CELEBRITY

  "Nehéz nagybetűs nőnek lenni akkor, amikor a világ a férfias dolgokat díjazza" – Varga Iza kiteljesedett nőiségéről vallott

  A Barátok közt sztárja 46. születésnapjához közeledvén kicsattanóbb formában van, mint valaha.
  Sassy - sassy.hu
  2019. március 22.


  Megosztom
  Link másolása

  Varga Izabellát immár évtizedek óta kísérik figyelemmel a nézők nap mint nap a televíziók képernyőin. A gyönyörű és karizmatikus színésznő simán letagadhatna vagy 20 évet a korából, ám ő egy pillanatig sem szeretne ilyet tenni, sőt büszkén vállalja, hogy április elején betölti a 46-ot.

  Iza a BEST magazinnak mesélt arról, hogy soha nem érezte magát nőisebbnek, mint most. Elmondása szerint mindigis a negyvenes nőket csodálta magabiztosságuk miatt és ez a kiteljesedés most rajta is meglátszik. Mind szakmai, mind magánéleti vizeken a toppon érzi magát és ahogy rajongói helyesen megállapították, szépsége is szárnyal.

  "Már kislányként is a negyvenes nőket csodáltam a ruhakatalógusokban, akiknek volt szarkaláb a szemük alatt, és sugárzott belőlük valami magabiztos erő. Pedig nehéz nagybetűs nőnek lenni akkor, amikor a világ a férfias dolgokat díjazza, amikor egy-egy nap millió feladatot, embert kell összehangolni. Nem azt díjazzák, hogy finom vagy, szelíd és kedves, menőbb, ha a hegyet is elhordod, és inkább egy amazon bőrébe bújsz..."

  - fejtette ki a Barátok közt Nórája, aki a való életben is ugyanolyan öntudatos és karakán személyiségnek tűnik, mint sorozatbeli énje.

  Naplemente #schumycsabaphoto 💄:@aalexandra_mua 💛 💇🏾‍♀️:@vivike1027 💛

  2,540 Likes, 31 Comments - Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) on Instagram: "Naplemente #schumycsabaphoto 💄:@aalexandra_mua 💛 💇🏾‍♀️:@vivike1027 💛"

  "Jólesik és köszönöm, hogy azt mondják, egyre szebb leszek, pedig ez természetesen nem így van, csak egyre bátrabb vagyok. Ez azt jelenti, hogy élvezem a nőiségem, amit nem félek megmutatni"

  - a színésznő azt sem titkolja, hogy az évek tapasztalatai mellett az anyaság is segített elérni a mostani harmóniáját önmagával.

  "Kiteljesedtem anyaként, feleségként, nőként, a munkáimban... Élvezem minden feladatomat, szerepemet, ami önbizalmat, nyugalmat, lelki és testi harmóniát eredményez."

  Varga Izabella és Lendvai Zoltán színházi rendező két lány, Anna és Sára boldog szülei.

  Hot Holiday 😍🏝☀️⛱🌊#hotmagazin #hellonyár #lupabeach #hotholiday

  6,058 Likes, 42 Comments - Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) on Instagram: "Hot Holiday 😍🏝☀️⛱🌊#hotmagazin #hellonyár #lupabeach #hotholiday"


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Csuti szerelme, Gina rafináltan szexi, romantikus nyári ruhában lazult a Szigeten
  A rajongók nem tudnak dönteni, hogy a lány Megan Foxhoz vagy Gal Gadot-hoz hasonlít inkább.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, az ismert közösségi portál, a Reddit egyik hazai hírességekkel foglalkozó csoportjában került „terítékre" Csuti új szerelme, Regina (Gina).

  Találgatni kezdték, ki lehet, mivel foglalkozhat. Nagy meglepetésre az egyik kérdezőnek maga Gina válaszolt, nagyon őszintén.

  Egy amerikai multinál vagyok középvezető, van egy csapatom Budapesten, meg egy Skóciában, pénzügyi területen, lassan 9 éve multi környezetben dolgozom, volt pár 'modell fotózásom', smink, esküvői ruha – de teljesen civil vagyok."

  A csodaszép lányt sokan Megan Foxhoz és Gal Gadot-hoz, azaz Wonder Womanhez hasonlítják, egyértelmű csodálat övezi a szépségét. Ami legutóbbi fotóját látva is érthető.

  Gina a Sziget Fesztiválon bulizott egy rafinált, mégis romantikusan gyönyörű, rózsaszín virágmintás, nyári ruhában, amelyet egy strapabíró, divatos bakanccsal kombinált. A Szigetre nem is lehet másban menni, ahogy Gina maga is utalt rá, a magassarkú „instant bokaficam".

  Gina fotóját IDE KATTINTVA nézheted meg.


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  „Szerintem az is számított, hogy mennyire vagyok tanult” – fotókon az idei Miss Balaton, Olíviának két gyönyörű ikertestvére is van
  A szépségkirálynő az Rtl Klubnak azt is elárulta: a barátnői nevezték be, a tudta nélkül.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Csupor Olívia, az idei Miss Balaton szépségverseny győztese az Rtl Klub Reggelijében, az előző győztes, Balogh Eleni társaságában mesélt arról, hogy álmában nem gondolt a szépségversenyek világára. A tanulás kötötte le minden figyelmét, és épp államvizsgázott, amikor barátnői benevezték a vetélkedésre.

  Olívia szerint rengeteng szép és okos lány indult, sok nehéz feladat elé állították őket, és szerinte a győzelmében az is számított, hogy mennyire tanult.

  A gyönyörű, barna lány számára ez a világ még új, annyit elárult, hogy nemsokára Mexikóba utazik fotózásra, de a modellkedésben még nincs tapasztalata. Olíviának egyébként két lány ikertestvére van, bár nem egypetéjűek, de azért sok köztük a hasonlóság. És valószínűleg sok férfirajongó nagy bánatára, az idei Miss Balaton szíve már foglalt, párkapcsolatban él.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Csupor Olívia (@oliviacsupor) által megosztott bejegyzés

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Csupor Olívia (@oliviacsupor) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Húsz év után összetalálkozott a Szívek Szállodája két sztárja – Így néznek ki ma
  Alig ismerünk rájuk!
  Fotó: Pinterest - sassy.hu
  2022. augusztus 16.


  Megosztom
  Link másolása

  A kétezres években kevés népszerűbb sorozat akadt a Szívek Szállodájánál, amelyet mind a mai napig végignézhetünk a Netflixen. Sőt 2016-ban egy mini folytatás-sorozatot is leforgattak hozzá, ami szintén elérhető a platformon – és a közönség szintén odáig van érte. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ehhez érkezik-e második évad, eddig úgy tűnik, hogy nem, pedig az izgalmas befejezés után mi nagyon megnéznénk, mit hoznak ki belőle.

  Mindenesetre addig is követhetjük a szereplők életét, például Luke-ét, aki kétségtelenül az egyik nagy kedvenc volt. Az őt alakító színész, Scott G. Patterson épp a sorozat Tristanjével (Chad Michael Murray) dolgozik együtt a Sullivans's Crossing forgatásán.

  És ha már összetalálkoztak, szerencsére lőttek egy közös fotót is!


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Valami elképesztő kupi van Johnny Depp lakásában – Büszkén ki is posztolta
  És persze milliók imádják érte. De nem irigyeljük a takarítónőjét.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Azóta, hogy az 59 éves Depp megnyerte rágalmazási perét volt felesége, az őt bántalmazással és szexuális erőszakkal vádoló Amber Heard ellen, a színész ritkán hallat magáról. Egyfolytában koncertezik, járja Európát, Amerikába még nem is ment vissza.

  És egy ideig nem is fog. A TMZ szerint a színész ugyanis már elkezdett dolgozni a Jeanne Du Barry című, francia szuperprodukcióban, amely XV. Lajos király híres-hírhedt szeretőjéről, Madame Du Barry-ról szól. A filmben Depp lesz XV. Lajos, Du Barry-t Maïwenn játssza, ő a rendező is. A történelmi drámát Versailles-ban forgatják (Az első hivatalos kép Johnny nem éppen szokványos jelmezéről a lenti képen látható).

  Depp a saját, 27,4 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán nem gyakran fordul elő, pár órája viszont megosztott egy igencsak meghitt képet a lakásáról – egyúttal alkotói stúdiójáról –, amelyben egyebek mellett a zenének, a festészetnek (a képei nemrég dollármilliókért keltek el egy aukción), és a fotózásnak hódol. A képen döbbenetes a kupleráj, és ezt Johnny szarkasztikus humorával nem is hagyta szó nélkül, ezt írta mellé: „A rendezettség mindig is erős oldalam volt."

  A rajongókat természetesen nem zavarta, sőt elbűvölte ez a fajta önirónia, nagyon sok kommentelőnek kifejezetten imponál a kupi, sőt, azonosulni is tud vele. Íme néhány hozzászólás:

  „Imádom! A rendrakást túlértékelik.”

  „Így él egy igazi művész.”

  „Most megnyugodtam. Szinte pontosan ugyanígy néz ki az én lakásom is – sajnos Johnny nélkül.”

  „Ezt nem kupinak hívjuk, hanem rendezett káosznak.”

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  johnny depp (@depp.headism) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása