozíciót a műsorban, "elszabadult a pokol". Egy ponton Jelly ordítani kezdett Katával, aki ugyanilyen hangnemben válaszolt neki, amitől Jelly még idegesebb lett, a két lány közé Szabi állt be, mert attól tartott, hogy Jelly nekiugrik Katának.

  A tarthatatlan helyzetet Juhos József séf oldotta fel, aki erélyes hangnemben utasította Jelly-t a konyha elhagyására: "Jelly, vedd le a kötényedet légy szíves, tedd le a pultra és fáradjál ki! Ezt a stílust itt nem engeded meg."

  Kata állítása szerint még soha senki nem készítette ki annyira, mint Jelly, akit viselkedése miatt kizártak a Mestercukrászból. Kata az rtl.hu-nak adott interjújában mesélt a majdnem tettlegességig fajuló vitájukról, Jellyhez fűződő kapcsolatáról és arról, mennyire megdöbbentő dolgokat mondott neki egykori csapattársa a műsor forgatása után.

  "A feszültség köztünk Jellyvel akkor kezdődött, amikor a koktélos feladatban előnyt kaptam, és őt hátráltattam. Az volt az előnyöm, hogy áthívhatok magamhoz valakit – aki ugye a Jelly volt –, és 15 percen keresztül segít elkészíteni a sütihez a dekorációt. Amikor Jelly átjött a pultomba, igazából nem tudtam, hogy mit bízzak rá. Egy kicsit határozatlan voltam, amit bánok is, de nem volt annyi időm, hogy felmérjem, hogy ő valóban segíteni fog-e vagy sem. Etikátlannak tartom, hogyha valaki ilyenkor egyáltalán nem segít, csak hátráltatja a másikat. Nálunk sajnos ezt történt: Jelly nem segítette a munkámat, inkább rengeteget kérdezett, amivel teljesen összezavart, és összevissza futkározott, egy maratont lefutott. Bármit kértem, nem hallgatott rám, és mindenbe belekötött" - mondta Kata.

  "Nem tudom, hogy Jellynek volt-e valamilyen személyes problémája velem, de én ezt annak tudom be, hogy neki egyszerűen ilyen a személyisége. Ő nem egy alkalmazkodó típus, nagyon szeret irányítani, és hogyha valami nem úgy van, ahogy azt ő elképzelte, akkor kiborul."

  Arról, hogyan durvult el a helyzet, Kata azt mondta:

  "Azt éreztem Jellyn, hogy az első pillanattól kezdve iszonyatosan feszült és ideges volt. Folyamatosan ordibált velem és Szabival, egyáltalán nem hallgatta meg a véleményünket. Hiába próbáltuk szépen, finoman befolyásolni, annyira nem lehetett vele bírni, hogy úgy voltunk vele, bár ez egy verseny és nyerni jöttünk ide, legyen az, amit ő mond."

  Jelly azt mondta az eset után, hogy a többi versenyző provokálta őt, Kata szerint azonban ő és Szabi higgadtan kezelte a helyzetet. Kata úgy véli, hogy ha valaki hatalmat kap, akkor derül ki, hogy valójában milyen személyiség. "De az is lehet, hogy ezzel a feladattal kapcsolatban neki voltak hiányosságai, és ezzel a stílussal próbálta leplezni ezt."

  Arra a kérdésre, milyen volt visszanézni utólag a műsorban történteket, Kata azt válaszolta:

  "Furcsa, hogy külső szemlélőként láthatom az egészet, bár nyilván az érzéseimtől nem tudok elvonatkoztatni. A tévén keresztül nem is jött át annyira, amit akkor éreztem, amikor elindult felém. Abban a pillanatban teljesen lesokkolódtam, és lehetett is látni, hogy lefagytam. Nem tudtam, hogy mit csináljak. Úgy voltam vele, hogy én sütni jöttem, nem a Mónika Show-ba."

  Arra azonban Kata nem is számított, hogy Jelly-t ki fogják zárni a versenyből. Azt hitte, legfeljebb egy kicsit kiküldik, hogy lehiggadjon. Viszont szerinte jogos döntést hozott a zsűri a kizárással. "Nagyon megnyugodtam, hogy ez így alakult, és hogy nem fog visszajönni a konyhába azzal a stílussal, amit ő képvisel."

  Kata arról is beszélt, hogy a történtek után számos támogató üzenette kapott. Jelly pedig felhívta őt, de nem kért bocsánatot az eset miatt.

  A botrányos felvételt itt láthatjátok:

  Forrás: RTL Klub


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CULT
  A Mestercukrászból kizárt Jelly igazságtalanságnak tartja, hogy el kellett hagynia a konyhát
  „A csapattársaim addig idegesítettek, addig nem fogadtak szót, és addig nem akartak együttműködni, amíg elpattant az agyam, és nem tudtam máshoz nyúlni, mint az erőm.”
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Megszólalt Jelly - valódi nevén Grkovic Jelena - a Mestercukrász című műsorból kizárt versenyző.

  Mint arról korábban beszámoltunk, sokkolta a Mestercukrász Katáját a társa viselkedése, az, hogy Jelly kiabált vele. Kata állítása szerint még soha senki nem készítette ki annyira, mint Jelly. Arra azonban Kata nem is számított, hogy Jelly-t ki fogják zárni a versenyből. Azt hitte, legfeljebb egy kicsit kiküldik, hogy lehiggadjon.

  A versenyből kizárt Jelly az RTL Klubnak adott interjút.

  Őszintén elmondta, hogy dühös, amiért az emberek erről az oldaláról ismerhették őt meg, és azt állítja, a való életben teljesen más a személyisége, mint amit a tévé képernyőjén lehetett látni.

  Utólag úgy gondolja, ha megőrzi a hidegvérét, akkor nem kellett volna ilyen korán távoznia a Mestercukrász mezőnyéből.

  "Az történt, hogy a csapattársaim addig idegesítettek, addig nem fogadtak szót, és addig nem akartak együttműködni, amíg elpattant az agyam, és nem tudtam máshoz nyúlni, mint az erőm"

  - mondta Jelly az RTL Klubnak.

  "A kommenteket olvasgatva azt érzem, hogy a nézőknek teljesen más képük van rólam. Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok. Egész héten mindenki engem hátráltatott, utána pedig olyan emberekkel kerültem egy csapatba, akikről előre éreztem, hogy nem fog működni a közös munka. Sajnálom, hogy Katával és Szabival kellett együtt dolgoznom, mert nagyon vártam már a csoportos feladatokat."

  Jelly azt mondta, a mai napig igazságtalanságnak tartja, hogy eltávolították a műsorból.

  "Igazságtalanságnak tartottam, hogy el kellett hagynom a konyhát. Most sem gondolom másképpen. Lelkileg felkészültem arra, hogy nekem fognak jönni, de azt nem, hogy ennyire. Azt meg végképp nem gondoltam, hogy én leszek az, akit kiküldenek, ráadásul a saját konyhámból. Utólag átgondolva, biztosan máshogy alakul minden, ha nyugodtabb maradok, de én a való életben sem vagyok egy birkatürelmű ember."

  Jelly nyilatkozata:


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CULT
  Thor: Szerelem és mennydörgés - Ezzel a trükkel érték el, hogy az aprócska Natalie Portman nagyobbnak tűnjön
  Hiába gyúrta ki magát a szerep kedvéért, a magasságán nem tud változtatni...
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Már a mozikban az új, várva várt szuperhősös film, a Thor: Szerelem és mennydörgés. Ez a mozi a 2017-ben bemutatott Thor: Ragnarök című film folytatása. Rengeteg lap ír róla, és oszt meg kulisszatitkokat a színészekről.

  A film egyik szereplője, Natalie Portman Jane Fosterként tér vissza, sőt, Mighty (Hatalmas) Thor válik belőle, hogy segítsen a Chris Hemsworth által játszott Thornak a Gorr elleni harcban.

  A színésznő szinte átlényegült, ki is gyúrta magát, amiért sok pozitív reakciót kapott a követőitől.

  A 160 cm-es magasságán azonban nem tud változtatni, így a 190 cm magas Chris Hemsworth mellett aprócskának tűnik.. Vagyis tűnt volna, ah aa filmben nem használtak volna egy trükköt.

  A film alapsztorija szerint Jane Foster kb. 180 cm magas, ezért a következőt találták ki a stáb tagjai:

  "Miután elpróbáltuk a jelenetet, és látták, nagyjából hol fogok közlekedni, építettek egy körülbelül 30 cm-es magasított utat, és nekem azon kellett járnom"

  - mondta Natalie Portman.

  Ezzel kapcsolatban a film másik színésznőjének, Tessa Thompsonnak volt egy sztorija. Mint azt az IGN Hungary írja, az építményt "deck"-nek hívták, ami (főleg ausztrál, illetve új-zélandi akcentussal ejtve) nagyon hasonló a "dick" (azaz f*sz) szóhoz. Ez sok derűs percet okozott a munka során. "Mindannyian gyerekek vagyunk" - mondta Tessa Thompson.

  A film magyar nyelvű előzetese

  Forrás: IGN hUngary


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk