CELEBRITY

  "Nem hiszem, hogy szeret bárkit is" – Kitálalt Tom Cruise legelső menedzsere, soha nem hallott, döbbenetes dolgokat mondott

  Eileen Berlin Tomot 18 éves korától, csaknem öt éven át pátyolgatta. Szinte a pótanyja volt. Négy évtized után szólalt meg.
  Sassy - sassy.hu
  2022. február 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Szívszorító, egyúttal sokkoló részleteket árult el az eddigi legelső - és valószínűleg egyetlen - exkluzív interjújában Tom Cruise legelső menedzsere, a már 86 éves Eileen Berlin.

  Ő és férje, Simon, 1980-ban találkoztak "Tommyval" - ő azóta is így nevezi -, amikor a 18 éves fiú éppen belevágott színész karrierjébe. Apja 14 éves koráig élt velük, anyjával és három húgával, és sokat bántalmazta őt. Ebből akart menekülni Tom először papi szemináriumba, ahonnan a tanároknak fenntartott klubból elcsent ital miatt kirúgták -, majd New York-ba, színészként szerencsét próbálni. Mivel élnie is kellett valamiből, pincérkedett, de Elieen és férje befogadták elegáns, manhattani lakásukba, ahol egyetemi kollégiumban élő fiuk megüresedett szobáját kapta meg.

  "Tommy első fotósorozatához, amelyet a színészi portfóliójába készítettünk, elképesztő megszállottsággal állt hozzá" - meséli Eileen - "Úgy általában megszállott volt a külsejével kapcsolatban. Rengeteg arca volt: arrogáns, frusztrált, elbűvölő, szomorú. Egyvalamit nem láttam soha az arcán: valódi boldogságot. Nagyon, nagyon ambíciózus volt, ez vezérelte mindenben. De boldognak soha nem láttam."

  Tom első, áttörést jelentő szerepe az 1983-mas Risky Business (Kozkázatos üzlet) című romantikus vígjáték volt, Rebecca De Mornay női főszereplésével. Tom állítólag már ekkor, teljesen kezdő színészként igen magabiztos és követelőző listával állt a rendező elé, Eileen a gépelt listát ma is őrzi. "Senki nem kereshetett többet a stábból, mint ő, első osztályon akart utazni, a legjobb luxusszállodában lakni, és a legjobb öltözőt kérte."

  Eileen szerint az, hogy Tom tökéletesség- és kontrollmániás, már akkor egyértelmű volt. Egyetlen premier plánjára egy egész napot gyakorolt, a tükör előtt pózolt álló nap. Nagyon zavarta, hogy csak 170 centi magas, magasított talpú cipőket hordott.

  A film hatalmas kasszasiker lett, azután jöttek a felkérések sorban. Elieen az 1986-os Top Gunig menedzselte Cruise-t, az a film emelte őt végleg a szupersztárok sorába. Ekkor döntött úgy, hogy Hollywoodba költözik, és kérte Eileent, tartson vele, de a nő nemet mondott. Tom erre dührohamot kapott, az asszony szerint egyébként is rettenetes dührohamokat volt képes kapni.

  "A 19. születésnapjára egy albumot ajándékoztam neki, amelybe beleragasztottam az összes, tinimagazinos címlapfotóját. Üvöltözni kezdett velem, hogy ő nem tinisztár, és szó szerint az arcomba vágta az albumot, meg is sebzett vele." - emlékezett a menedzser.

  Eileen szerint "Tommy" az apjával kapcsolatos, feldolgozatlan, gyermekkori traumái miatt csatlakozott a szcientológiai egyházhoz is. Nem hitt a pszichoterápiában, de egyértelműen nem volt jól mentálisan, és az egyházban támaszra lelt. Eileen azt is elárulta: kifejezetten csodálkozik, hogy Tom háromszor is megnősült (Mimi Rogers, Nicole Kidman és Katie Holmes), és hogy viszonylag hosszan ki is tartott a nejei mellett.

  "Nem hiszem, hogy Tommy bárkit is szeret. Nem szereti az embereket. Azt szereti, amit csinál. Az élteti. Amíg forgathat és továbbra is szupersztár, minden oké lesz. De hogy azután mi történik vele, fogalmam sincs."

  Tom Cruise idén júliusban lesz hatvan éves.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  „Mindent köszönök!” – Kasza Tibi búcsút vett
  Egy fejezet lezárul.

  Megosztom
  Link másolása

  „Sziasztok, édeseim! Ma van az utolsó része a Szerencsekerék második évadának. Ne maradjatok le róla, és nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire szerettétek és néztétek a műsort”

  – mondja legújabb Instagram-posztjában Kasza Tibi. Ezután viccesen megkérdezi a körülötte álló társaságot, hogy ők is követték-e a részeket, majd próbálja is tesztelni őket. Majd hozzáteszi:

  „Remélem, hogy hamarosan egy vadonatúj évaddal térünk vissza.”

  A videó zárásaként pedig megköszöni mindenkinek az elképesztő nézettségi számokat. A poszt leírásában csak ennyi szerepel: „Ma búcsúzunk. Mindent köszönök!”


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CELEBRITY
  „Az orrához ragasztották a száját?” – Lefagytak a rajongók Jessica Simpson sminktelen, ronggyá botoxolt szelfijétől
  Hát...ez túltolta. Nem kicsit.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Egy kedves, Apák napi posztnak indult a People magazin beszámolója szerint, (Amerikában vasárnap ünnepelték ezt a jeles napot), ám a fotó melletti hálálkodó szöveg férjének, édesapjának és apósának a rajongók szemében eltörpült Jessica Simpson sokkoló szelfije mellett.

  A képen a 41 éves énekes-színésznő, akit egykor valóban népszerű popslágerei mellett talán a Hazárd megye lordjai sorozat mozifilm-változatának Daisy-jeként ismerhetünk a leginkább, teljesen sminktelenül látható. Az arca a rajongók szerint még mindig nagyon bájos, ám a rettenetes mennyiségű botox, filler és egyéb plasztikai beavatkozás totálisan tönkretették Jessica vonásait. Az ajakfeltöltéstől például olyan "kacsaszája" lett, hogy sokan csak hüledező félszavakkal, vagy röhögő szmájlikkal tudtak reagálni. De voltak hosszabb kommentek is, íme néhány példa:

  "Most már állj le az ajakfeltöltéssel, szivi."

  "Nem tisztára olyan, mintha az orrához ragasztották volna a száját?"

  "Megcsípte a szádat egy darázs?"

  Ám voltak jónéhányan, akik védelmükbe vették Jessicát, mert szerintük "nagyon természetesen néz ki", és különben is, ha ő elégedett önmagával, akkor abba senkinek nincs beleszólása.

  Az énekesnő egyébként nem az első, aki meglepte rajongóit a túltolt plasztikával, Demi Moore-ról és Madonnáról is jelentek meg már olyan fotók, ahol alig lehetett rájuk ismerni.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Videó: Így bulizik Camille Vasquez – Johnny Depp ügyvédnőjébe szerelmes a világ
  Nem érdemtelenül.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, porrá zúzta Amber Heardöt Johnny Depp ügyvédnője az egész világot lázban tartó Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási perben.

  A 37 éves Camille Vasquez két napig szinte szó szerint roston sütötte a Deppet feleség-bántalmazással és nemi erőszakkal vádoló Amber Heardöt, annyi ellentmondással, kamuzással, és feltehetően színtiszta hazugsággal szembesítve az egyre feszültebb színésznőt, hogy csak úgy pattogtak a szikrák a tárgyalóteremben.

  És nem eredménytelenül. Johnny Depp fényes győzelmet aratott Amber fölött, az esküdtek a javára döntöttek, egyértelműen tisztára mosta a nevét. Heardtől 15 millió dollár kártérítés is jár neki (ez mindent levonva egyébként kevesebb, 8 és fél millió körüli, de így is igen borsos összeg.)

  A net azóta afféle "igazságosztó angyalként" ünnepli Vasquezt (ő egyébként csak Depp jogi csapatának egyik tagja volt, a győzelemben óriási szerepe volt a vezető ügyvédnek, Benjamin Chew-nak és a többieknek is), de a rajongók másra is fefigyeltek. Elkezdtek arra gyanakodni, hogy Camille és Johnny között szerelem van kibontakozóban.

  Ám ez pletykának bizonyult, a sztárügyvédnőt azóta levideózták barátjával, aki brit, és az ingatlanszakmában dolgozik. A TikTokra pedig felkerült egy videó is, ahol Camille a Comói tónál, igazi „lányos" vakáción piheni ki magát a barátnőivel. Hajózik, koktélozik, incselkedik a kamerával, mint bárki más, aki végre lazíthat egy kicsit.

  Vasquezt egyébként a győztes per óta előléptették, állítólag csak úgy zúdulnak rá az állásajánlatok a legnagyobb hollywoodi ügyvédi irodáktól, és az egész világ szerelmes belé. A hírek szerint egy rajongója magára tetováltatta az ügyvédnő arcát is.

  @camillevasquezisaqueen Ladies and gentlemen…our queen Camille Vasquez😍 #camillevasquez #camille #johnnydepp #johnnydepptrial #camilleandjohnny #johnnyandcamille #fyp #attorney #lawyer ♬ Can't Help Falling in Love - Elvis Presley


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Nincs ideje keseregni! Már Krétán veti be magát Vajda Luca A Konyhafőnökből
  A főzőműsor második helyezettje nagyon sokoldalú, és MEGINT versenyez.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Péntek este véget ért A Konyhafőnök versenye, ahol a döntőben, nagy küzdelemben, Vajda Luca a második helyezett lett. Most azonban már Krétán van, ahol a strandkézilabda-világbajnokságon vesz részt a magyar csapattal.

  Az Rtl Klub Reggeliben elmondta: megviselték a döntő utáni napok, sokat gondolkozott azon, hogy mit kellett volna másképp csináljon. Szeretne a sütés-főzés világában maradni, de egyelőre nem árulja el, mik a tervei.

  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk