Connect with us

Csodás fotókon Diana hercegnő topmodell unokahúga, Lady Kitty Spencer

CELEBRITY

Csodás fotókon Diana hercegnő topmodell unokahúga, Lady Kitty Spencer

William és Harry unokatestvére sokak szerint a megszólalásig hasonlít Dianára.


“Ki az a Lady Kitty Spencer?” – kérdezgette a világ tavaly májusban, amikor a csodás szőkeség, egy smaragdzöld Dolce & Gabbana Alta Moda ruhában és kalapban megjelent Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén, Windsorban. A lány teljesen váratlanul került a figyelem középpontjába, pedig ő tényleg nem akárki. Édesapja, Charles Spencer nem más, mint Diana hercegnő testvére, tehát Lady Kitty anyai ágon Harry és William herceg első unokatestvére.

Valószínűleg azért nem láttuk eddig sokszor, mert Dél-Afrikában nőtt fel, és csak négy éve települt át Londonba, amikor leszerződtette a Storm Management modellügynökség (Kate Moss és Cara Delevingne is az ő modelljük). De tény, hogy a karrierjén a hercegi esküvő akkorát lendített, hogy ő is alaposan meglepődött.

“Másnap arra ébredtem, hogy az Instagram-követőim száma egy éjszaka alatt 17 ezerről félmillióra ugrott, hirtelen azt hittem, valaki más telefonját vittem haza véletlenül, úgy özönlöttek az értesítések” – meséli a 28 éves szépség, aki sokak szerint nemcsak a színeiben, hanem arcvonásaiban és alakjában is nagyon hasonlít Diana hercegnőre.

A lányért azóta versengenek a legnagyobb divatházak, a Bulgari a nagykövetévé választotta, a Dolce & Gabbana, akiknek a show-jában 2017-ben debütált, megállás nélkül foglalkoztatja, állandóan repked New York-tól Tokióig, Párizstól Milánóig. “November óta ha három éjszakát töltöttem Londonban” – mondja Lady Kitty, aki szimpatikus szerénységgel viszonyul a sikeréhez. Mivel 28 éves, tudja, hogy modellkarrierje nem tart már sokáig, de nem is vágyik rá.

“Kicsit úgy érzem magam a divatvilágban, a legnagyobbak között, mintha a hátsó ajtón lopakodtam volna be. Nagyon élvezem, amit csinálok, az élet ajándékaként tekintek rá, de tudom, hogy nem tart örökké. Ha véget ér, szép emlékként fogok visszatekinteni ezekre az évekre.”

Especial de Familia Spencer: La Hermosa Sobrina de La Princesa Diana @kitty.spencer Heredo el porte , la distinción y elegancia de su bella tía y sus antepasados. 🛑 NO SE COMPARA. SE ADMIRA Y SE COMPARTE🛑 . . . . . . . . . 👸🏼 ❤️ 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 👩🏼 👑🇬🇧 #princessdiana #dianaofwales #princessofwales #uk #london #dianadegales #dianaspencer #spencer #buckinghampalace #dianaprincessofwales #cambridge #dukeofcambridge #duchessofcambridge #princeharry #fitness #princessofpeople #dianafrancesspencer #englandrose #princewilliam #britishmonarchy #britishroyal #royal #fashion #uk #williamofcambridge #harryofwales #princeharry #buckinghampalace #meghanmarkle #royalwedding #ladykittyspencer #dukeofsussex #duchessofsussex

6,770 Likes, 65 Comments – Diana Spencer (@princesadianamx) on Instagram: “Especial de Familia Spencer: La Hermosa Sobrina de La Princesa Diana @kitty.spencer Heredo el porte…”

HAPPY BIRTHDAY, QUEEN OF BEAUTY! 👑💖🎉 * {#kittyspencer @kitty.spencer}

511 Likes, 10 Comments – Lady Kitty Spencer (@kityspencer) on Instagram: “HAPPY BIRTHDAY, QUEEN OF BEAUTY! 👑💖🎉 * {#kittyspencer @kitty.spencer}”

Have a wonderful day 🍓 * {#kittyspencer @kitty.spencer}

200 Likes, 9 Comments – Lady Kitty Spencer (@kityspencer) on Instagram: “Have a wonderful day 🍓 * {#kittyspencer @kitty.spencer}”

D&G Spring Summer 2018 Campaign 😍😍😍 * {#kittyspencer @kitty.spencer}

167 Likes, 3 Comments – Lady Kitty Spencer (@kityspencer) on Instagram: “D&G Spring Summer 2018 Campaign 😍😍😍 * {#kittyspencer @kitty.spencer}”

Harpers Bazaar

Beautiful creature 🙈 * {#kittyspencer @kitty.spencer}

124 Likes, 1 Comments – Lady Kitty Spencer (@kityspencer) on Instagram: “Beautiful creature 🙈 * {#kittyspencer @kitty.spencer}”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel