Connect with us

Chat szakítás után? Ez a 4 dolog neked is ismerős lehet

LOVE

Chat szakítás után? Ez a 4 dolog neked is ismerős lehet

Eleinte fáj, de lassan el kell engedned.


Pár hete, hogy véget ért a kapcsolatotok, azonban a Messengeredből még nem sikerült kizárnod az exedet. Továbbra is beszéltek, ami persze 50%-ban sajnálkozásból, 50%-ban pedig veszekedésből áll, és úgy érzed, nap mint nap újra feltépitek a sebeket. Ha te is átmentél már ezen, ez a 4 dolog is garantáltan ismerős lesz…

1. Pontosan tudod, mit milyen hangsúllyal mondana

Elég csak annyit írnia, hogy “értem”, már látod magad előtt az arcát, ahogy félig sértődött-félig lesajnáló tekintettel felhúzza a szája szélét. Máris ideges vagy, ugye?

2. Hullámzó érzelmi állapotok

Mivel még friss a szakítás, rengeteg érzelem tombol bennetek: egyszer rá haragszol, máskor magadat okolod, aztán kicsit gyűlölöd, majd hiányozni kezd. Ez ilyenkor még természetes, de előbb gondolkodj, és csak aztán gépelj.

3. Ritkábban írtok egymásnak

Sajnos ez a szakítás természetes lefolyása. Eleinte még szükségesnek érzitek, hogy megvitassátok egymással a mindennapi gondolataitokat, aztán szépen lassan távolodni kezdtek. Fájdalmas, ám szükségszerű dolog végigmenni ezen a fázison.

4. Eltűntek a becenevek

A szakítás utáni chat egyik legfájdalmasabb része, amikor eltűnnek a becenevek, elbúcsúzáskor nem írtok szívecskét, és már nem az a legfontosabb dolgotok, hogy egyből visszaírjatok egymásnak. Ha ez fájdalmat okoz, talán jobb, ha egy időre teljesen beszüntetitek a kommunikációt.

Forrás: EliteDaily

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel