CELEBRITY

  Összebalhézott Harry a Netflix-szel, a herceg „puhítani” akarja családja elleni bosszúfilmjét, a filmcég nem enged

  Harry és Meghan pánikolnak, érzik, hogy az újabb mocskolódó doku a hercegi címükbe fog kerülni.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Egyre rosszabbul állnak a Kaliforniában élő sussexi hercegi pár dolgai, és az amerikai showbiz ügyeiben igen járatos PageSix beszámolója szerint Harry és Meghan gyakorlatilag teljes pánikban vannak.

  II. Erzsébet szeptember 8-án bekövetkezett halála ugyanis egy újabb, egészpályás "bosszúkampány" kellős közepén kapta oldalba Harryt és Meghant. Véletlenül pár napot épp Angliában (és Németországban) töltöttek, különböző jótékonysági eseményeken vettek részt, miután Meghan nagyinterjút adott az amerikai The Cut magazinnak, amelyben egyértelműen megfenyegette a királyi családot: nem írt alá titoktartási nyilatkozatot, semmi nem akadályozza meg abban, hogy "elkezdjen beszélni".

  A királynő egyébként nyár elején, majd pár nappal a halála előtt is meghívta őket Balmoralba, nyilván békítő jelleggel, de nemet mondtak. Teljes gőzzel készültek Harry "bosszúmemoárjára", amelyet novemberben, Károly király születésnapja körül akartak kiadni, és a Netflix-nek forgatott dokumentumfilmjükre, amely decemberben jött volna ki (A korona című sorozat 5. évadának premierje után).

  A könyv és a film is tele lehetett újabb vádakkal és rágalmakkal Károly király, Kamilla királyné, valamint a walesi hercegi pár, Katalin és Vilmos ellen, ugyanis a királynő halálával Harryék mind a két projektben olyan visszapedálozásba kezdtek, hogy azt nem lehet félreérteni.

  Harry először a könyvét akarta átírni (ő úgy fogalmazott, "finomítani"), és elhalasztani a megjelenést valamikor a jövő évre. Hogy a kiadó, a jó hírű, de mégiscsak amerikai székhelyű Penguin Random House hajlandó lesz-e erre a gesztusra, még nem tudni.

  A Netflix viszont nem ilyen kompromisszumkész. Harryék állítólag kétségbeesetten követelik a streaming-cégtől, hogy dokumentumfilmjüket jó alaposan megvághassák, kiszedhessék belőle a "kényes" részeket. Csakhogy a Netflix valószínűleg épp a kényes részekért fizetett nekik dollármilliókat, és a cég vezetői állítólag határozottan nemet mondtak a hercegi párnak. A PageSix informátorai szerint közölték, hogy amit Meghan és Harry a saját szavaikkal elmondtak a dokuban (nyilván a királyi család mocskolásából nem volt hiány), azt már nem vonhatják vissza, adásba megy, és kész.

  Harryék viszont akkora pánikban vannak, hogy állóháborúba kezdtek a Netflix-szel. Hogy ki győz, nem tudni, de sejteni azért lehet. A sussexiek kétségbeesése érthető: Károly király már korábban világossá tette: a könyv és a dokumentumfilm tartalmától teszi függővé a pár gyerekeinek, Archie-nak és Lilibetnek a hercegi/női címeit, sőt, az is lehet, hogy Harryék sussexi hercegi címe is veszélybe kerül.


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Egy pici top, cicanadrág, vállon lecsúsztatott dzseki – Palvin Barbi téli szettje dögösebb, mintha egy szál bikiniben lenne
  Rafinált, de gyönyörű.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 30.


  Megosztom
  Link másolása

  A világ egyik leghíresebb, magyar szupermodellje, Palvin Barbi sokáig egyedül volt, mielőtt találkozott az igazival. Az idő őt igazolta. Lassan öt évvel ezelőtt, amikor rátalált a szerelem a sármos, amerikai színész, Dylan Sprouse személyében, még senki nem volt biztos benne, hogy kapcsolatuk meddig fog tartani.

  Ám a két fiatal szerelmesebb, mint valaha, már együtt is élnek, közös, Cartier "szerelemkarkötőt" vettek nemrég, ami már tényleg csak egy ugrásra van az eljegyzési gyűrűtől.

  A magabiztosság Barbin egyre láthatóbb, egyre merészebb húzásai vannak. A török Vogue címlapján például rövid, vagány frizurával pózolt, legutóbbi, Dylannel közös fotóján szintén félhosszú hajjal mosolyog.

  Fürdőruhás fotóit nyár elején mindig tátott szájjal várják a rajongók, ám Barbi azt is pontosan tudja, hogy egy téli öltözékben is lehet szexinek lenni (talán szexibbnek, mint egy pici bikiniben). Az alábbi, lapozható posztjában látható fotókon elvileg téliesen van öltözve, de olyan rafináltan és sokat sejtetően, hogy leesik tőle az állunk.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CELEBRITY
  Margot Robbie tequilát ivott minden meztelen jelenet előtt DiCaprióval, mert annyira ideges volt
  A színésznő azt hitte senki sem fogja észrevenni őt A Wall Street farkasában.
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Még az olyan eszméletlenül csinos színésznők is elbizonytalanodnak néha, mint Margot Robbie. Az ausztrál származású bombázóról senki sem gondolná, hogy önbizalomhiánya van, hiszen tökéletes alakjával, hosszú szőke hajával és kék szemével mindenkit elvarázsolt már. Mégis a világsztár Leonardo Dicaprio zavarba hozta Margot Robbie-t A Wall Street farkasa forgatása alatt - írja a Mirror.

  A Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia múlt héten rendezett egy beszélgetést Life in Pictures címmel, ahol Robbie a 2013-as Martin Scorcese-dráma forgatási tapasztalatairól mesélt. Főként kitérve a meztelen jelenetekre az Oscar-díjas Leonardo Dicaprioval.

  „Nem fogok hazudni, megittam pár feles tequilát a meztelen jelenetek előtt, mert ideges voltam... nagyon, nagyon ideges”

  - mesélte Margot.

  A színésznő azt hitte, hogy eltűnik majd A Wall Street farkasa sztárfellépői között. A filmben Dicaprio mellett ott volt Jonah Hill és Matthew McConaughey is.

  „Őszintén szólva, tudom, hogy ez most bután hangzik - tekintve, hogy milyen nagy film lett - de akkoriban azt gondoltam, senki sem fog észrevenni ebben a filmben. Valahogy nem számít, hogy mit csinálok ebben a produkcióban, mert mindenki Leora fog koncentrálni”

  - mondta Robbie.

  Akkor még nem is sejtette, hogy a film miatt berobban a köztudatba és számos elismerést nyer majd. Több DC-filmben is ő alakította Harley Quinnt, majd két Oscar-díjra is jelölték: 2018-ban a legjobb színésznőnek járó díjra az I, Tonya című filmért, 2020-ban pedig a legjobb női mellékszereplőnek járó díjra a Botrányért. 2019-ben pedig az egyik főszereplő lehetett Quentin Tarantino filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban.

  A 32 éves színésznőt legközelebb Greta Gerwig várva várt Barbie-filmjében láthatjuk majd Ryan Gosling oldalán, amit már izgatottan vár.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Pánik tört ki a Farm VIP forgatásán, mentőt kellett hívni Smaltig Dalmához
  Levegőért kapkodott, miután megcsípte egy lódarázs.
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Lódarázs csípte meg a Farm VIP játékosát, Smaltig Dalmát a forgatás alatt.

  Ő azonnal jelezte, hogy fájdalmai vannak. Demcsák Zsuzsa próbálta nyugtatni.

  Smaltig Dalmán azonban hamarosan allergiás reakciók jelentkeztek, nehézére esett a nyelés, levegő után kapkodott. Szerencsére a stáb orvosa azonnal odament hozzá, és a mentőket is kihívták.

  "Nagyon féltettük Dalmát, mert nagyon pánikba esett, és nem kapott levegőt"

  - mondta Cooky, Dalma csapattársa.

  @maca.neni #farmvip #tv2 #tv2play #pánik #darázs #fájdalom #orvos #mentő #sokk #allergia #anafilaxia #csípés #smaltigdalma #macaneni #foryou #foryoupage #nekedbe #nekedbelegyen ♬ eredeti hang - Maca néni
  "Arra gondolj, hogy minden rendben lesz"

  - próbálta nyugtatni Dalmát Demcsák Zsuzsa.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Tóth Andi és Gáspár Evelin együtt bulizott, a jelek szerint remekül érezték magukat
  Hát persze, hogy Valmar koncerten csapattak!
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Tóth Andi és Gáspár Evelin együtt vetette bele magát az éjszakába - szúrta ki a Blikk.

  Mindketten a Valmar koncerten voltak az Akváriumban.

  A jelek szerint nagyszerűen szórakoztak együtt, hiszen Gáspár Evelin több story-t is feltöltött Instagramra a buliról.

  "Gáspár Evelin nem egyszer beszélt már arról, mennyit csalódott eddigi élete során az emberekben. Nem titkolja, hogy kevés igaz barátja van, mivel sokan eljátszották már a bizalmát. Hasonló cipőben jár Tóth Andi is, akinek szintén kijutott az ilyen emberekből: rengeteg csalódás és kudarc érte, így keveseknek engedi lebontani azt a bizonyos falat, amit az évek során felépített maga köré" - írja a Blikk.

  „TUDOM, nekem ezt kötelességem tűrni. Nyugtassátok ezzel magatokat. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal.” – Többek között ezekkel az elkeseredett sorokkal tudatta Tóth Andi novemberben a nagyvilággal Instagramon, hogy az azt megelőző hónapokban, őt ért támadások a privátszférája folytonos megsértése után besokallt. Egy időre be is gubózott, állítóleg a párja, Marics Peti sokat volt vele, hogy átsegítse a mélyponton.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk