CELEBRITY

  Újabb botrányfilm miatt csap össze ismét Harry és Meghan a királyi családdal

  A királyi család perrel fenyegetőzik, Harryék diadalittasak. Úgy tűnik, ennek soha nem lesz vége.
  Sassy - sassy.hu
  2021. november 29.


  Megosztom
  Link másolása

  A hercegek és a sajtó miatt tört ki. Az első rész már adásba ment, a második ma este fog.

  Vilmos herceg, Károly herceg, sőt maga Erzsébet királnyő is együtt állította hadrendbe ügyvédeit, és jogi lépésekkel, sőt teljes bojkottal fenyegetik a BBC-t, nem véletlenül.

  A dokumentumfilm ugyanis több újságíró beszámolóján keresztül arról szól, hogy miután Harry elvette Meghant, titkos háború indult a két fivér, Vilmos és Harry között, és Vilmos emberei a sajtóba szivárogtattak ki hazugságokat Meghanról és Harryről, hogy lejárassák őket.

  A dolog azért furcsa, mert a film egyrészt semmilyen bizonyítékot nem vonultat fel, és a BBC híres, "elfogulatlan tájékoztatás"-aranyszabályát megszegve a királyi család egyetlen képviselője sem szólalhatott meg benne.

  Bőséges szerepet kapott viszont Omid Scobie (lenti kép), Meghan jóbarátja, és a sussexiekről szóló, sőt őket kifejezetten ajnározó könyv, A szabadság útján egyik szerzője, amelyről Meghanék két évig kategorikusan tagadták, hogy közük volt hozzá, ám a bíróságon épp most derült ki Harryék volt sajtófőnökének e-mailekkel alátámasztott tanúvallomása alapján, hogy ez hazugság. A könyvet tulajdonképpen a hercegi pár íratta meg. (A bírósági pert Meghanék indították az egyik legnagyobb brit lapkiadó ellen, mert szerintük jogtalanul szivárogtatták ki Meghan 2018-as levelét apjának, akivel azóta egyébként a hercegné nem áll szóba).

  A BBC dokumentumfilmben megszólalhatott Meghan ügyvédje, Jenny Afia is, aki közölte, hogy a Meghan ellen felhozott vádak, miszerint terrorizálta, és lelkileg tönkretette a személyzete tagjait, "egyszerűen nem igazak".

  Mondta mindezt úgy, hogy az ügyben egy független ügyvédi iroda jelenleg is vizsgálatot folytat, és Meghan volt alkalmazottaiból eddig tizenketten voltak hajlandók tanúskodni a hercegné dührohamai, hisztijei miatt, és azért, mert olyan szinten alázta meg a palota személyzetét, hogy többen felmondtak, és pszichés problémáik lettek.

  A királyi család sajtósai természetesen szerették volna kikérni a BBC-től a filmet, hogy megnézhessék, és ha szükséges, komentálhassák, de a BBC ezt visszautasította. Meghantól és Harrytől viszont úgy látszik, nem tagadták meg ez a jogot, sőt, kifejezetten az ő áldozati narratívájukat erősítették. Sokak szerint ez azért lehet, mert a film készítője Amol Rajan, aki gyűlöli a királyi családot, és köztársaságot akar.

  A Palota azonban most felvette a kesztyűt: közleményben utasították el a "megalapozatlan és elferdített" vádaskodásokat, amelyekhez ráadásul a brit közszolgálati adó adja a nevét. Felháborítónak tartják, hogy se a királynő, se Károly, se Vilmos herceg képviselője nem szólalhat meg a filmben, kizárólag Harry és Meghan emberei.

  A film ma esti, második részét "kiélesített késekkel" várják a Palota ügyvédei, mert úgy tűnik, a királyi család most már tényleg besokallt.

  Vilmos herceg egyébként eddig minden fontos kezdeményezésének vetítését a BBC-nek adta, ám most bojkottot hirdetett: a karácsonyi, királyi kóruskoncertet, amelynek ő és felesége, Katalin hercegné lesznek a házigazdái, már a konkurrens csatornának, az ITV-nek ajánlották fel.

  Daily Mail

  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Egyévesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei – csöpp babákból már ekkora gyerekekké cseperedtek
  Így ünnepelték a szülinapot. Mutatjuk a képet!
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Bájos fotókat posztolt az immár egyéves ikergyermekeiről Rúzsa Magdi.

  Az énekesnő és párja 2021-ben jelentette be, hogy gyermekáldás elé néznek, majd az is kiderült, hogy az énekesnő hármasikreket vár.

  A babák – Keve, Lujzi és Zalán – 2022 februárjában jöttek világra, szeptemberben pedig a keresztelőjüket is megtartották.

  Rúzsa Magdi korábban már mesélt az anyaság édes terhéről, nehézségeiről és szép pillanatairól, valamint arról, hogy nagyon élvezi, hogy anya lehet, azonban három kicsivel még egy séta is komoly logisztikát igényel.

  Egy tavaly ősszel megjelent interjúban részletezte, hogyan birkózik meg az új helyzettel, és hogyan próbál egyszerre helyt állni anyaként és előadóművészként.

  „Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre”

  – árulta el Rúzsa Magdi.

  „Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább”

  A Magas és Mély című műsorban pedig egy műsorvezetői kérdésre azt mondta az énekesnő:

  "Több lett szerintem az életem, ez azért szép így, mert amíg nem szülsz gyereket, addig is egész az életed, nekünk az a része is abszolút rendben volt és nagyon szerettem. De most azt érzem, ez így talán még több."

  Az első születésnapot természetesen tortával ünnepelte a család.

  Az ikrekről pedig egy bájos fotót is megosztott nemrég Rúzsa Magdi:


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Ashton Kutcher élete legmegalázóbb időszakának nevezte a válását a 15 évvel idősebb Demi Moore-tól
  Akkor pedig „k.vára kiakadt”, amikor később Demi Moore a könyvében kiteregette a magánéletük rázósabb részeit.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Ashton Kutcher nemrég interjút adott az Esquire magazinnak. A beszélgetés során a Demi Morre-ral való fájdalmas szakítás is szóba került.

  Mint az ismeretes, a két színész 2003-ban jött össze, amikor Ashton Kutcher 26, Demi Moore pedig 41 éves volt. 2005-ben házasodtak össze, és 2011-ben szakítottak, a válást pedig 2013-ban mondták ki.

  Miután bejelentették, hogy szétválnak az útjaik, a bulvárlapok arról írtak, hogy Ashron Kutcher állítólag megcsalta a színésznőt. Demi Moore ráadásul 2019-ben megjelent Inside Out című memoárjában azt állította, hogy a kapcsolatukban az okozott fordulópontot, amikor Ashton Kutcher megkérte, hogy legyen benne egy hármas szexben. A könyvben leírta azt is, hogy amikor teherbe esett, majd elvetélt, lelkileg annyira megviselték a történtek, hogy ismét inni kezdett.

  Ashton Kutcher az interjúban arra is kitért, hogy amikor megjelent Demi Moore könyve, nem örült neki. Akkor már régen együtt volt Mila Kunis színésznővel, két gyermekük is született, és bár amennyire csak tudják, óvják a magánéletüket, a könyv megjelenése után a sajtó figyelme rájuk irányult. Ez pedig azzal járt, hogy a bulvársajtó munkatársai a gyerekeikre is rászálltak. Azt mondta, rohadtul dühös volt emiatt.

  A Demi Moore-ral való kapcsolatáról a színész azt mesélte, hogy amikor beleszeretett a színésznőbe, egy csapásra megváltozott az élete. Rendszeresen szerepelt a sajtóban, ráadásul három lány mostohaapja lett.

  (Rumer, Tallulah és Scout Demi és Bruce Willis házasságából született.)

  "Huszonhat éves voltam, és felelősséget vállaltam egy nyolcévesért, egy tízévesért és egy tizenkét évesért. Valószínűleg így élik meg a tini szülők a húszas éveiket. Imádom a gyerekeket. Ha nem így lenne, nem vettem volna el egy olyan nőt, akinek már három gyereke van. Csodálatos ötletnek gondoltuk, hogy legyen még egy baba"

  - mondta a színész,

  Bár Demi Moore teherbe esett, végül elvetélt, később lombikprogrammal próbálkoztak, sikertelenül. Ashton Kutcher erről azt mondta, fájdalmas dolog egy gyermek elvesztése.

  A válásukat egyébként mindketten megszenvedték, a színész pedig a mai napig úgy írja le, mint élete nagyon megalázó időszakát.

  Úgy véli, semmi nem jelent akkora bukást és veszteséget, mint egy rosszul sikerült házasság. A volt feleségéről mindezzel együtt szeretettel beszélt.

  Mindenesetre azt is elárulta, hogy "k.vára kiakadt", amikor megjelent Demi Moore önéletrajzi könyve, benne a kapcsolatuk rázósabb részeivel.

  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Videó, ahogyan önfeledten táncol a Született feleségek gyönyörű nővé cseperedett dundi Juanitája
  Instagramon tette közzé a felvételt.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Új videót tett közzé Madison de la Garza, aki a Született feleségekben tűnt fel.

  A színésznő a dundi Juanitát, Gabrielle (Eva Longoria) nagyobbik gyermekét játszotta. Előbb visszatérő szereplőként bukkant fel, majd két évadon át mellékszereplőként láthattuk, az utolsó évben pedig főszereplő volt a sorozatban.

  Mára felnőtt, betöltötte a 21. évét, és gyönyörű nő lett.

  Több filmben és sorozatban is szerepet kapott, egy ízben a féltestvére, Demi Lovato fiatalabb "kiadását" alakította.

  Madison de la Garza nemrég olyan videót tett közzé,


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Adele elsírta magát koncert közben, miután egy férfi a telefonja kijelzőjén megmutatta neki a felesége fotóját
  Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi az énekesnő rajongói.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 03.


  Megosztom
  Link másolása

  Megható pillanatnak lehettek tanúi azok, akik ott voltak Adele Las Vegas-i koncertjén.

  Miközben Adele végigsétált a tömegen, és a 2015-ös "When We Were Young" című slágerét adta elő, egy idősebb férfi (aki az első sorok közelében tűnt fel) , a telefonja képernyőjét mutatta meg az énekesnőnek.

  Amikor az énekesnő a színpadon a 2011-es "Someone Like You" című balladáját énekelte, nyilvánosan megszólította a férfit, és neki ajánlotta a dalt.

  "Ez a dal annak az úriembernek szól, aki a kijelzőn megmutatta nekem a feleségét."

  A dal után könnyekben tört ki az énekesnő, és elmondta a közönségnek, hogy sejti, hogy a férfi felesége már nem él.

  Adele többször is elnézést kért elfogódottsága miatt, de a közönség ovációval fogadta a könnyeket is. Végül azt mondta, hogy néha azt kívánja, bárcsak mindenki láthatná azt, amit ő a közönség sorai közt sétálva. Adele csodálatosnak tartja, hogy az emberek beengedik őt a magánszférájukba is.

  Fotó: Youtube printscreen


  Megosztom
  Link másolása