CELEBRITY

  Solti Ádám: "A szerelem számomra a tisztelet és a hovatartozás", "a birtoklás tök idegen számomra"

  A csábításról, a kísértésről két éve a Szerelemcsütörtök című műsorban azt mondta, hogy nem az a hirtelen fellobbanó típus. Azt is elárulta, mit szeret feleségében: „Nincs semmije nélkülem”.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Nemrég közös interjúban mesélte el a Blikknek Solti Ádám és felesége, Bernadett, hogy válságba került a kapcsolatuk. Kiderült, hogy a színésznek szeretője volt, aki ráadásul teherbe is esett a sztártól.

  A házaspár 2019-ben mondta ki az igent, ám, ahogy az az Rtl Klub Nyerő Páros című játékából is kiderült, nem ez volt az egyetlen titok és hazugság a kapcsolatukban.

  “Ádinak nem voltak emlékezetes hazugságai, ő csak úgy masszívan évekig hazudott folyamatosan. Nem volt egy nagy hazugság, hanem minden napra egy kicsi. Szerette azt hazudni, hogy nem beszél valakivel, akiről én pontosan nagyon jól tudtam, hogy beszél vele. És ez ment hónapokig”

  – árulta el Berni.

  Most előkerült egy Youtube-videó, amiben a színész nyilatkozott a kapcsolatukról. Solti Ádám két éve ugyanis egy beszélgetős műsor, a Szerelemcsütörtök vendége volt, ahol a beszélgetőpartnere a szerelemről, a csábításról

  "A szerelem nagyon nehéz kérdés"

  - mondta a színész.

  "Nemrég voltam egy interjún,ott pont a féltékenység volt a téma. Mondtam, hogy gyerekek, én mindent tudok a féltékenységről, az összes fajával találkoztam.

  A szerelem számomra, az én házasságomban és életemben a hovatartozást jelenti. Egy szó talán, A Solti-család. A szó mostani értelmében úgy van a már a szívemben ,hogy van egy feleségem és készülök családot alapítani.

  A szerelem számomra a tisztelet és a hovatartozás jelképe.

  A birtoklás tök idegen számomra."

  Berninek mást jelent a szerelem. Számára a szerelem az a tipikus szerelem, a romantika, amit írnak a versekben.

  "Én nem vagyok túl romantikus típus, bevallom" - árulta el egy kérdésre.

  Na és, hogyan tud ellenállni a csábításnak? Ha például odamegy hozzá valaki? Hiszen nap mint nap kapja a kommenteket fiatal nőktől - hangzott a következő kérdés.

  Solti Ádám erről azt nyilatkozta, hogy ő munkaként néz a közösségi oldalakra, de kísértés mindig van.

  A csábításról szóló kérdésre azt mondta, hogy nem az a hirtelen fellobbanó típus, nem tudja, hogy ezt egyáltalán hogy kell elképzelni, nem vontozzák az egyéjszakás kalandok.

  Az önbizalom témakörére térve Solti Ádám úgy fogalmazott: az önbizalom számára a felesége. Szerinte a mai napig megoldandó feladat, hogy alulértékeli magát értékéhez képest.

  "Nekem a feleségem az, aki igazán tudja az értékeimet és ő az, aki nagyon ki tud állni a család és az én érdekeimért, én sosem tudtam."

  Mi az, amit szeretsz a Berniben? – hangzott el a kérdés, mire Solti Ádám így válaszolt:

  "Azt, ahogy szeret engem. Az jó, senki úgy nem tud, mellette jobban szeretem magam."

  Szavai szerint felesége hihetetlenül szereti őt, valami olyasmit lát benne, ami nem annyira kézzelfogható. És hogy nagyjából hogyan írható le ez a dolog?

  "Azt a szerelmet látja bennem, ami.. Ezt nem tudom megfogalmazni. Ez nagyon nehéz. Neki nincs semmije igazából. Mindene van és mégis nincs semmije nélkülem."

  A teljes beszélgetés itt látható:


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Őrült videón, ahogy Majka felesége, Dundika tombolva mulat a VOLT Fesztiválon
  „Amikor egy anya kiszabadul” - írta az egyik kommentelő.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Majka és a Dundika néven ismert, gyönyörű modell, Majoros Hajni hosszú, együtt töltött évek és két közös gyermek után tavaly házasodott össze, a magyar sztárvilág színe-java előtt.

  A kapcsolatuk valóban nagyon erősnek tűnik, annyira, hogy a nyilvános "hülyéskedés" is belefér. A Promotions szúrta ki azt a vicces TikTok videót, amelyet Majka osztott meg feleségéról. Hajni a VOLT Fesztiválon, a Bomfunk MC's „Freestyler”-ére tombol önmagáról teljesen megfeledkezte.

  "Hajnal mulat" - írta a videóhoz Majka, nevetős szmájlik kíséretében, és tény, hogy a videó eddig több, mint 60 ezer nézőjét szintén elvarázsolta Dundika őrült tánca.

  Bár akadtak fanyalgó hozzászólók, akik szerint ez ciki, a többség nagyon aranyosnak találta a kétgyerekes anyukát, akit egyszerűen csak elragadott a nyár, a hangulat, és a bulizás fílingje.

  @majorospeterHajnal mulat😆😆😆♬ eredeti hang - Majoros Peter


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Videó – Felpofozták Tóth Gabit, de visszaadta
  A felvétel az énekesnő erdélyi koncertje után készült.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan pofoncsapták Tóth Gabit egy erdélyi koncertje utáni, sírva-röhögős bulin - szúrta ki a Blikk.

  Az énekeső persze azonnal visszatámadt, és a pofoncstáról egy Instagram-videó is nyilvánosságra került, de a dolog azért nem véresen komoly. Az egész ugyanis egy játék miatt történt.

  Gabi és haverjai a koncert után kő-papír-olló csatával múlatták az időt. A játék lényege az volt, hogy vizet vettek a szájukba, azután jött a kő-papír-olló, persze a vizet nem szabadott kiköpni, és a vesztes egy tortilla-lappal alaposan arcon csaphatta a vesztest.

  Az első pofon Gabi arcán landolt, a videó szerint jó embereset kapott, és nem is maradt adósa a "feladónak" - a következő körben úgy visszasuhintott, ahogy azt egy ilyen magabiztos nőtől, mint Gabi, el is vártuk.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  megadja (@shitstagram_megadja) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Az egész net a Barbie-film új werkfotóján röhög, mert Margot Robbie és Ryan Gosling mögött jókorát villant egy strandoló nő
  Ahogy elnézzük, a hölgy világsztár lesz...
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, 2023. július 21-én kerül világszerte a mozikba a Barbie-film. A világ legikonikusabb babájáról (sőt, női-férfi babapárjáról) filmet, méghozzá nagy költségvetésű, hollywoodi szuperprodukciót csinálni önmagában merészségnek tűnik.

  A Warner Bros stúdió még erre is rátett egy lapáttal, amikor a forgatókönyvet és a rendezést is egy igen kevéssé konvencionális film, az öt Oscar-jelölést bezsebelt, 2017-es Lady Bird rendezőjére, Greta Gerwigre bízta.

  Sajtóinformációk szerint bőven akadtak bonyodalmak a főszereplő kiválasztása körül. Míg a híres Mattel-baba férfi párjának, Kennek a megformálására könnyen megszerezték Ryan Goslingot, magát Barbie-t először Amy Schumer kapta meg, ám a színésznő otthagyta a produkciót, és a szerep végül Margot Robbie-é lett.

  A forgatásról már több werkfotó is kiszivárgott (a babának öltöztetett sztárpáros szenzációsan néz ki), ám ezek közül kétségtelenül a legutóbbi aratta a legnagyobb sikert.

  És nem Gosling vagy Robbie miatt. A Barbie-nak és Kennek öltözött, rózsaszín-sárga szettben, együtt görkorcsolyázó páros mögött ugyanis egy telefonnal fényképező, strandoló nő látható, aki első pillantásra anyaszült meztelen.

  A közösségi média azonnal felkapta a fotót, milliók találgatták, hogy a valószínűleg teljesen gyanútlan hölgy (a jelenetet Los Angeles egyik felkapott tengerpartján, Venice Beach-en vették fel) hogyan lehetett ilyen merész.

  Csak gondos megfigyelés után derült ki, hogy a nőn van fürdőruha, ám teljesen megegyezik a teste színével, ezért kelt olyan benyomást, mintha nem lenne rajta semmi. A kommentelők mindenesetre jót szórakoztak a bakin.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Pau 🌱 (@unacinefiladelibra) által megosztott bejegyzés

  The Sun


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Így van most Bruce Willis – kislányával közös, kutyasétáltatós videót osztott meg felesége a beteg sztárról
  Állandó felügyeletre szorul, a család van vele, de a kedélye jó.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 28.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról a teljes nemzetközi sajtó beszámolt, abbahagyta a színész pályát a 67 éves Bruce Willis, mert afáziát diagnosztizáltak nála. A betegség a beszéd- és íráskészséget akadályozza. A hírt áprilisban felesége, Emma Heming-Willis és volt felesége, Demi Moore az Instagramon közölte.

  „Bruce sok gondolkodás után döntött úgy, hogy feladja a karrierjét, amely oly sokat jelentett számára” – írta a családja közös közleményében.

  A 67 éves Willist azóta családja óvó szeretete veszi körül. Felesége, a 44 éves Emma és két kislányuk, a 8 éves Evelyn Penn és a 10 esztendős Mabel Ray van vele éjjel-nappal.

  Emma van vele a legtöbbet, akit összetört a hír, hogy valószínűleg végig kell néznie párja leépülését, de Bruce és a lányaik miatt minden erejét összeszedte, hogy egyben tartsa a családot. Legutóbb Emma Instasztorijában egy rövid videót tett közzé, amelyen Bruce és Evelyn a kertjükben játszanak a család kutyájával, egy szibériai husky-val.

  De Apák napján a is posztolt a feleség egy aranyos fotót Bruce-ról és az egész családról, ahogy viccesen a szőnyegen birkóznak.

  A Die Hard sztárja mellé egy állandó segítőt, "asszisztenst" is felvettek, hogy minden percben legyen vele valaki, és így garantálják a biztonságát. A betegsége ugyanis a kognitív képességek károsodásával is együtt jár, tehát előfordulhat, hogy valami baleset történhet, ha egyedül hagyják.

  Az afázia összefoglaló elnevezése mindazon nyelvi zavaroknak, amelyek organikus agyi sérülés (agyi érkatasztrófa, tumor, traumatikus agysérülés, degeneratív betegségek) következtében jönnek létre, és a már kialakult nyelvi képességet érintik. A szó görög eredetű, jelentése „beszédtelenség”.

  Van olyan formája, amely javítható, sőt akár gyógyítható is, de hosszas kezelést igényel, és kortól, illetve a betegség természetétől függően sok esetben csak nagyon kevés javulást lehet elérni.

  Bruce Willis-nek már van három felnőtt lánya is exnejétől, Demi Moore-tól.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

  People


  Megosztom
  Link másolása