Connect with us

Csomagold a tankönyvet és a varázspálcát, mostantól már te is utazhatsz a Roxfort Expresszen!

CULT

Csomagold a tankönyvet és a varázspálcát, mostantól már te is utazhatsz a Roxfort Expresszen!

Harry Potter-fanok számára kihagyhatatlan élmény!


Bizony, jól olvastad! Egy skót vonattársaságnak, a West Coast Railways-nek köszönhetően már mi, hétköznapi muglik is utazhatunk a Roxfort Expresszel, azaz a vonattal, amin Harry Potter és társasága a varázslóiskolába suhant minden évben.

Bár a vonat sajnos nem a 9 és 3/4. vágányról indul, hanem a Fort Williamről, a közel kétórás út során áthalad a híres Glenfinnan Viadukton, Skócia legszebb völgyein és hegyein, sőt, még Glencoe-ba is elmegy, ahol Hagrid kunyhójába áll. Azt sajnos nem ígérgetjük, hogy a végállomáson már egyből a varázslóiskola vár, de az biztos, hogy a The Jacobite gőzmozdony egy az egyben úgy néz ki, ahogy a filmből ismerjük.

#hogwartsexpress #hogwartscastle #hogsmeade #wizardingaround #diagonalley #knockturnalley #dragons #ukranianironbelly #isolemnlyswearthatiamuptonogood #harrypotter #wizards #witches #wizardingworldofharrypotter #universalstudios #universalstudiosorlando #amusementparks #photooftheday #photography #vacation

52 Likes, 0 Comments – Anthony (@rebelutionary_26) on Instagram: “#hogwartsexpress #hogwartscastle #hogsmeade #wizardingaround #diagonalley #knockturnalley #dragons…”

Egyébként nem a Jacobite az első Roxfort Expressz Angliában, ugyanis mint kiderült, a North Yorkshire Moors társaság is üzemeltet egy “Harry Potter-vonatot”. Az igazi rajongóknak azt javasoljuk, menjenek biztosra, és próbálják ki mind a kettő járatot!

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel