CELEBRITY

  VV Anett ismét életjelet adott magáról a kórházból, és megmutatta, ki várja haza

  Rengeteg támogató, pozitív hozzászólás jelent meg a poszt alatt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 25.


  Megosztom
  Link másolása

  VV Anett még kórházban van, hogy felépüljön.

  Több lap is beszámolt arról, hogy rosszul végződött egy ayahuasca szeánsz Siklós környékén, és súlyos sérülésekkel került kórházba egy résztvevő. Az ayahuasca különféle növények főzetéből készült hallucinogén hatású ital. A főzet mindig tartalmazza a Banister-iopsis caapi indáját, és általában egy olyan növényt, ami dimetiltriptamint (DMT) tartalmaz - fontos megjegyezni, hogy a DMT Magyarországon illegálisnak számít.

  Először csak annyit lehetett tudni, hogy az egyik résztvevő pánikrohamot kapott egy "tisztulásra" használt, tudatmódosító hatású teától, elmenekült a szeánsz helyszínéről, végül reggel egy kapálni induló férfi talált rá, és hogy a nő ruhátlan csonttörést szenvedett. A Blikk szerint a szeánszot egy siklósi sámánasszony tarthatta.

  Később kiderült, hogy a Való Világ korábbi szereplője, Béres Anett került bajba, akin műtétet kellett végrehajtani, és még most is kórházban van.

  Az ügyben azóta többen megszólaltak, többek között a szeánsznon szintén résztvevő Sáfrány Emese (aki állítása szerint nem ivott a teából), később Anett adott hírt magáról Instagram-oldalán.

  VV Anett után Sáfrány Emese is megszólalt. Az RTK KLub reggeli műsorában azt mondta: "Megélni ezt a drámát szintén egy rossz dolog volt, de mindezek után ugye nagyon bántó volt, hogy az emberek félreértették ezt az egész szituációt."

  Hozzátette: "Most amúgy jót tett, én azt érzem az életemnek is, meg úgy minden szempontból a kommentelőknek is, hogy felvállaltam ezt a történést. Kezdik érteni, hogy ez miről szólt."

  Emese beszélt arról is, hogy milyen a viszonya most Anettel. Szerinte nem változott a barátságuk, sőt, a történtek miatt talán még erősebb is lett a köztük lévő kötelék.

  A celebet megtaláló férfi azonnal értesítette a mentőket, akik ezután kórházba szállították a nagyon súlyos sérüléseket szerző Anettet. A Siklósi Rendőrkapitányság közben kábítószer birtoklása miatt nyomoz, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

  VV Anett újra életjelet adott magáról egy Instagram-posztban. Ebben megmutatta ki várja haza, ha elhagyja a kórházat.

  A poszt alatt sok pozitív hangvételű, támogató üzenet jelent meg. "Ennél jobb társ nem várhat, de soha ne menj bele ilyen őrületbe, gyógyulást" - írja az egyik rajongója.

  Volt, aki pedig felajánlotta a segítségét Anettnek, ha szüksége volna rá.


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Majka közel hétmilliós karórát villantott új TikTok-videójában? – Pedig csak hajat vágatott
  Senki sem tudja, szándékos volt-e a villantás.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 03.


  Megosztom
  Link másolása

  Majka TikTok oldalán legutóbb júliusban villantotta meg egyik drága „játékát”, az új autóját. Egy frappáns videóban, lazán és büszkén alaposan meg is mutatta rajongóinak, mindössze ennyi kísérőszöveggel: „Új kocsika.

  A Mercedes GLS400D dízel valóban nem „kispályás” autó, 36 millióról indul az ára, az extrák pedig még további milliókat dobhatnak rá. Az nem derült ki, hogy Majka vette, vagy reklámként kapta, esetleg béreli az autót.

  Most pedig újabb kommentáradatot kapott a rapper legújabb videójára, amelyen épp egy barber-shopban ül, és azzal büszkélkedik, hogy vágják a haját, ezért, mint mondja: „Öcskös, zárd be az asszonyt otthon egy hétre, apád megnyiratkozott!

  A már 750 ezer megtekintést is meghaladó videó azonban nemcsak ezzel hívta fel magára a figyelmet. Majka ugyanis fodrászkodás közben megvillantja a csuklóját, amelyen a kommentelők szerint egy luxuskaróra, egy vadonaúj Rolex-modell, egy Deepsea látható. Bár csak pillanatokra villan fel, valóban annak tűnik. A Rolex hivatalos oldalán egy ilyen óra fontból átszámítva körülbelül 6,7 millió forintba kerül.

  @majorospeterPfffff😆😆😆♬ eredeti hang - 😎Reno white.93😎


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Mardoll egy x-faktoros férfivel jár hónapok óta – Ezt mesélte róla
  Az RTL Klub Reggeliben azt is elmondta: eddig több férfivel volt dolga, mint nővel.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Az extravagáns rapper, Mardoll és Hadas Alfréd a nyár közepén vetettek véget a kapcsolatuknak. Bár a zenében nagyon hamar megtalálták a közös hangot, az életben már több nehézséggel kellett megküzdeniük.

  A lány azt is elmondta, nagyobb támogatásra vágyott, mert úgy érezte, az 5 évvel fiatalabb rapper nem mindig örül a sikereinek.

  Mardoll a 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy követőjétől azt a kérdést is megkapta, hogy ő is az LMBTQ-tagok közé tartozik-e, mire a rapper gyakorlatilag coming outolt.

  "Tapasztalataim szerint a szexualitás egy spektrumban van. Én személy szerint nem ragasztok címkéket magamra. Férfi és női partnerekkel is voltam, mert azt szereted, akit szeretsz." – vallotta be őszintén.

  Most viszont az RTL Klub Reggeli című műsorában Szabó Zsófiéknak elmesélte: már három hónapja rátalált az újabb szerelem, egy szintén x-faktoros fiú személyében, akinek kilétét nem fedte fel.

  Ám a tehetségkutatót jól ismerők könnyen kitalálhatják, ki lehet az a külföldön, televíziós szerkesztőként dolgozó fiatal férfi, aki a székes fordulóban esett ki 2021-ben.

  Mardoll azt is mondta, nagyon jó, hogy a kapcsolatuk nem „komplikált”.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ősz, göndör fürtök és kissé visszeres láb – Andie MacDowell 64 évesen is istennőként vonult a kifutón
  Gyönyörű az alakja, a ruhája, és a magabiztosság, ahogy vállalja önmagát.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Ki gondolná, hogy a Négy esküvő és egy temetés, valamint a Zöld kártya elbűvölő, göndör barnája már 64 éves? Andie MacDowell úgy tudott hollywoodi stílusikon maradni, hogy nem botoxoltatta agyon magát, ezüstösen őszülő fürtjeit is meghagyta a maguk természetességében, és egy-egy rövidebb ruhában azt is felvállalta, hogy lábain – amelyek egyébként elképesztően formásak – már látszik egy-két apró visszér.

  Ez a magabiztosság, no meg időtállóan imádnivaló mosolya teszi a legkeresettebb modellek egyikévé a divatiparban is, hiszen anno karrierjét is topmodellként kezdte. A Párizsi Divathéten a háromgyerekes családanya a Daily Mail beszámolója szerint a L'Oreal divashow-ján ejtette ámulatba a közönséget.

  Andie egy elöl combhajlatig felvágott, félvállas, ezüstös-tollas, törtfehér ruhacsodában lebegett végig a kifutón, olyan óriási sikerrel, amelyet a tini topmodellek is megirigyelhettek.

  Andie gyönyörű ruháját és alakját IDE KATTINTVA nézheted meg (2. kép)


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Wow! Íme az első fotó, amelyen Alec Baldwin mind a hét, feleségével közös gyerekével együtt van, a legkisebb két hetes
  Hát ilyen ütős családi fotót is ritkán látunk...
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Szeptember 22-én született meg Alec Baldwin és felesége, Hilaria legkisebb lánya, Ilaria Catalina Irena.

  A büszke anyuka nem mindennapi gesztussal ünnepelte népes családjuk újabb bővülését: elkészíttette és posztolta az Instagramjára a legelső olyan családi fotót, amelyen Alec Baldwin és ő a férfi mind a hét gyerekével együtt pózolonak, beleértve a pici újszülöttet is.

  A 64 éves színésznek és 38 éves feleségének négy fia van: Eduardo "Edu" Pao Lucas, 2, Romeo Alejandro David, 4, Leonardo Ángel Charles, 6, és Rafael Thomas, 7 évesek. Emellett három kislánynak is büszke szülei: Ilaria az újszülött, Maria Lucia Victoria 18 hónapos, Carmen Gabriela pedig 9 éves.

  Baldwinnak egyébként van már egy 26 éves nagylánya, Ireland, ő előző feleségétől, Kim Basingertől született, a kép mellett Hilaria neki is üzent: "Micsoda Baldwin álomcsapat! Ireland, nagyon hiányzol és szeretünk!"

  People


  Megosztom
  Link másolása